שוטרת נלכדה בכפר וחולצה תמורת שחרור 5 עצורים

respecta1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בעצם אתה אומר ברגע שמישהו אומר משהו לא נכון ספק אם צריך להאמין לו? זאת אומרת שאסור להאמין באף איש לא? הזוי לגרמי עזוב את זה שזה נכון ככשני אנשים זורקים אבנים אתה לא יכול להגיד המתנחלים זרקו אבנים..כשכמה עשרות נגיד.. שאיזה 8+ נגיד.. אבל רק 2?אתה לא יכול להגיד

ריספקטה כשאני רואה שאתה צוחק באובססיביות

אני יודע שאנחנו בדרך הנכונה
לילה טוב כפרה

gogi000

New member
מוחמד בקשר לסלולר אני חולק עליך

כל האנטנות האלה שמתקינים בריכוזי אוכלוסיה לא הוכח שהן לא מזיקות, חובת ההוכחה כאן היא על רשתות הסלולר, אף אחד לא צריך את האנטנות האלה, האנטנות האלה דרושות רק בגלל הטכנולוגיה של הדור ה3 שאפשר לוותר עליה בקלות, אך מה רשתות הסלולר לא תוותר על טכנולגיה כזאת שמכניסה הון כי כל התכנים האלה שאף אחד לא זקוק להם מכניסים להם הרבה כסף, נקח לדוגמא את האינטרנט שמחייבים אותך להתקין אותו ולוקחים בין 15-25 ש"ח לחודש, מה שמכניס להם מעל מיליארד ש"ח בשנה, בלי לדבר על התכנים האחרים כמו שיחות וידאו... עכשיו תנסה להכנס לחנות טלפונים בקושי תמצא טלפונים לא מהדור השלישי, רוב הטלפונים הם מהדור השלישי שאף אחד לא צריך.

THE WIZARD 55

New member
האמת שהדור השלישי עזר לי מאוד במלחמה

היינו במקלט צופים בחדשות, עד שהכנסו טלויזיה.. אבל מה שעוד יותר מעצבן אותי שבפלאפון אין שיחות וידאו..

אני הבנתי שהן מזיקות פחות ממכשיר שמחזיקים

ליד האוזן ומדברים בו. רמת הקרינה יורדת באופן קיצוני כשמתרחקים ממקור הקרינה, ובדר"כ הן גבוהות ומאד רחוקות.

אלימות שוטרים

היא דבר רע ונגוע. אבל אם אתה עומד בסיטואציה של המון זועם שסוגר עליך, כל אלימות מוצדקת כדי שהשוטר הזה, שמבחינתי הוא מייצג את המדינה/מוסדותיה מותר לו לעשות מה שצריך להגן על עצמו

respecta1

New member
../images/Emo41.gif כמה פרטים חדשים

כל זה התחיל מזה שאזרח מפיקעין החדשה מה שזה לא יהיה שם אנטנה על הלול שלו שרחוק בכ700 מטר מהישוב הדרוזי הם ביום אחד באו כמה עשרות ללול הרסו את כל הביצים וכמובן שרפו את האנטנה..אחר כך יום שבת לפני 4 ימים כמה שוטרים הלכו לפיקעין לעצור את אלה שהציתו את האנטנה.. שלחו כוח קטן, הכוח הקטן נתקל בהתנגדות או בקיצור קיבל מכות
ולא הצליח לבצע את המעצר היום בלילה הביאו כוח גדול כי הבינו שלא יוכלו לבצע את המעצר בשקט, המודיעין הדרוזי
פעל וכשראו אותם איזה 50 איש.. ה50 איש האלה כמובן סקלו אותם באבנים וקראו ל"חברה" ואז התחיל המהומה הרצינית עם מה שכתוב בכתבות שבה שומש אש חייה גם מהאזרחים וגם מהשוטרים כולל שני רימוני רסס שנזרקו לעבר השוטרים נזרקו אבנים רבות סלעים על מכוניות מוטות על אמבולנסים והמקרה הזה שכתוב בYNET וכו' וכו'.. יש לשוטרים 30 פצועים כולל 2 קשה ו8 שעוד מאושפזים בבית חולים ו10 אזרחים פצועים כולל אנשי מד"א שנפגעו

respecta1

New member
חח לא קשור בכתבה לא כתבו את זה

ושמעתי בראיונות בטליויזה.. אבל באמת יצאה כותרת מצחיקה :p

אתה לא מעודכן בכלל

זה התחיל עם מישהו(יהודי) מהישוב הסמוך ששם מתקן לחברה סולולארית ......ואז התחילו האיומים וההטרדות מצד כמה אנשים מכפר פקיעין (אפילו בערבית כותבים بكيعين وليس البقيعة)ואז התחיל הבלגאן....כלומר המשטרה מתאמצת להגן על בחור יהודי...לכן נכנסה בכל הכוח לישוב הערבי........ יש כמה תמיהות....... למה החשודים לא קיבלו זימון לחקירה? למה להיכנס עם 300 שוטרים כדי לעצור 5 מתפרעים? למה השימוש בכוח? ראינו בזמן הפינוי מגוש קטיף את התנהלות כוחות הביטחון עם המתנחלים? זו אותה משטרה? ועוד נקודה,לכולנו.......אם אנו נגד האנטנות אז שנוותר אחת ולתמיד על המכשיר הנייד בכל העולם הוכח שאין הוכחות חותכות להשפעת האנטנות על בריאות התושבים....... למה להיתמם?

mike00

New member
תרשה לי לתקן אותך...

היהודי שאתה מדבר עליו עשה מה שעשה על השטח שלו,אחרי זה שרפו לו את הלול וזרקו לו רימון רסס לגג של הבית.. רק אחר כך באו האיומים... המשטרה פתחה בחקירה ושלחה כמה שוטרים לעצור את החשודים,אבל שומרי החוק במקום החליטו "לשבש את החקירה"[מעניין איך בדיוק הם שיבשו אותה?]... בגלל שבכל זאת אנחנו מדינה שומרת חוק שלחו שוב פעם את המשטרה בכוח יותר גדול,ובמקום לעזור למשטרה לפתור את הבעיה במסגרת החוק ירו עליהם,זרקו עליהם רימוני רסס,היכו אותם במוטות ברזל וקרשים,הבעירו צמיגים וחטפו שוטרת... תזכיר לי בבקשה באיזה שלב של פינוי המתנחלים מבתיהם[ולא משנה מי שם אותם שם והאם היתה להם את הזכות להיות שם או לא,פינו אותם בכוח מהבתים שלהם!!] הם ירו,זרקו רימונים,היכו במוטות ברזל וקרשים או חטפו אנשי כוחות הביטחון.... כשתהיה לך תשובה על השאלה הזאת תוכל להשתמש בהם כתירוץ או ראיה לשימוש בכוח מופרז על ידי המשטרה... ובקשר לאנטנות,אני אשמח אם תוכל להכנס ליישוב ולהסביר את זה לתושבים שומרי החוק במקום..

ידידי היקר

אם בעל הלול היה ערבי.....האם הייתה המשטרה פועלת אותו דבר?.........ספק גדול? תראה את המריבות,והקטטות בתוך הישובים הערבי,האם המשטרה מתערבת?אחרי שקורה רצח!! אבל לא ענית לי,למה לא נשלח זימון בכתב?.....אולי חשבההמשטרה, שאלו ערבים ורק מבינים את שפת הכוח! כנראה ששכחת את הארועים הקשים בזמן הפיוני.........ששפכו חומרים קשים ,זרקו בלוקים,אבנים........היכו שוטרים...לא זוכר? אני אף פעם לא מצדיק או מעודד אלימות....... רק אני תוהה שכך מתנהגת "מדינת חוק" עם אזרחיה.......עם איפה ואיפה!! אכן אני חי במדינה יהודית

אריה אלדד סמל להומניות

הקישורים שאתה מביא עלובים.......אתה מסתמך על הגזען אריה אלדד (זולל ערבים)....כדי להוכיח עד כמה המשטרה אלימה... מגוחך.......... וגם עם המקרה של עלה ירוק.........המשטרה הגיבה באותה חוזקה.?.......קצת צניעות.....לא!! רק תענה לי איך מתנהגת המשטרה עם פינוי המאחזים? כשהחרדים חסמו את כביש בר-אילן בירושלים......איך הגיבה המשטרה?בירי?בכדורי גומי?........בכלל לא!בזרנוגי מים

respecta1

New member
חחח תלך קצת למגרשי כדורגל בעיקר המשחקים עם

סכנין.. עונה שעברה משחק מכבי תל אביב - סכנין סכנין התחילו לזרוק בקבוקים כוסות לעבר המגרש ולעבר אוהדי מכבי שכמובן הגיבו להם במהרה, איך שזה התחיל אצל אוהדי מכבי ישר היסמיניקים נכנסו וזיינו אותם מכות לעומת זה שוטר אחד לא נגע בסכניני אחד

fifanowftw

New member
אתה מוזמן לבוא איתי למגרש כדורגל

ולקבל מכות משוטרים. תאמין לי שזה לא נדיר.

respecta1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif.. בהתחלה הם נכנסו כמה שוטרים

2-4 וניסו לעצור את אותם עבריינים, אבל לא נתנו להם ונתקלו בהתנגדות קשה (כמובן את זה לא תראו בתשקורת) אז אחרי שהבינו שצריך לעשות שם פעולה לא רק בגלל האירוע הזה אחרי שהם מכניסים לישוב 200 שוטרים אז בפעם הבאה שיבואו 2 רוב הסיכויים שפחות יעשו להם בעיות אלא רק אם יהיו שם כמה מעוררי פרובוקציות

gogi000

New member
הצעירים הדרוזים הם בריונים

אני לא מכליל אבל הרבה מהצעירים הדרוזים הם בריונים שמתחנכים על אלימות, לא פלא שהם מתגייסים בהמוניהם ליחידות קרביות. עכשיו רק המשטרה נזכרה להתעמת איתם, על אנטנה בודדה, זוכרים את המהומות במע'אר שבה הדרוזים עשו שפטים בנוצרים על לא כלום, זוכרים איך המשטרה התנהגה אז, ישבה מחוץ לכפר ולא התערבה. לא הפעם הראשונה שהדרוזים נוהגים באלימות, פתאום המשטרה עכשיו התעוררה ורצתה לשמור על החוק כשבזמנו לא הגנה על הנוצרים אזרחי המדינה. המקרה של היום היה מחדל של המשטרה, למשטרה אסור לירות אש חיה באזרחים, אין ספק כשמדובר במיעוטים היד על ההדק היא קלה יותר, לא זוכר כשהמתנחלים זרקו בלוקים וחומצה על השוטרים מישהו לחץ על ההדק, בכל מקרה אסור למשטרה להגיע למצב שהיא נמצאת במצב של סכנת חיים ונאלצת לירות, איך מגיעים למצב ש10 שוטרים נשארים לבד, כאן המפקדים צריכים לתת את הדין על כך. מה שמצחיק אותי הוא איך הדרוזים התעוררו בבוקר ומצאו את עצמם ערבים, ואלה כשהדרוזים משרתים בצה"ל ומתנהגים טוב היהודים קוראים להם אחינו בדם, אזרחים שנאמנים למדינה ואוהבים את המדינה, וכשהם נתפסים בקלקלתם ומתפרעים פתאום הם מפסיקים להיות דרוזים אלא ערבים, פתאום שיטת ההפרד ומשול נהפכת לשיטת אחד ומשול, פתאום מפסיקים להיות הדרוזים הטובים אלא הערבים הרעים. זה מזכיר לי את היחס לבדווים, כשהבדווים מתגייסים לצבא בהמוניהם הם בדווים טובים מכניסי אורחים והכבש שלהם עלא קיף קיפק, אך כשהם משתתפים בפשעים, פתאום נהיים ערבים ומפסיקים להיות בדווים.

למעלה