שונאת "כאלו שאין להם"?כנראה שהבעיה אצלי ..

cool210

New member
שונאת "כאלו שאין להם"?כנראה שהבעיה אצלי ..

יש לי בעיה עם גברים קמצנים או אנשים שטוענים ש"אין להם" ותנו לי להסביר לפני שקהל הפורום מתנפל עלי . :)
ההורים שלי הם אנשים ממש לא עשירים, אפילו לא קרוב..אמא שלי מרוויחה מינמום ועובדת שעות נוספות ואבא שלי לא עובד ,גרים בשכר דירה המטורף...
אז שאף אחד לא יצא עלי בקטע של יש לך מלא כסף אז קל לך לבקר אחרים שאין להם..זה לא זה.
אוקיי, עד פה זה די ברור.
מאז שאנחנו קטנים ההורים תמיד דאגו שיהיה לנו הכל ומעבר מעבר, לצורך הענין אני מכירה אנשים שההורים שלהם שוחים בכסף ולא זורקים יותר מכמה שקלים לילדים שלהם.
אם זה לשלם ל2 תארים ולשיעורים פרטיים ולהכנס לחובות, העיקר שלנו יהיה תמיד הכל.
וזה יצר מצב שאני בנאדם מאוד מאוד לארג' כמובן, כי אני חושבת שלהיות לארג' זה תכונת אופי ולא תמיד כמה יש לך(כי ככה ההורים שלי וככה זה עבר אלי). ברור לי שיש כאלו שפשוט באמת באמת אין להם וזה מצב נתון.
עכשיו הנה הבעיה...אני יוצאת עם מישהו, שמגיע לי כל פעם עם רכב שונה. יש להורים שלו שני רכבים .
ואוקי נכון הוא חייל, אני יודעת שלחיילים אין כסף. אז מה ההורים לא נותנים גרוש? זה כאילו לא אשמתו אבל עדיין מבאס.
ובכל זאת הקטע שאין לו כל הזמן עולה על הפרק ושהוא מעדיף להפגש בבית כי אין לו כסף ליציאות, אף פעם לא שילם עלי גם .
לי מפריע כל הקטע הזה שלהציג את עצמך מסכן כל הזמן..אולי כי אני לבחורה ולבחורות מוריד שלגבר אין כסף. יש מצב. אני מודעת לזה שהבעיה בי איפשהו
אני פשוט חונכתי שגם שאין לך אז יש לך. מבינים למה אני מתכוונת? יש אנשים עשירים שחיים כמו עניים כי הם פשוט קמצנים, שיוצאים הם יחשבו כל שקל לא יבזבזו לא יהנו מהחיים העיקר יגורו בדירה מפוארת(זכותם). ויש את האלו שאין הרבה אבל דואגים להנות מהחיים כי מה לעשות כסף זה אמצעי לזה..
ועוד ענין, ברגע שאני רואה שבנאדם לא קמצן אפילו משלם עלי כוס קפה . זהו. אני ישר תמיד מציעה לשלם גם , אני לא מהבנות האלו שרוצות שישלמו עליהן כי הן בעצמן קמצניות ולא רוצות לשלם על עצמן. אולי זה קשור לאיך שחינכו אותי באמת..השאלה אם רק אני כזו "שטחית" בנושא? או שגם אתם כאלו? מה דעתכם?
ואני לא רוצה לצאת עם מישהו טחון שיש לו כי זה לא הסגנון שלי..פשוט מישהו שיודע להשקיע בבחורה וידע לקבל תמורה ולא כל הזמן לבכות שהוא תפרן.

העיסוק הזה בקמצנות מאוס ונדוש כבר

התפיסה שלך לגבי הנושא מעוותת לחלוטין, המשפט: "פשוט מישהו שיודע להשקיע בבחורה וידע לקבל תמורה", אומר הכל.
מה זה יקבל תמורה? הוא בעצם מוציא כסף כדי לקבל ממך תגובה, או תמורה, או הנאה כלשהי?

כן, לחיילים באמת אין כסף, את מצפה שהוא יכנס למינוס כדי לרצות אותך כפי שעשו הורייך כדי לממן לך תואר? באמת?
אם את כזאת לארג'ית, פנקי אותו, תאספי אותו וצאו על חשבונך.

הקיצר............

cool210

New member
לשאלתך, כן אני מזמינה אותו על חשבוני..

לקבל בתמורה את זה שאני אזמין אותו גם, אבל אני שונא את זה גם ככה..
וכן נדוש ומאוס, אבל זה מבאס! ההורים שלו טחונים, אז אולי זה לא אשמתו. קשה לי להאמין שהם לא יכולים לתת לו 50 שקל בשישי לצאת?? סורי!:)
ואם זה ככה זה הזוי אני לא אשאל אותו על זה

חחח 50 שקל?

לפלאפל וקולה זה יספיק לכם

cool210

New member
את צוחקת נכון?

היית פעם למשל בבלאק, מבצעי לילה זה 40 שקל גג לא חייבים להזמין מנות ב100 שקל
סרט? אז גג 50..נו באמת.

העיסוק הזה בקמצנות מאוס ונדוש כבר

התפיסה שלך לגבי הנושא מעוותת לחלוטין, המשפט: "פשוט מישהו שיודע להשקיע בבחורה וידע לקבל תמורה", אומר הכל.
מה זה יקבל תמורה? הוא בעצם מוציא כסף כדי לקבל ממך תגובה, או תמורה, או הנאה כלשהי?

כן, לחיילים באמת אין כסף, את מצפה שהוא יכנס למינוס כדי לרצות אותך כפי שעשו הורייך כדי לממן לך תואר? באמת?
אם את כזאת לארג'ית, פנקי אותו, תאספי אותו וצאו על חשבונך.

הקיצר............

MAYA280

New member
קמצנות זו מחלה כשיש אפשרות ולא

נהנים מהחיים. אבל לא לכל אחד יש כסף.

רואה 6 6

New member
טוב,את כנראה נהנית להרגיש רע ולדבר על זה

זו בהחלט סיבה להישאר שם,לחפור זה כיף.
תכלס,הטיעונים שלך רייקניים אבל ללא קשר הבחור שלך באמת קמצן ואת יכולה להמשיך הלאה.

sweetdreams

New member
אני פשוט אניח שאת חושבת ככה כי את מאוד צעירה

ואין לך מושג על מה את מדברת.
חובות זה ממש לא עסק פשוט. ויש הבדל גדול בין להכנס לחובות על מנת לשלם על חינוך לילדים שלך, לבין לשלם על הבילויים שלהם ללא הגבלה.
חכי כמה שנים עד שתשכירי דירה, תחזיקי רכב ותממני את הכל משכר שאת הרווחת, בלי תמיכת ההורים, ואז תדברי.. אולי זה ייתן לך פרספקטיבה קצת אחרת על כסף ועל ״כאלו שאין להם״.

cool210

New member
יש לי מושג

ואני עדיין חושבת שלכל בחור ועוד לאחד שבא לאסוף אותי משני רכבים שונים יש כסף להזמין אותי פעם לכוס קפה. אף אחד לא פושט מזה את הרגל.

האוטו לא שלו!

את פשוט קצת מפונקת וההורים שלך קרעו את התחת בשבילך וגידלו אותך להאמין בפילוסופיית חיים שדוגלת במינוס בבנק כהוכחה לאהבה.

עצוב.

cool210

New member
קודם כל תרגעי :)

יפה, אחרי שנרגעת ולקחת נשימה ארוכה ...
אני מתה על הקטע הזה של אנשים , אומרים להם איזה משהו ואז הם מסיקים עליך את כל החיים שלך ומי אתה, במשפט אחד עוקצני ולא קשור למציאות שיראה מתאים. וזה. באמת עצוב

כסף זה לא הוכחה לאהבה ...אבל בואי תשאלי עוד בנות אם הן אוהבות לצאת עם גבר קמצן, אני רוצה לראות את האחת הזו שיוצאת איתו ובלי להתלונן! ושאני מתכוונת קמצן זה גם על עצמו..יש אנשים שסביבה של אנשים שאתה יוצא איתם וכולם לא אוכלים במסעדה כי אין להם כסף וכולם מחשבים את השקל, מפריעה להם..וזה לא רק אנשים שמצבם הכספי טוב. אגב, כנראה שאת נמצאת בסקלה הזו.

את עושה קישור

בין השקעה כספית ללא גבולות ובין אהבה אמיתית-
כמו שההורים שלך עשו.

פשוט תמצאי לך בחור שחושב בדיוק ככה.
לדעתי זה בכלל לא קשור לאהבה או לאופי.

ואני לא מבינה למה בחורה שעובדת בהיי טק יוצאת עם חייל עם משכורת צבאית..

אני מרוויחה הרבה יותר מבן זוגי. אנחנו מתחלקים בהכל חצי חצי.
זה נראה לי הוגן לגמרי.
אין לי שום חשק לבלות על חשבון מישהו שאין לו.

את עושה קישור

בין השקעה כספית ללא גבולות ובין אהבה אמיתית-
כמו שההורים שלך עשו.

פשוט תמצאי לך בחור שחושב בדיוק ככה.
לדעתי זה בכלל לא קשור לאהבה או לאופי.

ואני לא מבינה למה בחורה שעובדת בהיי טק יוצאת עם חייל עם משכורת צבאית..

אני מרוויחה הרבה יותר מבן זוגי. אנחנו מתחלקים בהכל חצי חצי.
זה נראה לי הוגן לגמרי.
אין לי שום חשק לבלות על חשבון מישהו שאין לו.

למעלה