שוחררה התוכנה - סבבה לייט בעברית

הממממ... ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

אני מאחורי האב. ובגללו אני לא יכולה לשלוח קבצים לאנשים. בכלל. אם אני אוריד את התוכנה, אני אוכל?

RoyalWizard

New member
בואנה!

זה סתם קאזה לייט בעיברית רק פרוץ ושינו בו דברים מכוערים יותר

themaestro777

New member
הנה הגיע עוד אחד שלא מבין ....כלום

לך לאמיול יותר מהירה ....עאלק .

SaberTooth

New member
נו מה...../images/Emo35.gif

כל אחד שביקורת שלו לא מוצא חן בעינייך, הוא כמובן סתם אחד שלא מבין כלום מהחיים שלו. וכמובן, התוכנה שלך "הכי טובה. נקודה.".

themaestro777

New member
מה אתה מתעצבן !!!

אמר זה סתם קאזה אמרתי לא לך לאמיול . לא רוצה - אל תוריד - אל תבדוק - זה בכלל לא מעניין אותי . הרי אני לא מקבל ממך כסף , ואני לא מקבל כלום על זה שאתה מוריד את התוכנה . כל אחד עושה מה שהוא רוצה . נקודה . ומהיום יש לכם מתחרים . נקודה . אז קדימה לעבודה . אבל אני בטוח שמהסקרנות - הורדת את התוכנה וגם התקנת אותה . ביי

SaberTooth

New member
בכלל לא...

גם לא הורדתי את הגירסה העיברית. לי יש את הקאזה לייט הרגיל (זה עם ה-1000 שיתוף) באנגלית ואני מרוצה ממנה ונוח לי איתה. אם נוח לי עם תוכנה, ואני מרוצה ממנה אני לא רואה להוריד עו תוכנות סתם שבסופו של דבר, עושות את אותו הדבר. אני לא צריך את כל התוספים מסביב שהסברת קודם, אני רק רוצה להוריד קבצים. וחוץ מזה, אני מוריד קובץ בקאזה פעם באיזה יובל.

themaestro777

New member
והעבודה הגדולה מתחילה -

להתראות בפורום של קאזה לייט . ביי דודל

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

ורק תראה את האתר של קאזאה לייט בעברית, הוא הרבה יותר מושקע ומקצועי, וגורם לך גם להאמין בתוכנה. גם עצם העובדה שהכתובת שלו פשוטה מאוד ולא סתם איזה דומייין מסריח מוסיף.

themaestro777

New member
ילדים -

תבינו . לא מכריח אף אחד להוריד את הגירסה שלי. תעשו מה שאתם רוצים. ולא איכפת לי מה יותר יפה.בקאזה שואלים תמיד מה יותר יעיל ומהיר.וזהו. תיכף תגידו לי שאסור לי לפרסם אותה ... ביי

אתה טיפעש

A n g e l u s

New member
חחח../images/Emo121.gif../images/Emo176.gif

"יבוא", כמו שגל אמר [או שלא
] לתרגם תוכנה *בעברית* לא תצליח.

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

"שאלות , הערות , תגובות - תרשמו באשכול הזה .". אתה ביקשת את זה...

themaestro777

New member
אין בעיה - תמשיכו להגיב - ובגלל כל

התגובות כאן (לטוב ולרע )- המסקנה שלי עשיתי עבודה טובה . נקודה . ביי

צו צאנג

New member
אוי באמת, אם אתם לא מוכן לקבל

אפילו את הביקורת הבונה הקטנה ביותר אז למה אתה כותב פה
אל תכתוב פה ואל תפרסם את התוכנה שלך וזהו... ועובדה שהיא לא טובה כל כך, כי האנשים כאן לא במיוחד אוהבים אותה... חוץ מזה שרושם ראשוני ותדמית הם שני דברים מאוד, אבל מאווווד חשובים... והשורה הזאת שרואים אך שהאתר עולה ("סבבה לייט התוכנה הכי סבבה ברשת – ועכשיו בעברית מבוססת על קאזה לייט הפרוצה") גורמת לך ממש לרצות להוריד את התוכנה... השימוש במילה פרוצה נשמע כל כך מועדד, חוקי ונחמד שזה פשוט גורם לי לחלום בלילה על זה שאני מורידה את התוכנה הזו... אני אשאר עם הקאזזה הרגיל והנחמד שלי, תודה רבה

themaestro777

New member
אוי כמה שאתם מטומטמים .

תרחיבו אופקים , תפסיקו לקשקש . בהצלחה עם התוכנה הישנה שלכם . ומי שחכם ינסה את החדשה . אבל כנראה שאין כאן אף אחד כזה . ואל תורידו את התוכנה שלי . נקודה . היא לא בשביל מוגבלים כמוכם . היא בשביל אנשים שמבינים - אם אתה מבין למה אי מתכוון... ולא ילדים בני 12 . ולמה אני רושם כאן : כי בא לי . לא בא לך על תקרא . סוף דיון !!!!!!!!!!!!!!!!!! ביי

A n g e l u s

New member
*כועס*../images/Emo46.gif../images/Emo121.gif../images/Emo176.gif

אוווווך, אתה כזה מעצבן, מה שגם מראה כמה מפגר אתה, "ולא ילדים בני 12" גאד מה זה קשור, אני בן 12, נו אז? זה רק מראה כמה הרמה השיכלית שלך נמוכה, ועוד לחשוב שאתה גדול, *בוגר*, יה רייט אתה עדיין מתנהג כאילו אתה בגנון.

למעלה