אני חושבת
שכל אחד בוחר את דרך החיים שמתאימה לו.
זה נכון, כסף זה אמצעי ולא מטרה, אבל בגלל שאין אותו ללא הגבלה צריך גם לדעת לבחור את המטרות שלך, ולכל אחד יש סדרי עדיפויות אחרים.
הוא לא מרוויח הרבה כסף, וזאת החלטה שלו מה לעשות עם הכסף הזה, אולי הוא חוסך למשהו?
יש אנשים שאוהבים להוציא את הכסף על מסעדות ובתי קפה, ויש כאלה שמעדיפים יותר לחסוך בשביל משהו שבסופו של דבר יגרום להם ליותר הנאה מאשר עוד כמה פעמים במסעדה.
צריך פשוט לדעת למצוא את האיזון, ככה שעדיין נהנים מהחיים אבל גם לדעת לחסוך, כי תמיד טוב שיש כסף בצד. בשביל מה? בשביל כל דבר. אמרת שלא היית בחו"ל אף פעם,
אז הנה, אפשר לחסוך כסף בשביל לנסוע לחו"ל, אז למשך כמה זמן קצת פחות הולכים למסעדות ואז טסים.
תזכרי שלחסוך ולא לפזר כסף זה לא אומר שלא נהנים מהחיים, ויכול להיות שבכסף שחסכת תהני בסוף יותר.
בסופו של דבר זה עניין שלך בלבד מה את בוחרת לעשות עם הכסף שלך, אם לחסוך אותו או ישר להוציא אותו, וכמו שאת רוצה שיכבדו את דרך החיים שלך את גם צריכה לכבד את דרך החיים של אנשים אחרים. כל אחד ומה שמתאים לו.
אף אחד פה לא יגיד לך מה לעשות עם הבחור, זאת החלטה שלך, רצית לראות אם יש פה עוד אנשים שחושבים כמוך, אז הרוב הגדול לא, אבל זה לא באמת משנה כי בכל מקרה זה עדיין מפריע לך העניין עם הבחור.
למרות שאני לא מסכימה עם דברים שאמרת, והגישה שלי היא מאוד שונה משלך, אני מבינה שאת רוצה לצאת, אבל אפשר לארגן יציאות זולות יותר, כמו פיקניק, או סתם ללכת לים, ואפשר פעם בכמה זמן גם ללכת לאיזה בית קפה או מסעדה נחמדה.