שוחררה התוכנה - סבבה לייט בעברית

Kryptonite

New member
אתה חולה נפש?../images/Emo168.gif

אתה... אימאלה... אתי? מה המספר של אברבנאל? אתה בא לפה, אומר לבן אדם שמשקיע בתירגום ככה: "שלום. התוכנה שלי היא סבבה, הכי טובה בעולם, לוקחת את שלך בקלות. התוכנה שלך זבל. אני גונב לך את התרגום. למה אתה לא מפרגן לי?" אחר כך אתה אומר שזה *רק* תרגום. רק תרגום? כל מה ששניכם עושים זה רק לתרגם את התוכנה! אתה לא פיתחת את הגירסה הזו שאתה קורא לה סבבה! אתה רק שינית את השם שלה (בחוסר טעם, ד"א
) ואתה קורא לה שלה. ואל תבוא אליי עם טיעון הפורטל, שמע, לא ראיתי את הפורטל של קאזאא לייט, אבל אצלך אתה סה"כ לקחת כמה קישורים, תמונות, ודחסת הכל בעיצוב מוזר שניראה כמו מצגת שעשיתי בשיעורי מחשב בכיתה ה'. ולפי איך שאתה כותב - אתה נראה בן 8...

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

כל כך נכון! פשוט כל מה שאני חושבת בתמצית קצרה וקולעת! המפ! צחי, אתה פשוט... אתה!

Kryptonite

New member
לא, הוא סתם צודק.../images/Emo168.gif

וד"א, בין בני אדם רגילים, כשמשהו שם את האמוטיקון הזה -
- זה אומר שהוא צודק...

צו צאנג

New member
אוו גאד, אתה לא מסוגל אפילו לרדת

שתי שורות מההודעה (יענו החתימה, יא מוגבל) ולראות שאני בת?? וחמוד שלי, אני לא כותבת כמו ילדה בת שתיים עשרה (|סנוב|
), אבל אתה.... אתה זה משהו אחר... חוץ מזה, למה את חושב שאתה עד כדי כך טוב? חמוד שלי, תתעורר, התוכנה שלך *לא* מושלמת, היא אפילו לא קרובה לזה...

themaestro777

New member
עדיין לא הבנתי מה גנבתי - מוגבלים

אי אפשר לגנוב גירסה שלא שוחררה ברשת !!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני אומר את זה עוד פעם אי אפשר לגנוב גירסה שלא שוחררה ברשת !!!!!!!!!!!!!!!!!! מה אתם בדיוק לא מבינים ? עברית שפה קשה אני יודע. אפשר לתרגם משהו מאנגלית לעברית ? בטח שאפשר יש לי את הזכות המלאה לזה !!!!! ממתי קנה דודל את זכויות התרגום על קאזה לייט ? תנו לי כאן מסמך צילום , משהו ? אני בטוח שלא תתנו כאן כלום. יודעים למה . כי קאזה לייט זה גירסה פרוצה .של גירסה מקורית. ובעצם הפצת הגירסה שלו , הבחור המסכן -דודל - שפתח אתר עדיין לא יודע אבל אפשר לתבוע אותו במיליוני דולרים !!! למה - כי יש לו פורטל www.kazaa.co.il על שמו ואפשר להגיע אליו בשניות -אז תתפלאו אם על דודל הקטן תוגש תביעה בזמן הקרוב . ולמה אפשר לתבוע אותו : כי הוא תרגם ומפיץ גירסה בלתי חוקית של קאזה - שיש לה זכויות יוצרים - בלי אישור כתוב מחברת "שרמן נטוורקס ".נקודה. תבדוק דודל עם עורך דין שמתמצא במשפט תוכנה אינטרנט וזכויות יוצרים מהר - אני ממליץ לך !!! כי כל מה שכתבתי כאן,נכון ובדוק - ואתה יכול לסיים את ההסברים בבית משפט . ועכשיו נחזור לנושא : ובגלל שאני תרגמתי את התוכנה החדשה ---- מההתחלה ועד הסוף ---- ואני חוזר שוב כדי שתבינו ---- מההתחלה ועד הסוף ---- 1. אני אקרא לה מה שאני רוצה. 2. אפיץ אותה ברשת . 3. אתם לא רוצים אל תורידו אותה !!! ומי שגנב זה אתם שמורידים את כל היום הקבצים עם זכויות היוצרים מקאזה . אז קצת לחשוב לפני שמדברים . לא יזיק לכם . ילדים . נקודה . תמשיכו להגיב . ביי

דודל

New member
ילד קשה-הבנה שכמוך...

מתי תבין, אחרי עשרות השאלות ששאלת אותי ואחרי עשרות התשובות שהחזרתי לך, שהאתר לא שלי? כמה פעמים אני צריך לחזור על כך? דבר שני - קובץ ה-kpp של Kazaa Lite 2.11 הוא בעצם גרסה 2.1.0. הם רק שינו את הכיתוב. אז, למעשה, הגרסה כן שוחררה ברשת. דודל.

themaestro777

New member
אז תבדוק ב- source code - אתה יודע

איך,ותראה שיש הבדלים עצומים בין הגירסה שלך לשלי. ואם תרצה אשים כאן תמונות . 1. בתרגום. 2.בבניית החלונות מימין לשמאל וכדומה . 3.תבדוק דודל תבדוק . 4.תכף תגיד לי שגם קובץ ההתקנה הוא שלך ........ 5.וקובץ ה-client.dll גם הוא שלך .כן בטח ? תגיד לי אתה חושב שאנשים מטומטמים. אי אפשר לראות את כל התוספות שיש בגירסה " סבבה לייט " לגירסה שאתה שיחררת לפני 4 חודשים ? 5.יש לך עוד הרבה מה ללמוד ילד . 6.במקום לתרגם תתחיל לכתוב אפליקציות לתוכנה . ולא להגיד בפורום של קאזה לייט כל הזמן . נהדר , מצויין . עבודה טובה. ועכשיון תענה פה ב- 3 שורות : אז של מי האתר !!! אתה שיחררת את התוכנה - תמשיך להכחיש - למי מכרת אותה . סתם שמו בתוכנה portal.kazaa.co.il של מי התרגום הישן שעשית ומי זה נתן ? מי לקח לך את התוכנה הישנה שאתה תרגמת ומפיץ אותה ? הא ספר לי שפוך את ליבך - דודל ספר לנו - מי בעל הפורטל !!! אתה רוצה להגיד לי שאתה רק מתרגם - ומישהו אחר עושה עליך "קופה" ולך אין יד בזה ? ספר לנו דודל ... בסוף הכל יצא החוצה - אתה תספר הכל בבית המשפט - דודל !!! יש כאן יותר מידי הכחשות וסתירות בדבריך . ביי

themaestro777

New member
זהו - בזה אתה מתגאה שתרמת לתוכנה

חזור לשולחן העבודה , דודל !!! מה זה הג'יפה הזה . אם הייתה יודע משהו - לא הייתה מוציא גרסה עברית של קאזה לייט מימין לשמאל, ועד אחרי שהראיתי תמונות של התוכנה "סבבה לייט " לא ידעת שאפשר בכלל לעשות את זה - הלכת לשאול בפורום איך עושים את זה .... יש לך דברים יותר דברים שווים בתיכנות שאתה עשית - להראות לי ? או שאתה רק יודע לתרגם .... אם אתה רוצה - אני אתן לך כמה רעיונות איך לשפר את התוכנה . אבל אולי אתה לא יכול ... תחזיר תשובה דודל זה רק הולך ומשתפר . ומי זה נתן ולמי שייך הפורטל ? למה אתה לא עונה ? מה אתה מסתיר מאיתנו דודל ? ביי דודל

HuGo Hell

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo1.gif

מצטער אבל השירשור הזה מצחיק אותי. שמת לב שכולם אומרים שהתוכנה "שלך" שאתה "בנית" לא טובה? זה היברו קאזה לייט שפרצת והתחלת להוסיף כל מיני שטויות. התוכנה לא שימושית. ואפילו שהגרסא שלה יותר גובה מהגרסא האחרת, זה לא אומר כלום. אני אישית לא איכפת לי איזה גירסא ואיך. העיקר שהיא עובדת לי, נוחה לי וזה מה שחשוב. יש לי קאזה לייט באנגלית. ואני לא מתכוון להחליף אותה כי היא מאוד טובה בשבילי ואני מרוצה ממנה. אבל באמת צר לי להגיד לך, אבל האתר ממש לא מושקע ורק להיכנס אליו גורם לאנשים לאבד את הערכה לתוכנה ולאתר. התוכנה לפי מה שראיתי בתמונות, היא היברו קאזה לייט - גרסאת סקין לוניטונס. ואם כבר אני מוריד תוכנה אני אדאג שהיא תהיה נורמלית. כי לרוב אנשים לא איכפת איך התוכנה נראת, העיקר שהיא טובה, עובדת טוב, מורידה טוב, מחפשת דברים בצורה טובה. הסקין ממש לא משנה. ככה שהאנשים שהורידו את התוכנה ש"בנית" בטוח ש-90% מחקו אותה.

themaestro777

New member
לא נראה לי שמי שהתקין את -סבבה לייט

כבר יחזור אחורה לגירסה הישנה של hebrew kazaa lite ולמה אני בטוח ? כי מי שנוסע במרצדס לא יחזור אחורה לרכב על חמור . מה לא מובן כאן ? ומה לא ברור כאן - הבעייה שלכם זה אתר הבית? הוא עובר שינוי עיצוב בקרוב מאוד (אני עובד על זה ) וזה כבר נרשם למעלה במעלה האשכול - אז תמצאו תגיבו לעניין ותנו הערות יותר הגיוניות . אבל אתם חכמים גדולים - ממש לא . ביי

SaberTooth

New member
למה אתה כל כך בטוח שסבבה לייט...

היא המרצדס ולא החמור
בכל השרשור הזה, לא קראתי אפילו תגובה אחת טובה על התוכנה, כנ"ל מאלה שהתקינו אותה.

themaestro777

New member
תסתכל בתמונות הבאות ותבין לבד !!!

אם יש לך דעה אובייקטיבית . אבל תסתכל מההתחלה ועד הסוף !!! אני בטוח שתבין לבד ובלי הסברים . קח לינק : http://sababa.web1000.com/sababalite.html ביי נ.ב אתם כאן באשכול לא בדיוק אינדיקציה בשבילי. 2000 גולשים שהורידו אותה מאתמול אומרים הכל. ועדיין לא פירסמתי אותה במלא המרץ. ביי

אוי... ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

אתה מפגר. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה. נקודה.

למעלה