שוחררה התוכנה - סבבה לייט בעברית

themaestro777

New member
אז אני רואה שבכל זאת התקנת את

התוכנה , דודל .... אני מבין שלא עמדת בפיתוי והחלטת לבדוק . ממליץ לך תישאר עם התוכנה הזאת . הגירסה הישנה שפירסמת עבר עליה הכלח . ולא הרבה משתמשים בה - מספיק לראות את זה בתוצאות החיפוש בקאזה . ושמוציאים גירסה בעברית צריך לדאוג שגם הכיתוב יהיה מימין לשמאל , והנקודות יהיו בסוף המשפט ולא בהתחלה , וצריך לתרגם את הכל ולא רק חלק , ועוד ועוד ועוד . זו הגירסה המושלמת . ודרך אגב - אני כבר עובד על גירסה 2.4 ששוחררה שלשום ..... אז כדאי לך למהר כדי ששוב לא אשיג אותך בשחרור של התוכנה . ביי

דודל

New member
לא התקנתי את התוכנה שלך.

לא הרבה משתמשים בה? 400,000 הורדות בנענע, 170,000 הורדות בגוּפ, 16,000 הורדות בתפוז ו-10,000 הורדות בוואלה מוכיחות אחרת. תמיד עבדתי על התוכנה בזמני הפנוי, וכך זה יישאר. אני לא אתחיל לעבוד יתר-על-המידה רק בגללך. בברכה, דודל.

themaestro777

New member
נו באמת - על מי אתה מנסה לעבוד

זה שהורידו את התוכנה לבדיקה ,זה לא אומר שמשתמשים בה היום !!! הורידו - בדקו - זרקו !!! התוכנה הישנה עבר זמנה שלא לדבר על העברית הגרועה כמו שהסברתי מקודם. ואין ערך מוסף לתוכנה - הסברתי לך מה זה . יצאו מאז מלא שיפורים ואנשים הורידו אותם ומשתמשים בהם. כל הגירסאות של 2.1.1 , פשוט לראות בפורומים. ודרך אגב עד כמה שידוע לי אני הראשון שפירסם את התוכנה ++ kazaalite k באותו יום שהיא יצאה !!! ואת זה אפשר להוכיח !!! אתה רק הצטרפת לפורום בחודש מרץ ..... אז זה שהורידו אותה בעבר לא אומר שמשתמשים בה כל הזמן. מכיר את מבחן התוצאה דודל תעשה חיפוש בקאזה - ותספור את כמות האנשים שמשתשמים בתוכנה הראשונה שלך . תעדכן אותי . ובקשר להורדות - תן לזמן לדבר - אני רק היום ב-11 בערב שיחררתי את התוכנה .

דודל

New member
יודע מה, תעשה את זה בעצמך

חפש שיר ישראלי... כל תוצאה שתראה, ששם-המשתמש שלה הוא Hebrew_Kazaa_Lite או hebkliteuser היא שלי. וזה מבלי להחשיב את האנשים ששינו את שם המשתמש.

themaestro777

New member
דרך אגב ה- 250000 ישראלים לא טועים

עדיין לא שמעו על " סבבה לייט " . וכשהם ישמעו ובקרוב - תאמין לי שאת התוכנה שלך הם יזרקו . ולמה ? כי לתוכנה שלי יש ערך מוסף !!! זוכר את kazaasearch - בקרוב זה יתקשר עם הגירסה העברית שלי , וזה נקרא הערך המוסף : כולם יכולים לתרגם תוכנה - ומזה אני לא מתרגש - יקומו לנו עוד מתחרים - ויעתיקו לי את התוכנה והתרגומים והכל - ואין מה לעשות נגד זה. אבל : אם לך יש פורטל , ומידע , ופורום , ו- kazaasearch שלאחר הפיתוח שלי תקרא "רובוט השירים של סבבה " - ואל תדאג לא תוכל להעתיק אותה כי היא תהיה מוגנת , כאן נדרש לא רק לתרגם אלא גם לשנות את הקוד !!! ולמעשה לכתוב את החלק העיקרי של התוכנה מחדש . ופורום וצ'אט - אז יש לך את הערך המוסף . הגולשים יבואו לתוכנה שלך . אין לך את כל זה - אין לך כלום . ונתתי לך כאן מלא רעיונות בחינם שבחוץ היו לוקחים על זה כסף . ביי דודל

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

אבל מי צריך את כל הדברים הנוספים האלו?! נראה לך שאנשים יכנסו לפורום/צ'אט של התוכנה? את מי זה מעניין?!

PopPy

New member
אתה יודע שאתה ממש, אבל ממש

פתטי? היברו קאזה לייט מובילה את מצעד ההורדות של נענע כבר המון זמן. זו תוכנה מעולה - נקודה. עד לא מזמן עבדתי עם קאזה המקורית עם נטרול קל של כמה דברים מציקים בתוכה, עד שנמאס לי ועברתי להיברו קאזה לייט. לא התחרטתי. כל מה שיש בקאזה הרגילה - רק בלי הצקות, ובעברית שזה די נחמד (למרות שלא מאוד נחוץ). השם של התוכנה שלך זוועתי, והעיצוב של האתר פשוט כואב בעיניים ומאוד חובבני. ואם זה הרושם שהתוכנה עושה "מבחוץ" - אני לא רוצה לדעת איך התוכנה עצמה..

themaestro777

New member
וזה בדיוק הבעיה שלך . תסתכל על

היופי ולא על מה שיש בפנים . ואני חושב שהשם של התוכנה מצויין .אז אתה חושב . וואלה יש לך מוח . כבר אמרו חז"ל : תסתכל בקנקן ולא במה שיש בו . תשאר בקאזה לייט שלך . ביי

אתה כל כך טועה. ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

כמעט לכל החברים שלי ולכל מי שאני מכירה יש את הקאזה לייט בעברית של דודל. לעומת זאת, התוכנה המאוד מקצועית שלך, "סבבה לייט" (וואו, אני כזה קול מן! שיוווו!
), לא שמעתי עליה אפילו פעם אחת, ובטח ובטח שהיא לא עולה על קאזה לייט בעברית.

themaestro777

New member
מלעונה בטח שלא שמעת - היא יצאה רק

אתמול .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

themaestro777

New member
מלעונה בטח שלא שמעת - היא יצאה רק

אתמול .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

יצור... ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

בשנייה שהיברו קאזה לייט יצאה, כולם דיברו על זה! הבנאדם היחיד ששמעתי מדבר על הסבבה שיט הזה - זה אתה! נקודה.

themaestro777

New member
דודל אם גנבתי לך את התרגום תבע אותי

בבית משפט ...... תגיד לי מתי לבוא , ואני יבוא . רק תצטרך להוכיח את זה ונראה לי שאתה פשוט לא יכול . לא יכול לגנוב משהו שפשוט לא קיים. אתה מבין את זה ? תפרגן , דודל , תפרגן ביי

Charmed Gal

New member
מה תעשה? אתה "יבוא"?../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אם יש לך את השגיאה הכי מפגרת ובלתי נסבלת בעולם, סורי, אתה לא יכול לתרגם תוכנה.

themaestro777

New member
אבל תרגמתי- ואנשים מורידים אותה../images/Emo45.gif

יודעים למה ? כי היא יותר טובה .נקודה .
ביי

themaestro777

New member
זה עובדתית . נכון . תבדקו בעצמכם

במקום לדבר כאן בפורום . בתוכנה שלי - יש את הערך המוסף .נקודה . חפשו כאן באשכול - מה זה ערך מוסף . ביי

שאלה. ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

התוכנה שנקראת Kanat... תוכל לספר עליה קצת? איך היא עובדת? מה היא עושה? אם היא באמת עובדת? (מניסיון)

דודל

New member
KaNAT

זה כלי שעוצב עבור אנשים שנמצאים מאחורי נתב (Router). עם העזר הזה אפשר להוריד מאנשים שגם הם נמצאים מאחורי נתב. בדרך-כלל אי אפשר לעשות את זה, אלא רק עם הכלי הזה... ממה שאני יודע, זה למשתמשים מתקדמים שמבינים בהגדרות, כי צריך להתעסק עם פורטים ודברים אחרים. http://www.advert-solutions.com/ftfakes

למעלה