שוטרת נלכדה בכפר וחולצה תמורת שחרור 5 עצורים

mike00

New member
לא מסכים איתך...

למה הערבים מרגישים כל כך מיוחדים?למה אתם חושבים שרק בכם פוגעים? למה אתם לוקחים בעלות על בעיות במגזר אחר אליכם?תראה לי איפה רשום שהערבים מפקיעין או הערבים מהנגב עשו משהו.. לא!!אומרים הבדואים בדרום והדרוזים בצפון.... וכשהדרוזים והבדואים מתגייסים הם בהחלט טובים,כשהם עוברים על החוק הם רעים...ככה זה אמור להיות.. כל פושע אמור להענש,בין אם הוא יהודי,ערבי,גרוזיני וכו'.... תעשה סיבוב בשכונה שלי בחולון,תראה איזה יופי של מכות חוטפים פה נערים מהמשטרה... נכון,הם מעשנים סמים בגינות ציבוריות,נכון חלקם פורצים לדירות....זה נותן זכות למשטרה להרים עליהם יד?? ולא,הם לא ערבים... העניין הוא אחר,פה הנערים האלה לא תוקפים שוטרים,לא מחזיקים בנשק חם ורימונים והם גם לא בני מיעוטים אז זה לא מעניין את העיתונים לכתוב על זה...

gogi000

New member
זהו כשמדובר בדברים רעים

אומרים ערבים לא אומרים בדווים ודרוזים

mike00

New member
אל תאשים את כל החברה בגלל טעות של כתב אחד

הבאתי לך קישורים מאתר המשטרה וציתותים של חברי כנסת...

gogi000

New member
בחיאת מי קורא את אתר המשטרה

בתקשורת רוב הפעמים מזכירים ערבים, אומנם במקרה של הדרוזים פחות אך כשמדובר בבדאוים תמיד אומרים ערבים או בני מיעוטים.

gogi000

New member
ועוד משהו

הכתבות שהבאת היתה חובה להזכיר שמדובר בבדאוים כי ההקשר היה על בדאוים.

mike00

New member
אז באיזה הקשר אתה רוצה שידברו על בדואים?../images/Emo6.gif

כשמדברים על זונות שהובאו מרוסיה?על בעלים אתיופים שרוצחים את נשותיהם?בכתבות על הקולינריה הצרפתית? על מסורת יפנית בת ימנו?הכלכלה הסינית?טקסים שבטיים באפריקה? לא כל כך הבנתי את המשפט הזה.... בינתיים כך עוד כמה קישורים,אני מקווה שחלק מהם ישיבע את רצונך
שים לב לשלושת השורות הראשונות אני מנסה להביא גם כתבות לא בעלות אופי שלילי,כדי שלא תגיד שאני מנסה להראות את הצד השלילי של המגזר הבדואי.

THE WIZARD 55

New member
עוד דיעה...

העניין השני הוא הפער ההרסני והנפשע בין הקלות הבלתי נסבלת של תגובת המשטרה לאירועים של פגיעה ברכוש ביישובים יהודיים, לבין הנחישות שבה מונף אגרוף הברזל שלה באירועים דומים ביישובים ערביים. הרפלקס המותנה של המשטרה הוא חלק מהבעיה, לא חלק מהפתרון. הוא שצובע כל צעד שנוקטים אותו ערבים בצבעים אתנו-לאומיים, ומגביה מיידית את גובה הלהבות. אין דוגמה מובהקת יותר מהאירוע של פקיעין. מכפר שקט שיחסי הגומלין בין אנשיו, ללא הבדל דת והשתייכות עדתית, מצוינים, ושגם יחסיו עם המדינה תקינים, הוא עלול להידחף, בעקבות תגובת היתר האלימה של המשטרה, לאתר של מתיחות קשה ואלימה.

respecta1

New member
נו באמת זה עיוות מוחלט של המציאות

כל האירוע התחיל בזה שכמה דרוזים הציתו את האנטנה שמעל לול של תושב פיקעין החדשה אלוהים יודע מה זה והרסו את כל הלול.. פשע פלילי חמור מוסכם? המשטרה שלך כוח קטן של כמה אנשים לעצור את העבריינים.. והשוטרים נתקלו בהתנגדות גדולה ולא יכלו לעשות את המעצר.. עוד אירוע חמור מוסכם ? מוסכם במקרה כזה כמעט כל משטרה בעולם תכנס עם כוחות מתוגברים (תראו את שכונות העוני בארה"ב וכו') יש הבדל כמובן בין רמת הפשיעה שם לפה אבל הכל יחסי.. קיצר נכנסו בכוחות מתוגברים לעצור את אותם עבריינים ואיך שהם נכנסו לישוב הם הותקפו באבנים אחר כך רימוני רסס סלעים אנשים רעולי פנים תקיפות אמבולנסים ואנשי מד"א וכו' וכו' עזבי את זה שהכתב שונא ישראל מעוות דברים בצורה לא יאמנת "ידוע על כ-40 פצועים שנפגעו בעימות עם המשטרה "
שכח להזכיר ש30 מהם שוטרים.. לא צריך להיות גאון בשביל להבין מה קרה שם אפשר להסתכל על המספרים ולהבין בדר"כ כשיש אלימות בין יהודים לשוטרים המצב הפוך.. 30 פצועים אזרחים ואיזה 1-2 שוטרים שהם פצועים קל

מילחמה

New member
קח דוגמא של מישחקי כדורגל נגד סכנין....

סכנין מיתפרעים השוטרים לא עושים כלום אנחנו מיתפרעים ניכנסים אלינו ליציע אם אלות ומגנים כאילו לא יודע מה....

מוחמד5

New member
תחליף קבוצה

תהיה אוהד מכבי פ"ת כמוני, לנו אין קהל והמשטרה לא נכנסת בנו.

respecta1

New member
לא שווה

אם לא הקהל אז למה שווה ללכת למשחקי כדורגל בארץ.. בשביל לראות את הכדורגל?

מוחמד5

New member
חחחח

מאז שעברתי לצפון הפסקתי ללכת למשחקים שלהם, אמורים שיש ירידה של 50 % בהכנסות
אני מאוד אוהב את הקבוצה, ואת השחקים האפרוריים שלה.

למעלה