היא אחת מהיחידות שאני זוכרת!
R RJlake New member 15/1/07 #64 יאא נלי פוטטו../images/Emo99.gif המון זמן לא שמעתי אותו שיר יפה יפה וטוב שהוא מקום ראשון!
L limors2 Active member 15/1/07 #82 אני שומעת כל יום מלא../images/Emo2.gif התחלתי לשמוע את זה יותר מביונסה אפילו אולי זה המקום הראשון, או שאני לא שומעת בשעות הנכונות!
אני שומעת כל יום מלא../images/Emo2.gif התחלתי לשמוע את זה יותר מביונסה אפילו אולי זה המקום הראשון, או שאני לא שומעת בשעות הנכונות!
Y yhaa hi New member 15/1/07 #86 בקושי משמיעים אותו../images/Emo2.gif או שגם אני לא שומעת בשעות הנכונות...
L limors2 Active member 15/1/07 #65 פליימס טו דאסט, פוטטוז טו פרנדס. וואי דיד אול מיי פרנץ' פרייז קאם טו אן אנד?
T tkuihehr New member 15/1/07 #98 כן, בדיוק, אני מסכים עם כל מה שאמרת מילה במילה, מילה בסלע, מילים כדורבנים ודורבניות...
I Inbar789 New member 15/1/07 #79 קרן../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo103.gif כמה זמן לא שמעתי אותו שישימו אותו יותר!
קרן../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo103.gif כמה זמן לא שמעתי אותו שישימו אותו יותר!
T tkuihehr New member 15/1/07 #94 זאת הבעיה שיש לך את הדיסק אתה לא מבחין ויותר קשה לך להתלהב מהשיר כשהוא ברדיו... את זה שמעתי כבר אלפי פעמים
זאת הבעיה שיש לך את הדיסק אתה לא מבחין ויותר קשה לך להתלהב מהשיר כשהוא ברדיו... את זה שמעתי כבר אלפי פעמים
I Inbar789 New member 15/1/07 #108 יש לי את הדיסק..../images/Emo103.gif אבל כשהשיר שאת אוהבת מושמע ברדיו, זה יכול לעשות לך את היום הדיסק שלה במשך חצי שנה לא יצא לי מהמערכת [עכשיו הוא בחוץ לטובת אריק ברמן ] וחרשתי עליו בלי סוף! אבל אין כמו לשמוע את השיר ברדיו
יש לי את הדיסק..../images/Emo103.gif אבל כשהשיר שאת אוהבת מושמע ברדיו, זה יכול לעשות לך את היום הדיסק שלה במשך חצי שנה לא יצא לי מהמערכת [עכשיו הוא בחוץ לטובת אריק ברמן ] וחרשתי עליו בלי סוף! אבל אין כמו לשמוע את השיר ברדיו
R RJlake New member 15/1/07 #133 הבעיה עם השיר הזה היא שזהו שיר שינה. כאילו הוא יהיה מעולה כשאני אלך לישון אז על אותו עיקרון הוא גם יזרום בסופש רגוע אבל בסינגלס הוא קצת תקוע ולא בגלל האיכות שלו, פשוט בגלל מה שהוא
הבעיה עם השיר הזה היא שזהו שיר שינה. כאילו הוא יהיה מעולה כשאני אלך לישון אז על אותו עיקרון הוא גם יזרום בסופש רגוע אבל בסינגלס הוא קצת תקוע ולא בגלל האיכות שלו, פשוט בגלל מה שהוא