שיר השבוע: trust company - downfall שיר גאנז השבוע שלי: מישל שלי :] אלבום השבוע שלי: Led Zeppelin 2 תכנית הטלויזיה של השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: "אגוזים אחושרמוטה" המלצה לסופ"ש: תתחילו לברר איך אתם מגיעים לקוקה קולה לייב בחמישי :|
שיר השבוע: אממ..אין כזה.[אףפעם אינלי כזה] שיר גאנז השבוע שלי:estranged אלבום השבוע שלי:הזמן האבוד-ירמי קפלן תכנית הטלויזיה של השבוע:אין אין.. סרט השבוע:גם אין..אני שקועה בלימודים:| ספר השבוע:מכתבים לצופיה?[עזבו אני מושפעת מעבודה בספרות ארגג] ציטוט השבוע:"אני יורדת לשים שוקו לאוכל"[שוקו זה הכלב של סבתא שלי] המלצה לסופ"ש:אח..תצאו עם חבר שלכם[ואז אני אקנא כי לי אין כזה]אממ..תשמעו את גאנס..תסלבטו.. תמונת השבוע -אקסל השבוע יאמי. ועכשיו ספרו לי על משהו ממש הזוי שראיתם בשבוע האחרון. אממ הזוי? אממ...חייל מתלבש באמצע הרחוב[אולי הוא סוטה פדופיל?] משוחררים!
שיר השבוע: negative-planet of the sun שיר גאנז השבוע שלי: back off bitch don't cry אלבום השבוע שלי: GN'R-Use Your Illusion 1 The Used-In Life&Death תכנית הטלויזיה של השבוע: סקראבס והגמר של רוקסטאר
סרט השבוע:לא נראה לי שראיתי ספר השבוע:רק התחלתי לקרוא השבוע את הספר חח ציטוט השבוע: חח לא נראה לי שיש המלצה לסופ"ש:לישון
"אני לא סובל את נירוונה" ושם צלליות מוזרות בעיניים וליפגלוס בעע איכסה הוא רק מנסה להרשים לא יותר מזה נגיד ודילאנה לא כי היא בת אבל לפחות מגאני או טובי שהיו הרבה יותר טובים מלוקאס
שיר השבוע: יהודה פוליקר - משמרת לילה שיר גאנז השבוע שלי: Estranged אלבום השבוע שלי: פוליקר בקייסריה תכנית הטלויזיה של השבוע: סיינפלד, כמעט כרגיל... סרט השבוע: וואי היום ראיתי את הסרט הכי מפגר שראיתי בחיים שלי, אבל בהחלט אחד המצחיקים - קוראים לו "משפחה בלתי אפשרית" (אם אני זוכר נכון
) ספר השבוע:ציטוט השבוע:המלצה לסופ"ש: אם אתם שורפים ביחד עם חברים שלכם חומר ממתמטיקה, תיזהרו לא לנשוף להם את האפר שנשאר מזה לתוך העין בטעות... תמונת השבוע
שיר השבוע: קוובויז פרום הל של פנטרה שיר גאנז השבוע שלי: נייטריין אלבום השבוע שלי: - תכנית הטלויזיה של השבוע: CSI סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: לא קראתי ציטוט השבוע: - המלצה לסופ"ש: תישנו. תמונת השבוע -