שונא את עצמי על מה שעשיתי..

avnil1

New member
טוב, תפישת העולם שלנו שונה.

זה כן ויכוח ומיבחינתי הוא ניגמר. כל טוב ובהצלחה לך.

Sefy

New member
מקווה ומאחל שאשתך תתפוס אותך

ותזרוק אותך, כי אתה בוגד סידרתי ללא שום כבוד שיהיה לך חיים והרבה יסורי מצפון אם יש לך דבר כזה.

במקומך

גם אני הייתי מתביישת ואני מאחלת לך שתמשיך להתבייש עוד הרבה זמן.. בינתיים אני מציעה לך לספר לחברה שלך ושהיא תחליט מה לעשות איתך אני במקומה ההיתי מעדיפה לדעת עם מי הייית ולמה , יכול להיות שיש לכם בעיות בזוגיות ומאוד כדאי לפתור אותן.

nachumadler

New member
תתבייש לך

הדבר היחיד שאתה יכול לכפר על החטא זה להציע לחבר של זו שאיתה בגדת לשדל את החברה שלך לבגוד בך איתו. אם תצליח, תוכל לבוא אליה במצפון שקט. אם לא, גמרת איתה לכל החיים, איך אתה היית מגיב אם היא היתה בוגדת בך? פשוט תתבייש אני זוכר יהודי זקן ופיקח שהיה אומר לנכדו: 'אל תחפש חברות עד שתתבגר', עכשיו אני מבין למה... סתם.... נחום

אני חושבת שבכל המולת הדיון

צלמוות לו נחבא אל הכלים. אז מה יש לך להגיד צלמוות? סיפרת? לא סיפרת?

מה יש לך להתבייש?

זה קרה בו ביום שהכרת אותה, נכון? עוד לא הייתה ממש מערכת יחסים עמוקה - רחוק מזה. אולי איזה ניצוץ של אהבה ממבט ראשון או התלהבות חרמנית. אז הלכת למיטה עם מישהי אחרת... ביג דיל!

pukiss

New member
כל אחד מקבל מה שמגיע לו בחיים

היה לך אומץ לבגוד, אז שיהיה לך אומץ גם לספר ולשאת בתוצאות מה שעשית הוא דוחה בצורה שלא תיאמן, ואתה רק הוכחת שאת הבחורה שלך אתה לא אוהב, אחרת לא היית בוגד אם יש משהו שאני לא מוותרת עליו מבחינת דעה, זו הדעה שלי לגבני בגידות ולשאלתך? תספר, ושא בתוצאות, אני מקווה שחברה שלך תהיה חכמה מספיק כדי להעניש אותך בכך שלא תראה אותה יותר

Sefy

New member
נלך הפוך: איך אתה היית מרגיש ?

לא היית רוצה לדעת אם החברה שלך בגדה בך ? ככה סתם פתאום, ראתה איזה אפרו-אמריקן אחד (כושי בשפה לא תקנית) והחליטה לראות אם המיתוס נכון! כמובן שאם הוא היה חולה במשהו היא לא ידעה, כי זה היה פתאומי כזה אבל זה לא מפריע לה להכנס איתך למיטה אחר כך גם כן. מה אתה חושב ? היית רוצה ?

unicornus

New member
אם חברה שלך היתה בוגדת בך

מה היית אתה מעדיף... שתשתוק ותגלה אתה בעצמך לבד? שתגלה לך את האמת לאמיתה, למרות שלא תאהב אותה? שתשקר לך ותמשיך למעידה הבאה... שאגב לא תאחר לבוא, כי אחר כך זה רק ענין של זמן, אם "החליקה" את זה עכשיו וזה הפך לענין של מה בכך כזה. כי משהו כאן הישתנה , תבין פעם אחת תגרור פעם שניה ולמרות ההתנצלות משיכה היא ערך שיורד עם הזמן ובזוגיות ארוכה זה די ברור שזה קורה, הקטע הוא לחפש ביחד לא למצוא לחוד, ואם כבר ניסית לחפש בחוץ, ואהבת את זה (למרות נקיפות המצפון) פתחת פתח התמודדות חדש אני לא אדון אותך ולא אגיד כלום כי כולנו בני אדם רק שלהגיד את האמת זה הבסיס הכי חשוב בכל דבר, בפרט במערכת יחסים תחשוב על זה

*DOR*

New member
מה אתה עושה? ממשיך להתבייש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo123.gif

אממ...נראה לי...

תראה.. אם אתה אומר שאתה אוהב אותה ולא רוצה לוותר עליה.. פשוט תספר לה... תסביר לה שאתה אוהב אותה ומצטער.. אולי גם תדברו על זה.. ותיבנו ביחד..למה זה קרה..למה בגדת.. כנראה שיש בכל זאת סיבה לזה.. אתה חייב לספר לה.. כי המצפון יאכל אותך.. אני מקווה בשבילך..שזה יסתדר.. ושהיא תסלח לך..

צלמוות

New member
אוקיי... זה מה שקרה..

קודם כל אני מרגיש נורא מוזר, כל הפורום פתאום התמלא בדיבורים בגלל מה ששלחתי...אבל זה לא חשוב כרגע.... אוקיי, ניגש לעניין... אז סיפרתי לה, ו.. היא די כעסה (מן הסתם..) אבל הסברתי איך זה קרה ומה קרה ו..היא דיי הבינה... הכל פחות או יותר בסדר כרגע.. אני עדיין קצת "הןלך על קליפות של ביצים"כי הנושא עדיין טיפה רגיש אבל בעיקרון היה לה את החב ואת ההבנה לסלוח לי... אני רוצה להודות דרך אגב לכככככל מי שענה וניסה לעזור לי באמת באמת באמממת תודה רבה לכולכם.. אתם ממש 10 תודה רבה לכולם. צלמוות.

Sefy

New member
שמח לשמוע שזה הסתדר

ובאמת מקווה שלמדת משהו מכל זה, ולא ממה שקרה בפורום, אלה את ההרגשות שהיו לך...

למעלה