שוב שמים תרגום במקום כתוביות-

המרחפת

New member
שלום לך

הודעתי הייתה אישית לחלוטין והתייחסה לכך שאני אישית איני מרוצה ואיני יכולה להעזר בתרגום (ולמעשה עד היום לא פגשתי אדם אחד שאמר שהתרגום נוח וברור וקל להשתמש בו) ונמנעה ממני תוכנית. אם להתייחס פרטנית לארץ נהדרת, מי שאינו מבין עברית ממילא לא יבין את התוכנית הזו. התרגום יהיה בגדר ברכה לבטלה. אם להתייחס באופן כללי: אסור לי לומר שאני רוצה כתוביות ולא תרגום? הרי ברור שקם מישהו ואמר: אני רוצה הנגשה במקום להשאר מחוץ לעניינים. אי אפשר לשנות בלי להביע את רצון לראשונה.

tyofi

New member
תכתבו למפיקי ארץ נהדרת!!!

מס פקס שלהם 03-7676007 תכתבו להם שבתכנית של כמו ארץ נהדרת אי אפשר תר גום שפת סימנים צריך כתוביות!!! קשה להתרכז עם תרגום לשפת סחמנים וגם לא מתאים לתכניות עם הרבה אנשים בבקשה לא להיות עצלנים - ולפקסס שיחזירו כתוביות!!! אני כבר פיקססתי!!!

אאל"ט הם לא אחראים לכיתוביות/תרגום

לא יודע מי הגוף שמחליט באילו תכניות לשים כיתוביות או תרגום, אבל מן הסתם הוא אחד מהבאים: הרשות השנייה לטלוויזיה ולרדיו, ערוץ 2 או "קשת" (הזכיינית שמשדרת את "ארץ נהדרת").

tyofi

New member
אז נברר מי הגוף ונפקסס לו!!

איך מבררים? יש מושג?

M r s S m i t h

New member
מה זה משנה?

לכתוב למפיקים שיחליטו ללכת על זה , יהיה להם יותר קל לפנות לזכייניות ולבקש כתוביות. והיישום יהיה מהיר פי אלף מאזר שאנו נפנה לזכייניות עצמן שגם ככה בטח מקבלות מלא פניות מהציבור. ויקח לה זמן למיין פניות שונות.

M r s S m i t h

New member
ברור

הרי הכוונה הכללית שלי זה לשלוח לכמה גורמים..ולבדוק הכול מכל הכיוונים. אני כבר שלחתי לקשת ולזכיינית ערוץ 2. נראה מה הם יגיבו. תעשו
אם אכן שלחתם אימייל לזכיינית כלשהי\ או לגורם מסויים שלדעתכם יכול לעזור בעניין.

M r s S m i t h

New member
בהחלט צריך לעשות משו בנידון

כמו שראיתם כבר יש עצומה בעניין הזה: העצומה להגברת כתוביות בטיוי אם כולנו פה דורשים שיהיה שינוי ונראה כתוביות בכל תוכנית ישראלית אשר מכבדת את עצמה, אז בואו נפעל לשינוי! תכנסו לאתר של קשת-לאמבטיה ותלחצו על "צור קשר"- זו אפשרות שאפשר ליצור קשר איתם ולהתלונן על חוסר בכתוביות: קשת אנא-אם תמצאו אימייל של כל מיני זכייניות של ערוצים, אז תדאגו לעדכן אותנו בשרשור הזה ואני מקווה שכולנו אכן נשלח כמה שיותר אימיילים אליהם. אם תרצו-תוכלו לרשום פה מכתבים שמיועדים אליהם. שיהיה לנו בהמון בהצלחה! we deserv the best

למעלה