שוב פעם אני..

LimiMimi

New member
שוב פעם אני..

והנה אנחנו כבר (בערך) בסיומו של השבוע השני של ספטמבר. לי אישית הוא עבר בספידים מטורפים.. ולפני שאני אתחיל שוב פעם לזיין את השכל (כמו תמיד, זו המומחיות שלי) השאלות. :]
שיר השבוע:
שיר גאנז השבוע שלי:
אלבום השבוע שלי:
תכנית הטלויזיה של השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
ציטוט השבוע:
המלצה לסופ"ש:
תמונת השבוע
ועכשיו ספרו לי על משהו ממש הזוי שראיתם בשבוע האחרון. משוחררים!

So like a rose

New member
סופסוף סוף שבוע.

שיר השבוע:Metallica- Enter sandman שיר גאנז השבוע שלי:רוקט קווין, כרגיל. אלבום השבוע שלי:- תכנית הטלויזיה של השבוע: האנטומיה של גריי. סרט השבוע: פאנטום האופרה. ספר השבוע:- ציטוט השבוע:ידיד:"מה יקרה אם אני אבלע גלולות?" "יהיה לך מחזור סדיר, ויצמחו לך שדיים, ולא תכנס להריון" "הא" D: המלצה לסופ"ש: להתפרע, וללמוד לביולוגיה. תמונת השבוע : אומנותי אשD: ואין לי שום תמונה מעניינת.

שוב פעם אני

שיר השבוע: Fool for your loving של Whitesnake שיר גאנז השבוע שלי: לא שמעתי ממש לאחרונה אלבום השבוע שלי: אין תכנית הטלויזיה של השבוע:
אין כוכב נולד ואין רוקדים עם כוכבים - אין מה לראות סרט השבוע: קלרקס 2 ספר השבוע: ציטוט השבוע: "שמעתי שהדגדגן שלך כל כך גדול שזה כאילו לעשות סקס עם מישהו שיש לו זין קטן". קווין סמית גאון. המלצה לסופ"ש: תצאו, תנוחו. תמונת השבוע דבר הזוי שראיתי? מישכב בהמה :X בקלרקס 2

כן, הוא די כושי

יש לו שפתיים כושיות. וכמובן יש את הפרקים האבודים, שרואים איך אפריל צורחת. שום גבר לבן לא יכול לגרום לאישה לצרוח ככה -_-

danduuu

New member
חחח אני יותר אהבתי את המוח הזה../images/Emo6.gif

הוא היה הבוס של שרדר ומצווה עליו לעשות כל מיני דברים אני בטוחה שיש קטעים מצונזרים שבהם הוא מבקש ממנו לעשות דברים יותר משפילים
איש כלבבי
[איש??חח מה הוא בכלל?]

l u d

New member
הייתי מתה עליו! הוא היה מזה מסומם

מהקש שהוא היה שם בפה!

Y036

New member
זה היה פעם במסן שלי

הא ספלינטר אויבי הנצחי?! אה?! X:

l u d

New member
וויטסנייק בכלל להקה ענקית(אם אוהבים

להקות גלאם)

לא קשור, היא להקה טובה מכל הבחינות

לא חייבים לאהוב גלאם בשביל להבן שהם טובים
חוץ מזה, שהם לא כככזזההה גלאם כמו פויזן נגיד. אבל בתכלס מה שעושה את הלהקה הזאת זה רק הסולן שלהם לדעתי, שאני לא זוכר מהשמו כרגע. אני רק זוכר שתמיד בקליפים רואים את החברה הכוסית במיווחחד שלו.

l u d

New member
איי החברה שלו ../images/Emo99.gif

בלעדיה הקליפים באמת לא היו אותו הדבר. הם לא כל כך גלאם, אבל אני מכירה הרבה אנשים שלא יאהבו אותם כל כך רק בגלל שהם להקת גלאם, אבל לי אישית זה ממש לא משנה...

למעלה