הצעירים הדרוזים הם בריונים
אני לא מכליל אבל הרבה מהצעירים הדרוזים הם בריונים שמתחנכים על אלימות, לא פלא שהם מתגייסים בהמוניהם ליחידות קרביות. עכשיו רק המשטרה נזכרה להתעמת איתם, על אנטנה בודדה, זוכרים את המהומות במע'אר שבה הדרוזים עשו שפטים בנוצרים על לא כלום, זוכרים איך המשטרה התנהגה אז, ישבה מחוץ לכפר ולא התערבה. לא הפעם הראשונה שהדרוזים נוהגים באלימות, פתאום המשטרה עכשיו התעוררה ורצתה לשמור על החוק כשבזמנו לא הגנה על הנוצרים אזרחי המדינה. המקרה של היום היה מחדל של המשטרה, למשטרה אסור לירות אש חיה באזרחים, אין ספק כשמדובר במיעוטים היד על ההדק היא קלה יותר, לא זוכר כשהמתנחלים זרקו בלוקים וחומצה על השוטרים מישהו לחץ על ההדק, בכל מקרה אסור למשטרה להגיע למצב שהיא נמצאת במצב של סכנת חיים ונאלצת לירות, איך מגיעים למצב ש10 שוטרים נשארים לבד, כאן המפקדים צריכים לתת את הדין על כך. מה שמצחיק אותי הוא איך הדרוזים התעוררו בבוקר ומצאו את עצמם ערבים, ואלה כשהדרוזים משרתים בצה"ל ומתנהגים טוב היהודים קוראים להם אחינו בדם, אזרחים שנאמנים למדינה ואוהבים את המדינה, וכשהם נתפסים בקלקלתם ומתפרעים פתאום הם מפסיקים להיות דרוזים אלא ערבים, פתאום שיטת ההפרד ומשול נהפכת לשיטת אחד ומשול, פתאום מפסיקים להיות הדרוזים הטובים אלא הערבים הרעים. זה מזכיר לי את היחס לבדווים, כשהבדווים מתגייסים לצבא בהמוניהם הם בדווים טובים מכניסי אורחים והכבש שלהם עלא קיף קיפק, אך כשהם משתתפים בפשעים, פתאום נהיים ערבים ומפסיקים להיות בדווים.