שוב פעם אני..

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo9.gif

שיר השבוע: Hole In my Soul - Aerosmith שיר גאנז השבוע שלי: Yesterdays אלבום השבוע שלי: היהודים - מציאות נפרדת (שוב...) תכנית הטלויזיה של השבוע: קצרים בחיתולים סרט השבוע: לא ראיתי סרטים
ספר השבוע: צופן דה וינמ'י והספר שאני קוראת לבוק ריפורט
ציטוט השבוע: "אקסל, הטבלה של חיי" (יואב בשיעור מתמטיקה) המלצה לסופ"ש: תישנו! תמונת השבוע

l u d

New member
....

שיר השבוע: the cult- fire woman the cult- rain led zeppelin- over the hills and far away שיר גאנז השבוע שלי: locomotive estranged get in the ring אלבום השבוע שלי: guns n' roses- use your illusion ll the cult- sonic tample תכנית הטלויזיה של השבוע: הגמר של רוקסטאר. לעזאזל איתם! למה הם מקשיבים למעריצים שלהם???? סרט השבוע: בית השעווה. איי זה היה כזה משעשע לראות את פריס מתה :p ספר השבוע: דיו חיוור\ הרלן קובן ציטוט השבוע: "נענע רק בגינע" - פנינות חכמה של המורה ללשון תוך כדי הסברים על שוואים המלצה לסופ"ש: לנוח (ולבנות תכניות קטנות בפסקל :p) תמונת השבוע:

danduuu

New member
חחחחח באמת הקטע שפאריס מתה זה

הקטע הכי טוב בסרט
לראות אותה סובלת זה פשוט תענוג כל פעם מחדש

או לראות את פריס...

מורידה אט אט את בגדיה
הקטע שקצצו את האצבע של השחקנית השניה היה גם אדיר

עונה........

שיר השבוע: livi'n on a prayer שיר גאנז השבוע שלי: לא יודע אלבום השבוע שלי: metallica bleack album תכנית הטלויזיה של השבוע: הרצועה סרט השבוע: מיליונר מי שוגמר ראשון (היה אותו איזה 20 פעמים בהוט) ספר השבוע: לא יודע ציטוט השבוע:"it's a race...i hope i win"...המבין יבין המלצה לסופ"ש: תעשו משהו חדש (אין לי מושג מה לכתוב...) תמונת השבוע: אין לי תמונה מגניבה... (יש לכם רעיון לתמונה?)

just טלוש

New member
אווהוווו ליבינג און א פריירר

טייק מיי הנד
שיר ענק:)בכלל..בונג'ובי

קחי את ידי

אנחנו נצליח לעשות זאת אני נשבע לך! הו הווו חיים על תפילה!! :X ךםך

חחחח בון ג'ובי, תכלס הוא די גרוע

יש לו מעט מאוד יוצאות, וכולן מתומצתות בדיסק אוסף אחד, crossroads, יש שם איזה 14 שירים, מתוכם 8 טובים, השאר סתם ממוסחר.

לא מסכימה איתך ../images/Emo31.gif

יש לו כתיבה נוגעת- רוב השירים שלו/שלהם הם מהימים
אבל כל אחד והטעם שלו

אני מבדילה בינהם יפה מאוד, תודה

פשוט, מבחנתי, אחת הסיבות שאני מעריצה את בונג' זה בזכות הכתיבה שלו. באמת שאין הרבה אנשים שיודעים לכתוב כל כך יפה- נושאים מגוונים וכן, אהבה- דבר כל כך ריגשי ואנטימי. השירים שלו מצליחים לגעת.. לרגש.. תחשוב שרוב האמנים בימנו כותבים על "אני זונה עם אחלה ציצים בוא תזיין אותי" (דומאת אמני היפ הופ ופופ) אבל בשירים של בונג' הוא מתייחס לזה כדבר כל כך יפה
. נמנמ.. אך כמובן, גם הביצוע יפה מאוד

1, לגבי האומנים בימינו - את טועה

ואני שונא כמכלילים. 2, תודה לאל שכתבת את המשפט האחרון, כי תכלס רק כתיבה לא עושה את השירים שלו מדהימים. תחשבי שאני מכיר שיר ממש מדהים, ממש מבחינת ליריקה, ויש לו ביצוע פופ וחידוש מטאל, כשהביצוע מטאל מיטיב עימו והביצוע פופ גורע. :)

izzys

New member
../images/Emo42.gif

שיר השבוע: עוד מעט- היהודים. שיר גאנז השבוע שלי: אולי נובמבר ריין. אלבום השבוע שלי: עכשיו מעונן. תכנית הטלויזיה של השבוע: האלופה
סרט השבוע: קליק. ספר השבוע: גיאומטריה של המישור/בני גורן. ציטוט השבוע: היו כמה משעשעים. המלצה לסופ"ש: שיהיה שבוע טוב

Queen for a day

New member
%&^*U@#%^*#../images/Emo13.gif

שיר השבוע: wo princes - Spin doctors שיר גאנז השבוע שלי: תירו בי|: אלבום השבוע שלי: Dark side of the moon, אני משערת. תכנית הטלויזיה של השבוע: סקראבס סרט השבוע: "בנעליה" ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - המלצה לסופ"ש: - תמונת השבוע |משאל| חהחה

למעלה