שוטרת נלכדה בכפר וחולצה תמורת שחרור 5 עצורים

gogi000

New member
עכשיו צפיתי בערוץ 10

סופר על 28 פצועים, 12 שוטרים ו16 אזרחים, חחח יכול להיות שחלק מהאזרחים הם גם שוטרים אז התבלבלו בספירה, בס מה שמעניין איפה נעלמו ה12 האחרים.

THE WIZARD 55

New member
בטח דיווחו על ה-12 האחרים בערוץ 2 ../images/Emo6.gif

מפכ"ל המשטרה הודיע על הקמת ועדת בדיקה לאירועים בפקיעין הבוקר; בעימותים נפצעו כ-40 בני אדם, מתוכם כ-30 שוטרים וחיילי מג"ב; 3 אזרחים הנה זה המידע שהיה ברשותי בטח בידיעות זה גם מספר אחר, שווה לבדוק

mike00

New member
אבל ירו עליהם!!!זרקו עליהם רימונים!!!

מה רצית שיעשו? איך אפשר לצפות מראש הסלמה כזאת בתגובת תושבים?

gogi000

New member
אני לא זוכר שבמהומות אוקטובר מישהו ירה

על שוטרים, נכון זרקו אבנים אבל אף אחד לא ירה על שוטר זה לא חדש שהמשטרה קל לה ללחוץ על ההדק כשמדובר במיעוטים. יכול להיות כשמדובר במיעוטים המשטרה מרגישה יותר מאוימת, למרות שאין הבדל בין אבן ערבית לאבן יהודית, דווקא האבן היהודית היא באיכות יותר טובה, שם לא מזייפים בחומרים

mike00

New member
אז איך עוצרים אלפי מפגינים שרוצחים נוסעים על

כביש? בוא ספר לי אתה מהי הדרך אטובה לעשות את זה? נסה לדמיין את עצמך מותקף על ידי המון זועם..

gogi000

New member
המשטרה צריכה לדעת לעשות את העבודה שלה

מבלי להגיע למצב שהיא יורה על אזרחים שלה, ראית את המהומות שקרו בצרפת, הם פי כמה גדולות ממהומות אוקטובר ואף לא בנאדם אחד לא נהרג, יש היום כלים משוכללים לפיזור הפגנות מבלי להזדקק לפתוח באש במפגינים. הירי באש לא היה במקום אחד, אתה יכול לטעון שבעיר מסוימת זרקו אבנים על הכביש בואדי ערה אבל הירי היה בכמה ערים, סח'נין היא בכלל לא קרובה לכביש הראשי ולא לכביש בואדי ערה ושם היו מס' ההרוגים הגדולים ביותר. בכל מצב משטרה צריכה לדעת לפזר הפגנות מבלי לירות במפגינים גם אם הם מתפרעים, ראינו שהמשטרה יודעת לעשות זאת באופן מצוין בהתנתקות ובימים שלפני ההתנתקות כשהיו חסימות כבישים ואף שפכו שמן בכביש(זה לא יכול להרוג???), אך כשזה מגיע למיעוטים היא נראית כמו משטרה של עולם שלישי שכל מה שהיא יודעת זה לירות באזרחים.

../images/Emo127.gif מסכים עם כל מילה

גם כשמפגינים מתפרעים ועושים דברים שמסכנים אחרים, יש דרכים להתמודד עם זה בלי פגיעה בנפש. אבל זה לא קןרה כשההוראה שמקבלים מלמעלה היא לפתוח את הכביש בכל מחיר.

mike00

New member
זה שצרפת מדינה אימפוטנטית זה לא דבר חדש..

ב-20 לילות של המהומות נשרפו כ-9000 כלי רכב, נפצעו כ-126 שוטרים, שני אזרחים נרצחו בידי המתפרעים והמשטרה ביצעה כ-2900 מעצרים. ב-17 בנובמבר חלה רגיעה במהומות (רק 98 כלי רכב הוצתו), והמשטרה הכריזה על חזרה לשגרה. אני מאוד מקווה שאם יהיה מצב הפוך אצלנו לא יהססו לירות כדי להרוג!! ועוד פרט חשוב,ידעת שהמהומות האלה גרמו לשינוי חוקי ההגירה בצרפת ובמדינות נוספות באירופה? על חוק ה-DNA שמעת?

זה לא נקרא אימפוטנציה אחי, זה נקרא אחריות

ככה זה נראה במקום שחיי אדם נחשבים יותר ממכוניות או חלונות ראווה. ככה זה כנראה במקום שחושבים עשרה צעדים קדימה, על מה יהיו ההשלכות לעתיד, איך חיים ביחד יום אחרי, שנה אחרי, ולא רק על איך "לפתוח את הכביש בכל מחיר". אני מודע לזה שלשיטות מג"ב/רמבו יש סקס-אפיל יותר טוב, אבל אני בכל זאת חושב אחרת. חוץ מזה סילווסטר סטאלון אף פעם לא היה הסגנון שלי

respecta1

New member
נו באמת אותם פינו מביתהם

גם אם עכשיו אותי היו באים לפנות מהבית הייתי עושה התנגדות אם לא כזאת אז יותר.. פה כולה הלכו לעצור כמה עבריינים ולמרות זו עדיין אי אפשר בכלל להשוות בין שפיכה של איזה חומר לא ידוע מה הוא כנראה כלום .. לבין זריקת פאקינג רימוני רסס לעבר שוטרים

gogi000

New member
אבל אתה אמרת שלא זרקו בכלל אבנים

אז מי מעוות דברים?

respecta1

New member
על מי אמרתי שלא זרקו אבנים?

המתנחלים? באמת לא זרקו אבנים.. והכתבות שהבאת בכלל מדברות על אותו נוזל שהם שפכו מהגגות.. שהוא ככל הנראה התברר ככלום

respecta1

New member
איפה הזריקת אבנים פה? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ועוד אומר שאני

מביא מידע לא נכון.. לפחות אני לא מעוות דברים הציתו שם איזה רכב ריק לא זרקו שום אבן אומנם גם זה לא בסדר אבל זה הרבה פחות גרוע כי אין פה שום ניסיון לפגוע במישהו ונוזל זה היה בתהליך ביניים שחשבו שזה רעיל אחרי זה התברר שזה משהו אחר

gogi000

New member
תקרא טוב

בפסקה 5 דובר על זריקת אבנים, תקרא טוב לפני שאתה מאשים אנשים בעיוותי דברים ותביא לי את הכתבה שהתגלה שלא מדובר בחומר רעיל

gogi000

New member
הנה הפיסקה

בעימותים ליד קדומים נפצעו ארבעה שוטרים וכן שני מפגינים - האחד פצע את ידו כששבר זגוגית של ניידת משטרה, והשני נחבל כשברח משוטרים. שני מתפרעים נעצרו לאחר שיידו אבנים על ניידת משטרה. דובר צה"ל מסר, כי המפגינים זרקו אבנים, פיזרו דוקרנים ושפכו שמן על הכביש. אופס פיספסת?

respecta1

New member
2 אנשים חבוב

וזה כשמפנים אותם מבתיהם.. בפקיעין מדובר על מאות אנשים שבנוסף לידוי אבנים גם עשו דברים הרבה יותר קשים ונוראיים.. ועל כלום

gogi000

New member
אבל אמרת שלא זרקו???

אופס שוב אתה מביא מידע לא נכון, אתן לך טיפ קטן, כשאתה מתדיין עם מישהו חובה עליך לאמת את המידע שאתה מביא, כשאתה מביא מידע לא נכון ולו רק פעם אחת אז כל המידע שאתה מביא הוא מוטל בספק ואתה צריך להביא הוכחות כי לא מאמינים לך אחר כך, כשאתה מתדיין באינטרנט קל מאוד לסתור מידע לא נכון, וזאת לא הפעם הראשונה שאתה מביא מידע לא נכון ולכן להבא אף אחד לא יאמין לך.

למעלה