שוחררה התוכנה - סבבה לייט בעברית

themaestro777

New member
שוחררה התוכנה - סבבה לייט בעברית

לאחר עבודה קשה של התאמות , ותרגום לעברית זה הסתיים . משהו חבל על הזמן - הסברים נוספים בדף הבא . http://sababa.web1000.com/sababalite.html שאלות , הערות , תגובות - תרשמו באשכול הזה . ביי

SaberTooth

New member
קודם כל...

השם סבבה לייט והמשפט "התוכנה הכי סבבה ברשת" לא משדר מי-יודע-מה מקצועיות. מיותר לציין שאם בעיניי הגולשים התוכנה לא תראה מקצועית, הם לא יורידו אותה. שנית, אם התכונה היא בעצם קאזה לייט בעיברית, למה שינית את השם
לא לא פשוט להשאיר אותו "קאזה לייט" ולהוסיף "בעיברית"
זו סתם התרשמות ראשונה מקריאה ברפרוף של העמוד איו קישרת.

themaestro777

New member
קודם כל יש גירסה שונה וישנה בעברית

ולא רציתי שיתבלבלו בין הגירסאות . שנקראת hebrew kazaa lite , ואם תבדוק את התוכנה שלי תראה שהיא עולה עליה עשרות מונים !!! ודבר שני בגלל שזה בעברית אז גם לנו מותר שם בעברית , כמו edonkey שהופך לחמור .... emule שהופך לפרד וקאזה לייט שהופך לסבבה לייט . ובקשר להורדה - אני לא דואג . מה שעושה תוכנה לטובה זה לא "השם" שלה (שלדעתי השם סבבה לייט מוצלח מאוד כיוון שהוא קליט , עברי , ושגור בפי כל ) אלא התכונות שלה . נקודה . ובקשר למקצועיות - את זה בודקים בתוכנה - ולא בשם שלה !!! ביי

themaestro777

New member
אני מחכה שאתה תסיים ואז אני יקח כבר

את התרגום שלך . ואתאים אותו אלי , אל תדאג randum nut כבר שלח לי את ההוראות לקובץ kpp.dll החדש אם היו לך ספקות בנידון . למה לעבוד כפול ? לא נראה לך הגיוני ......... אני ישקיע את הזמן שלי בשיפור הקיים . דרך אגב , מתי אתה מסיים ? שלח לי עדכון בפרטי . ביי דודל ודש ל randum nut

themaestro777

New member
תגיד לי חוצפן - מה אתה מקשקש

לפני שאתה פולט שטויות שאתה לא אחראי עליהם , אתה יודע מה זה קוד פתוח, למה דודל כתב את התוכנה קאזה , יש לו זכויות יוצרים עליה ? מה הוא עשה בשביל התוכנה הזאת חוץ מלתרגם דבר פרוץ ? את העבודה הקשה עושים המפתחים !!! מה שהוא עשה זה לקחת תוכנה של מישהו אחר שכתב באנגלית ולתרגם לעברית וכל אחד יכול לעשות ולתרגם ולהפיץ מה שהוא רוצה . כמו שעכשיו אתה יכול לקחת את התרגום שלי - סבבה לייט - להתאים אותו לצרכיך לשגר אותו לחופשי . ואני רק אברך על זה - כי זה מוביל לתחרות - ותחרות אף פעם לא הזיקה לאיש - רק הועילה . ואם תעשה את זה אני רק אשמח . רוצה מר דודל לשמור על זכויות היוצרים העתידיות שלו : יצא נא הבחור מאלמוניותו - יגיד שהוא תרגם את hebrew kazaa lite ושאחרים מעתיקים ממנו . ויתבע אותם . אבל הוא לא יעשה זאת - כי ברגע שיעשה זאת הוא יקבל תביעה במליוני דולרים מחברת שרמן נטוורקס כי הם בעלי זכויות היוצרים הבלעדיות של קאזה !!! נקודה . שוב קאזה לייט - היא תוכנה פרוצה - וכל אחד יכול לקחת איזה גרסה שהוא רוצה לתקן אותה ולהפיץ אותה . תשאל את דודל . הוא מכיר אותי . ביי

Kryptonite

New member
אתה *רק* לוקח את../images/Emo168.gif

התרגום שלו? *רק*? אתה פשוט אגואיסט עיוור! תנסה אתה עם העברית שלך (
) לתרגם תוכנה שלמה! אתה יודע, עד עכשיו השתמשתי K++++ (או משהו) שראיתי באתר שלכם, אבל עכשיו ניראה לי שאני אשתמש בקאזאא לייט בעברית, שלפחות המפתחים שלה, שוקדים עליה.

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

בלי להעליב, רק האתר של התוכנה יגרום לי לא להוריד אותה. שוב, בלי להעליב, אבל מי שבנה אותו ממש לא מבין בבניית אתרים, שימוש גרוע(ומכוער) ב-frameset, התאמת צבעם מכוערת, והוא עמוס מדי. לעומת זאת - האתר של קאזאה לייט(בעברית) הרבה יותר יפה.

themaestro777

New member
אז תוריד את קאזה לייט בעברית .

למה אתה משלם לי, אני לא מכריח אותך להוריד שום דבר . טוב לך עם hebrew kazaa lite - תשאר שם . כל אחד עושה מה שהוא רוצה . אבל דע לך שאתה תפסיד .....והרבה . רק שהתוכנה שלי הרבה יותר טובה,ומהאתר שלי אתה רק יכול ללמוד . ובקשר לעיצוב - תבדוק בעוד כמה ימים ( אנחנו עובדים על בניה מחדש של האתר). אנחנו לא מעצבים , אנחנו מלמדים .נקודה . 72000 גולשים לא טועים. ביי

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

מצטער לומר לך, אבל אתה הבנאדם הראשון ששמעתי שאומר את המילה "סבבה לייט", וגם לדעתי זה לא שם טוב. לא ראיתי את התוכנה בכל, אז אני לא יכול להביע את דעתי, אבל רק האתר גרם לי לא לרצות להוריד אותה. וזה שאמרת לאנשים פה שהשם/המראה של האתר לא משנה לתוכנה אז אתה טועה, כי זה עניין של רושם, והאתר/השם עושים רושם רע, של חוסר במקצועיות.

דודל

New member
עזבי שהשם נורא...

הוא גנב לי את התרגום. זה דבר נורא לא מוסרי... אני השקעתי שעות רבות בתרגום התוכנה, ומישהו בא וגונב את העבודה שלי במחי-יד. רוצה תחרות? תשחק הוגן. אני ממשיך לעבוד על 2.40 - גרסה 2.11 לא יצאה מעולם.

מה?!?! ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

איזה בן זונה! אם יש משו שאני שונאת זה גניבה של דברים שאנשים עובדים עליהם שעות כלאחר יד.
אני לא הייתי שותקת... באמת.

themaestro777

New member
תגיד לי דודל - שקרן - מה גנבתי לך

לפני שאתה מתחיל בהאשמות לא לעניין . התוכנה הזאת שעכשיו שחררתי היא תרגום מלא לעברית שאני עשיתי מההתחלה ועד הסוף . נקודה . תבדוק את ה- source code ותראה שאני צודק . איך אני יכול לגנוב לך תרגום שאתה לא שחררת ברשת ? הגירסה החדשה בנויה על ה- 2.1.1 ואתה עד כמה שידוע לי לא שיחררת כלום ברשת מהגירסה הזאת. אז מי שיכול לגנוב כאן - זה אתה , כי את הגירסה שלי כבר כולם מורידים עכשיו . ובלי שום קשר - תפרגן קצת , תוריד את התוכנה - ותתרשם איך התוכנה של סבבה לייט צריכה להיות . אולי יתן לך רעיונות לעתיד . ביי

דודל

New member
אתה הודית...

"למה לעבוד כפול? אני אקח את התרגום שלך." מנין לי לדעת שלא עשית זאת שוב, וביצעת שינויים קטנים פה ושם כדי שתוכל 'לצאת נקי'? אגב, אני לא אתקין את התוכנה שלך. בשיא האובייקטיביות - היא פשוט נראית לי מרושלת מדי.

themaestro777

New member
מי מחפש לצאת נקי - למה אני במשפט

עכשיו ? הגירסה שלך היא גירסה ישנה . הגירסה שלי היא גירסה חדשה , וכדי שיבדילו בין שני הגירסאות שיניתי לה את השם ( אבל שים לב שנתתי קרדיט ל - ++ kazaalite k ) עכשיו לבוא ולהאשים שהעתקתי ממך משהו שאני לא יכול לעשות טכנית - כי לא שיחררת את הגירסה ברשת - זה פשוט עילבון לאינטילינגנציה . תסביר לי איך אני יכול לעשות זאת ? כי אני לא יודע איך !!!!! אם אתה תרגמת את " home page " לדף הבית וגם אני תרגמתי כך , אז זה אומר שהעתקתי ממך , גנבתי לך , מה בדיוק אתה מקשקש ... תפרגן דודל תפרגן

themaestro777

New member
ועוד דבר - אף אחד לא הסמיך אותך

להיות המתרגם הבלעדי של התוכנה קאזה לייט לעברית . תפרגן דודל , שקמו לך מתחרים . כמו שיש לפאול setup וכמו שיש ל -רנדום ניוט setup. קאזה לייט לא שלך ואף פעם לא תהיה שלך !!! ולכן אין לך זכויות יוצרים עליה . כל אחד מתרגם מה שהוא רוצה . נקודה . ביי דודל

למעלה