שוב פעם אני..

דורסבג

New member
אחלה תודה גבר

אגב שמעתי כמה שירים שלהם (כן, הורדתי מודה...
) ויש להם כמה קטעים שהם פשוט מזכירים לי את פרל ג'ם...חחח נשמע קצת מוזר אבל כן...

חח היו מתים

הם לא מזכירים את פרל ג'אם, ופרל ג'ם לא מזכירים אותם. גלאם מטאל ממש לא בין ההשפעות המוזיקליות של פרל ג'ם.

slashon1

New member
וויטסנייק יותר חזקים מפרל ג'אם

הרכב מוזיקלי הרבה יותר חזק נגינה טובה מאד ואלבומים חביבים

../images/Emo168.gif

שיר השבוע:Megadeth-Holy Wars Anthrax-Black Lodge שיר גאנז השבוע שלי:מלא זמן לא שמעתי גאנז אלבום השבוע שלי:אין ספציפי תכנית הטלויזיה של השבוע:פרייז'ר סרט השבוע:מיליונר מי שגומר ראשון ספר השבוע:אין ציטוט השבוע:ג'ורג' רוצה עוף חריף! המלצה לסופ"ש:תאכלו ג'חנון תמונת השבוע:

../images/Emo13.gif

שיר השבוע: ג'קסון מיסיסיפי- קיד רוק (שיר מעולה
שיר גאנז השבוע שלי: DONT CRY אלבום השבוע שלי: רוני סופרסטאר
סתאאאאאם איכס על רוני!!! האוסף האקוסטי של בונג'. תכנית הטלויזיה של השבוע: - סרט השבוע: "חמדת" סרט מומלץ ביותר, כנ"ל הספר
ספר השבוע: "ניחוח היסמין" (המורה שלי לאנגלית- רוני לוי- כתב אותו
) ציטוט השבוע: תכלס תכלס תכלס המלצה לסופ"ש: בואו להופעה בב"ש ב-25, ערב מחווה למטאליקה ורד הוט צילי פפרז!! תמונת השבוע
*דבר ממש הזוי שראיתי השבוע:* הלכתי להופעות של להקות רוק צעירות (שהיו משהו פצצה ביותר, מישהו שמע על להקה בשם צנזורה? אם אתם רואים שיש הופעה שלהם, מומלץ בחום!!) ומלא בנות מהשכבה שלי שכל שניה קוראות לי "פריקית" ובלה בלה בלה ~זונות~ באו להופעה :-O הן היו ממש מעפנות
כולם קופצים והן בשורה הראשונה עומדות להרדם, פשוט בושה. וגם... איזה אחד שלובש חולצה של בלינק 182 גאאאאד, יש חולצות שפשוט לא קונים!! (אין שום כוונה לפגוע במעריצים של הלהקה).

Aline In Chains

New member
../images/Emo115.gifאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למה לא אמרת לי שהלכת!??! גם אני הייתי שם. הייתי פוגשת אותך ;[

ופינקי...

להקה מזקוקה מהבית ספר שלי.. בית של שיר אחד זה פיזמון של שיר שני. איזה דאחקות אני ולי עושות עליהם את מתה
למרות שהמתופף שלהם אדיר.. כל אופן, הם עושים את המחווה לבלינק (שאני אישית לא אוהבת).

Aline In Chains

New member
../images/Emo115.gifמה בלינק?! איכ.

אבל לא נורא, עושים מחווה לרד הוט, ומטאליקה..
ויהיי.

וואלה../images/Emo35.gif

פאנקישאסי
למה לא באת להופעה
הם מופיעים גם ב-25 אם בא לך.. הבסיסט שלהם פשוט מעולה
שלא נדבר על הגיטריסט, אבל הבסיסט היה בהחלט יוצא דופן מפני שהוא היה הכי בולט. תכלס, להקה מעוווווווווווווווווווולה

למעלה