שוין - אז איפה אתם בת'נקסגיווינג?

p e b b l e

New member
כרגע בתפריט

Holiday Roast של גרדאין (נבחר לאחר מחקר מעמיק של בעלי שקבע שזה המוצלח מכולם)
פירה
תירס חם
ירקות צלויים בתנור
ברוקולי ואפונה מאודים
קולסלואו
&nbsp
אם יבואו אורחים אז בטח נוסיף:
מק אנד צ'יז
רוטב חמוציות ביתי
מאפה שעועית ירוקה (יענו קסרול)
ואיזה קינוח, ככל הנראה פאי תפוחים
אולי גם ביסקיטס, תלוי אם מדובר בחברים נטולי גלוטן ואם יישאר כוח.
 

3rd CYR

New member
מעניין לשמוע את דעתך על גרדאין

אנחנו עושים את טופורקי (כפי שעשינו בשנתיים הקודמות) ואהבנו. לא ניסינו חלופות אבל אנחנו אוהבים את גרדאין (אנחנו כמעט ולא אוכלים חיקויים של בשר -- למעט צ'יקן נאגטס לילדים שהם אוכלים אצלנו אחת לשבוע שבועיים. אחרי הרבה ניסיונות, הגרדאין ניצח בגדול).
&nbsp
 

p e b b l e

New member
גרדאין באופן כללי מאוד מוצלחים

וספציפית לגבי הרוסט, גם בשנה שעברה אכלנו את שלהם (רק אז זה היה בלי מחקר), ואכן מאוד מוצלח. אצלנו בנאגטס אוהבים הכי את אלו של הול פודס.
 

p e b b l e

New member
דיווח גרדאין - היה מעולה

בעלי שאינו טבעוני גם מאוד אהב, וכולנו נהננו.
&nbsp
 

Gidi Shemer

New member
אנחנו לשם שינוי מתארחים ולא מארחים

4 משפחות. אנחנו בדרך כלל מארחים, אבל הפעם משפחה אחת ביקשה לארח והסכמנו בשמחה. חצי צמחוני (יש לפעמים דג), אבל ללא הודי חוץ מהחלה המפוארת של ענת שהיא בצורה של תרנגול הודו.
כמסורת היפה של עירנו הקטנה, הבוקר יחל עם מרוץ 8 ק״מ בעיירה. הוא מכונה gallp and gorge, יענו- לדלג לפני שבולסים.

החג האהוב עלי. מאד נחמד גם לראות את החג בפרספקטיבה של עיר קולג׳. כמעט כל הסטודנטים, למעט אלו שהם בינלאומיים או אלו שממש לא רוצים לראות מישהו מהמשפחה שלהם, נוסעים הביתה. קצת כמו פסח בישראל, אבל בלי החלק הדתי, ובכלל- חג ״משוחרר״ יחסית. פחות רשמי, יותר ביתי. אני מאד מחבב אותו
 
למעלה