גם אני!! בדיוק באתי לשאול! מזו הפרסומת הזו?!
L limors2 Active member 15/1/07 #162 אולי זה פרסומות כאלה של "המשך יבוא" או אולי פרסומות פתוחות שמבינים מה שרוצים!
R RJlake New member 15/1/07 #150 לאקי הפודל מהטלויזיון../images/Emo99.gif אין לכם מושג איך התרגשתי הבוקר כששמעתי את הפרסומת הזו! והיא אפילו יותר טובה מהקודמת! ומזה השם הארוך הזה של הקריין חדשות
לאקי הפודל מהטלויזיון../images/Emo99.gif אין לכם מושג איך התרגשתי הבוקר כששמעתי את הפרסומת הזו! והיא אפילו יותר טובה מהקודמת! ומזה השם הארוך הזה של הקריין חדשות
L limors2 Active member 15/1/07 #156 דפנה והעוגיות../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif איכס ביט 69 הם נשמעים כמו ילדים בני 14 שזה מה שהם
דפנה והעוגיות../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif איכס ביט 69 הם נשמעים כמו ילדים בני 14 שזה מה שהם
T tkuihehr New member 15/1/07 #160 העברתי רק כדי לשמוע את השיר הזה שכל כך התלהבת ממנו. ואז הבנתי שהשיר לא היה באמת, ורק הדר אמרה שהוא יהיה בהמשך...
העברתי רק כדי לשמוע את השיר הזה שכל כך התלהבת ממנו. ואז הבנתי שהשיר לא היה באמת, ורק הדר אמרה שהוא יהיה בהמשך...
L limors2 Active member 15/1/07 #180 אבל צריך לשמוע בכל פעם! למקרה שלא תאהב בהתחלה, כדי שההשמעות המרובות יחבבו עלייך את השיר ותצביע לו כשהוא יגיע למצעד! וזה שיר טוב אבל אני משוחדת
אבל צריך לשמוע בכל פעם! למקרה שלא תאהב בהתחלה, כדי שההשמעות המרובות יחבבו עלייך את השיר ותצביע לו כשהוא יגיע למצעד! וזה שיר טוב אבל אני משוחדת
R RJlake New member 15/1/07 #170 מקרה כזה לא היה קורה אם היית מקשיב. אז די להיות כאפות ותסגור את הטלויזיה
L limors2 Active member 15/1/07 #198 יאיר לפיד../images/Emo99.gif היכן מועדון הספרים של הפורום? כולם לקרוא את החידה השישית שלו!!! זה סוגשל ספר שני בסדרה (של אוהת דמות) אבל אני קראתי את השני לפני הראשון ולא ממש פספסתי שומדבר אז קראו!
יאיר לפיד../images/Emo99.gif היכן מועדון הספרים של הפורום? כולם לקרוא את החידה השישית שלו!!! זה סוגשל ספר שני בסדרה (של אוהת דמות) אבל אני קראתי את השני לפני הראשון ולא ממש פספסתי שומדבר אז קראו!
S Sweet Revenge New member 15/1/07 #164 ../images/Emo45.gif והכי גרוע שיובל מנדלסון אשכרה תומך בשטות הזאת..