"לעשות ביד"...
זו אחת הדרכים להתמודד עם זה! נכון, שכחתי אמון. אבל יש אנשים, שמתייחסים לסקס בצורה שונה, הם לא רואים בסקס דבר אינטימי, ששייך רק לבני-הזוג! - אתה מתייחס לזה כאל דבר אינטימי, גם אני, עד ששיניתי גישה בחיים, התייחסתי לסקס כאל דבר, שצריך להיות אך ורק מאהבה, ולא למען הנאה. לא אמרתי, שאם תהייה לי מערכת-יחסים אני אלך גם "לרעות בשדות זרים", אבל זה יקרה לי, אני לא אגיע לשנוא את עצמי ולהעניש את עצמי. אני אלמד את ה"טעות" שלי! - וגם אם הגבר, שאיתי "ירעה בשדות זרים", אני לא אמהר להתנפל עליו, אני אבקש להבין אותו ולהגיע להבנה ביחד איתו, וההבנה יכולה להיות: 1) אין אהבה, עדיף להפרד. 2) יש אהבה, אבל אין משיכה, אז או שמטפלים, או שעוזבים. 3) יש אהבה, יש משיכה, אבל יש בעיה בתוך הזוגיות וצריך לטפל בזה. 4) זה חלק בלתי נפרד מהבן-אדם, ואז אם יש אהבה, אין ברירה אלא לקבל אותו בדיוק כפי שהוא. החיים הם לא טלויזיה של פעם, הם לא מתנהלים רק בשחור-לבן, יש המון גוונים באמצע! - גם אני נפגעתי מבגידה, לאחר שהייתה בינינו הסכמה מלאה, שאלה רק אני והוא, בלי סקס מחוץ למערכת-היחסים שלנו! - אבל מה לעשות? - הוא לא יכל לעמוד בזה! - אז מה? - מה עושים? - לאן הולכים מכאן? אדם צריך לבדוק היטב את עצמו, את הרגשות שלו לגבי המקרה, את הרגשות שלו כלפי בן/ת-הזוג, ורק אח"כ להמשיך הלאה, לבחון מה דעתה לגבי המקרה ולגבש כיוון עם עצמו. לדעתי, כדאי יותר להביא את הדברים לידיעת הצד השני בתוך המערכת, אבל זה כבר תלוי רק בו!