שונא את עצמי על מה שעשיתי..

avnil1

New member
עוד פעם אותן דעות פרימיטיביות

זה שאדם (גבר או אישה) מקיים/ת יחסים מחוץ עם שותף/ה אחר לא אומר כלום לגבי מה שיש בבית. זה לא מראה בהכרח על חוסר אלה על רצון לגוון. תיראו כמה מודעות יש בסגנון של זוג מחפש צלע שלישית - אז מה ? זה חוסר או סקרנות ??? סקרנות או חטטנות ??? הגבול ביניהם הוא דק וחשוב להבחין בו.

T r i l i a n

New member
יש הבדל תהומי

בין להחליט *ביחד* לשנות את המסגרת לבין לרמות את השני ולעמיד פנים שהמציאות שבה הוא/היא חיי/ה זה מה שהיא/הוא רוצה כשזה בעצם לא. המקרה הראשון לגיטימי ונחמד השני - זה חוסר כבוד לבן/ת הזוג

avnil1

New member
ויש מקרה שלישי שבו

אחד מבני הזוג אומר לשני "תעשה מה שאתה רוצה העיקר שלא אדע ואל תביא לי מחלות הביתה".

אתה מוציא לי כל מיני דוגמאות שלא

קשורות בכלל. לסיכומו של דבר, בגידה אצלי זה כאשר עושים משהו שאנחנו יודעים שלא כדאי לנו שבן הזוג יגלה.

בכלל לא.

אני, בשלב זה של חיי, לא יכולה לחשוב בכלל על מערכת יחסים מונוגמית, רק על מערכות יחסים פתוחות, סטוצים ושאר ירקות. אבל! אני מיידעת את הפרטנר שלי בכוונותיי, ולא מחליטה שאני כזו וזה מה יש, והולכת לרעות בשדות זרים. וכמו שטריליאן אמרה, זוג שמחפש גיוון, עושה את זה, אני מקווה, בהסכמה מלאה ומתוך רצון הדדי. וכמדומני, מגיע לך - ברוך הבא |סיבון| [מתנצלת על האיחור, לא הייתי כל כך זמינה בפורומים בשבוע האחרון]

בד"כ

זה עניין של חוסר ביטחון עצמי. של כאלה שמחפשים את החיזוקים והחיזורים מבחוץ.

מסכימה איתך דוVשה! - אבל...

אבל לא חייב להיות, שמשהו לא בסדר, אנשים, אל תשכחו, שקיים גם הדחף הטבעי, הבסיסי, להנות. גם האישה התפתיתה לאכול מעץ-הדעת, וגם האדם, אז אל תשכחו, שקיים גם דבר, שהוא בסיסי וטבוע בכולנו! כן, בכולנו, בלי יוצא מן הכלל! - יש כאלה, שיודעים להתמודד עם הדחף, ויש כאלה, שלא יודעים, או לא מצליחים לרסן. אבל הדחף הזה קיים בכולנו!!!

בולשיט!

הדחף לא קיים בכולנו. נכון, יש אנשים שיודעים לשלוט בו, ויש אנשים שלא רוצים בכלל לשלוט בו, ויש אנשים שפשוט מתמכרים לאהבה הזו ולא יכולים לראות כלום מסביב.

איפה פה הבולשיט?

כשאת רעבה, את לא אוכלת? כשאת צמאה, את לא שותה? כשאת עייפה, את לא יושנת? איפה פה הבולשיט? - הרי הסקס הוא חלק בלתי נפרד! היצר החייתי, הדחף קיים בכולנו! - השאלה מה אנחנו עושים איתו!

סליחה על הבוטות [בולשיט..]

הדחף שדובר עליו בהודעת המקור הוא - בגידה. לא לכל בן אדם יש את הדחף הזה. מפליא אבל נכון.

צודקת [בלי אלימות!]

אבל הדחף המדובר פה [שאת אמרת שלכולם יש את הדחף], מתקשר לבגידה. אם הוא לא היה מתקשר לבגידה, לא היינו צריכים להשתלט על הדחף.

נכון, הדחף מתקשר לבגידה, אבל...

זה לא תלוי בנו אם אנחנו בוגדים, או לא! - זה כבר נתון להחלטת בן/ת-הזוג, אם הוא/היא מעדיפים לראות את עצמם, כנבגדים, או שיש הבנה בין הצדדים! בגידה היא מעילה באמון - כשאת בוטחת במישהו, והוא הולך ומספר את הסודות שלך לאדם אחר, זו בגידה! - אבל איפה בדיוק היא הבגידה, כשקיימת הבנה לגבי הנושא? כשאין הבנה לגבי הנושא, כל אחד משני הצדדים של השלם בזוגיות חופשי לראות את ההנאה הזמנית של בן/ת-הזוג מנקודת ההשקפה שלו. צלמוות רואה בעצמו בוגד, זו בחירה שלו! - אולי בת-הזוג הזוג שלו לא תראה בו בוגד? - אבל מאידך, אולי היא כן תראה בו בוגד! - הכל עניין של גישה והשקפת-עולם!

לא מסכימה.

לי היו יחסים עם בחור שאף אחד לא ראה עצמו נבגד כי דנו בדברים קודם לכן והבהרנו סטטוסים. לעומת זאת, היו לי יחסים עם בחור שחיפש להיות היחיד ובו כן בגדתי. ברגע שעושים משהו שיודעים שהשני יכעס, זו בגידה.

למעלה