שוין - אז איפה אתם בת'נקסגיווינג?

xbuffalomen

New member
דבר ראשון תודה

היא מתגוררת ב newmarket ontario לפי התמונות הבית יפה אין לי מושג מה קורה שם מעבר לזה אבל עוד שלושה ימים אראה
. עברה לשם לפני שבוע
באשר להכרות עם העיר אשאל

placid1

New member
אז היא לא בטורונטו ;)

ניומרקט צפונית לטורונטו, מקום חביב בחיק הטבע,למרות שמיום ליום הבניה הולכת ומתרחבת. אם במקרה היא צריכה רופא שיניים לילדים, אני מכירה מצוין את כל הרופאים בשתי המרפאות בעיירה ויכולה להמליץ :)

ההצעה לגבי טורונטו עומדת בעינה. חג שמח ומקווה שתגיעו למפלים!

נחמנית

New member
אני חייבת

היתרון האמיתי של ניו ג'רזי על טורונטו בעיני זה עוד 3 חודשים של "לא חורף". בלי טריק-אור-טריט במגפיים כבדים כי קר, בלי שלג בנובמבר או באפריל. אכן לטורונטו יש הרבה דברים שעושים אותה נעימה. אבל החורף זה לא אחד מהם.

placid1

New member
שלושה חודשים יותר חורף, לא הגזמת

בכלל :)
ניחא, זו לא תחרות למי קר יותר או למי יש יותר שלג. אילו רציתי לברוח מטורונטו הייתי עוברת לקליפורניה, לא לניו ג'רזי......

בבית

נארגן ארוחת תודות עם הילדים, פלייליסט של שירי תודה בעברית ואנגלית, קישוטי turkey שהילדה מכינה.
אנחנו די טבעוניים, אז הציפור לא במרכז התפריט שלנו. הילדים לא טבעוניים, אז הם יקבלו חתיכות עוף , שאריות מהארוחה של הקרובים. ביקבקתי היום 45 בקבוקים של בירה בבישול ביתי, לא ברור כמה מוכנה היא תהיה בחג, אבל יש רק דרך אחת לבדוק.
סטאפינג - לא רע, כשמכינים אותו כמו שצריך. שזה יכול להיות נכון לגבי כמעט כל דבר (כוסמת לדוגמא, תמיד מרגישה לי כמו פלסטיק שרוף).
יום שישי - קצר ואון-ליין, לחפש מבצעים עבור מה שבכל מקרה צריך לקנות. בעיקר פריטי לבוש והנעלה נוספים לחורף.

תודה השבוע - למרפי שהתאפק, וההחלקה אתמול *בדרך* להתקנת צמיגים חדשים היתה נשלטת, צפויה וקצרה.

אספקטים אחרים שקשורים לחג: עוד מעט מתחילים להסתובב תרנגולי הודו בחוץ, וכשהם לא בגרסת הסופר-מרקט, אלא מאובזרים בנוצות, רגליים, ראש, יכולת תנועה וכו׳, הם מכוערים , גדולים ודי מבהיל להתקל בהם... בשנה שעברה נתקלתי באחד במרחק יריקה, בזמן ריצה.

3rd CYR

New member
בבית בגרסא טבעונית למסורת האמריקאית

מארחים משפחה יהודית בביתנו, אבל הם יודעים שלא יהיה אוכל מושקע (לו"ז מטורף מטרוף מטורף השבוע) והמנה העקרית קנויה.
בתפריט:
צלי הודו-טופו קנוי
גרייבי מיסו ופטריות
ירקות שורש צלויים
כרובית צלויה באריסה
סלט ירקות
&nbsp
לילדים יהיה מרק עם קניידלך. אם אספיק יהיה למבוגרים גם מרק כתום.
&nbsp

3rd CYR

New member
ויש רשימה מסודרת ליום שישי

אני קונה אונליין את כל הבגדי חורף בשביל שנה הבאה. אני משתדלת לקנות שנה מראש -- את כל הבגדי חורף בבלק פרידיי ואת כל בגדי הקיץ בלייבור דיי. יש לי רשימה מסודרת כמה מכנסיים, סוודרים וכו' באיזה מידה לילדים צריך לשנה הבאה.
&nbsp
ביקור פיזי בחנות רק בשביל נעליים (לעכשיו, לא שנה מראש...). מקווה שלפיילס יהיה מבצע 1+1 או משהו כזה, כך ששני העוללים יצאו בנעלים חדשות מהחנות.
&nbsp
ואחרון חביב... יש לי רשימה של כמה רעיונות למתנות לילדים שאני מחכה לראות אם אמזון ישימו במחירים המיוחדים בבלק פריידי עד כריסטמס.

p e b b l e

New member
איפה שווה לקנות בגדים?

תורמי הבגדים שלנו עזבו בשנה שעברה לגור במקום אחר וצריך להתחיל לקנות בגדים לילדים...

3rd CYR

New member
מה שעובד לנו

אולד נייבי
children's place
ובמידה פחותה H&M ו- Carters -- בHM יש המון שמלות וחולצות עם הדפסים יפים לבנות, אבל מבחר די עלוב והרבה הרבה יותר יקר לבנים.
&nbsp
בשנה שעברה בכל המקומות היה משלוח חינם ללא הגבלת מינימום, כך שאפשר היה לקנות חולצה במקום אחד וגרביים במקום אחר, ואת כל היתר במקום שלישי...
&nbsp
מבחינת מה זה מחיר טוב -- בשנה שעברה כל החולצות (טי ארוכים עם הדפסים) נקנו במחירים של כ3 דולר ליחידה, מעילי חורף לגשם וקור קליפורני פחות מ12 דולר (אלו שעולים כ40 במבצעים רגילים), ג'ינסים ב8 דולר לזוג. פיג'מות חמות ב6-8.
מבחינתי אלו מחירים שהם טובים גם בהשוואה לגוד-וויל השכונתי.
מן הסתם זה אומר להתפשר על סגנונות (לא בהכרח ישאר ההדפס המסוים על החולצה, או הצבע של המעיל שאת מעדיפה, ובוודאי שהג'ינס שנחשב לצעקה האחרונה באופנת ילדים לא יהיה בסייל ב8 דולר אלא ב15).
&nbsp
מקווה שזה עזר

p e b b l e

New member
תודה על ההמלצות, כבר יישמתי

הייתי היום ב- children's place, קניתי 2 ג'ינסים, 2 סווטשירטים, 2 חולצות, 2 מכנסי טריקו, ופליז, כל זה בחמישים דולר

Midriff

New member
Kohls

אנחנו מוצאים שם בגדים ונעליים לכולם (כולל אפילו אותי לפעמים). אבל תמיד תמיד תמיד תחפשי קופון אונליין. תמיד יש להם הנחות נוספות

debby12

New member
מנהל
אלופה! ואיפה קונים כובעים חמים/כפפות/צעיפים למבוגרים ברשת?

אשמח להחכים. גיגלתי קצת אבל רוב מה שעלה זה תוצרת סין באמזון ונראה באיכות ועיצוב לא משהו

המצב בתחום הכפפות והכובעים קשה בביתנו - הם כולם או קטנים, או שיש רק כפפה אחת. וכובעים רבים הלכו לאיבוד לבלי שוב. לא בא לי ללכת מכות בחנות פיזית... ובכלל כמעט ואין כובעים כמו שאני רוצה. לעצמי אני אוהבת את אלה מזן הכובע-כלב עם האוזניים משני הצדדים שנקשרות מתחת לסנטר. היה לי אחד מקסים סגול שכזה שהשארתי בטיסה. אוף

3rd CYR

New member
סורי... אין לי בשורות

המזג אוויר אצלנו לא מצריך ציוד שכזה...
&nbsp
בכלל, עם ילדים הגישה שלי היא לקנות זול בלי להשקיע באיכות מי יודע מה, כי ממילא זה משמש אותם חודשים בודדים ואז הם גדלים מזה (במקרה הטוב, או מלכלכים/קורעים את זה ללא תקנה).
&nbsp
למבוגרים, בוודאות מעולם לא קניתי או השתמשתי בכובע. צעיף היה לי רק בגלל שהוא בא כמתנה עבור קניה בויקטוריה'ס סיקרט לפני כמה שנים בבלק פרידיי (באותה שנה ברשימת הקניות לבלק פרדייי היו לי חזיות במידה חדשה, פוסט-הנקה). צעיף יפה מאד וחם.
&nbsp
בקיצור, סורי שאין לי שום פניני חכמה לחלוק בעניין אבל אני בטוחה שאחרים יקפצו על ההזדמנות לחלוק

xbuffalomen

New member
כפפות וכובעים קונים בחניות של בגדי עבודה

הם בטוח באיכות טובה יותר ובדרך כלל , לאיכות מקבילה , גם זול יותר. הכפפות יהיו מגושמות !

נחמנית

New member
לא שאני יודעת שאלה בהכרח טובים מהאחרים

כובעים אני אוהבת את נורת' פייס לעצמי. אלה שיש להם ריפוד פליז מבפנים ולפחות שתי שכבות.

כפפות אני לא אוהבת שמאסיביות מדי. אני קניתי לעצמי באולד נייבי ב-3 דולר לזוג או משהו כזה (לפני כמה עונות כבר). יש להן מגע לשימוש בטלפונים, פליז אבל נראות בסדר.

בערך אלה: [URL]http://oldnavy.gap.com/browse/product.do?pid=775269032&vid=1&locale=en_US&kwid=1&sem=false&sdkw=go-warm-performance-fleece-gloves-for-women-P775269&brandCvoSid=7YF74JZTABVJ&sdReferer=http%3A%2F%2Fwww.oldnavy.com%2Fproducts%2Fwomens-gloves.jsp[/URL]

נחמנית

New member
מוסיפה משלי

נעליים אנחנו קונים באאוטלט של נייקי. לילדים זה יוצא בערך 20-30 דולר לזוג, ואנחנו באיזור יחסית יקר. הנעליים מחזיקות הרבה זמן והן נוחות להם.

סווטצ'רט (חולצות עבות ולפעמים גם מכנסיים) לקטן אני קונה בוולמארט. 3 דולר לחולצה ומחזיק יופי כבר עונה שנייה

הילדים שלי רזים וצריכים גזרה צרה. קניתי עכשיו ערימה של מכנסיים בKOHL שלראשונה לא נראות כמו שק/קצרות מדי/נופלות. אחרי כמה כביסות עדיין נראה טוב.

עוד לא מצאתי איפה לקנות חולצות עבות לגדול בזול (כלומר, פחות מ-10 דולר)

p e b b l e

New member
גם אנחנו בבית ובגירסא טבעונית

השנה בגפנו אז יהיה פשוט, אלא אם ברגע האחרון יצטרפו אלינו ואז נשקיע

למעלה