שונא את עצמי על מה שעשיתי..

Sefy

New member
אני פשוט לא אוהב בוגדים שמצתדקים

מנסים לחפש תירוץ לבגידה שלהם ועוד לנסות להלביש את זה על "כולם ככה"
ואני לא מדבר על הכותב הראשי, אני מתכוון לתגובות של אלו שאני כמעט מוכן להתערב בוגדים סידרתיים.

דוVשה

New member
ונגיד והם בוגדים סדרתיים

נו אז? אתה יכול לשנות אותם? ואם דרך החיים הזו מוצאת חן בעיניהם? אם היא טובה להם? אתה יודע..כשהייתי צמחונית ניסיתי לשכנע את כולם להיות גם. כ"כ חרה לי שאוכלים בשר שהייתי מסבירה, שוב ושוב, למה זה לא טוב וכו' וכו' וכו' ואנשים הבינו, קבלו את הדעה שלי אבל פשוט המשיכו בדרכם. וזה עצבן אותי. עד שהבנתי, שלמרות שאני חושבת שדרכי היא הנכונה במיליון אחוז אני לא הולכת לשנות את העולם ואפילו לא את דרכם של האנשים הקרובים [או רחוקים for that matter] בסביבה שלי. כל אחד ודרכו הוא חיה ותן לחיות. לא שווה עצבים.

Sefy

New member
כל זמן שהם יצדיקו, אני אמשיך בדרכי

ואני אקווה כל יום שהם ירגישו את מה שהם גורמים לזוג שלהם להרגיש, שידעו מה זה לב שבור. דרך אגב, את יודעת שגם צמחים מרגישים כאב כן ?

דוVשה

New member
אין חכם כבעל ניסיון

מה שאומר שהידיעה תגיע אליהם רק במידה ויקרה משו. [וזה לא משנה כמה תדבר] אה וכן...גם צמחים מרגישים כאב.

Sefy

New member
אז מה מפריע לך אוכלי בשר ? ../images/Emo8.gif

אחרי הכל, את עושה את אותו הדבר לצמחים, וגם בעלי חיים אוכלים בעלי חיים כי זו דרך הטבע. יש לנו רק מזל שאין הרבה בני אדם שאוכלים אחד את השני, אבל יש לי הרגשה שגם זה יגיע

Sefy

New member
אז מתוך סקרנות בלבד...

אם את מודעת לכך שגם צמחים מרגישים כאב, למה לא מפריע לך לאכול אותם אבל חיות כן ?

דוVשה

New member
כי אני חייבת לחיות ממשהו

ואומנם צמחים מרגישים כאב אבל זה הרבה יותר סוריאליסטי מאשר כבד עם דם שמונח על הצלחת שלך.

נו באמת ../images/Emo70.gif

אם בן הזוג שלי יבגוד בי, אני רוצה לדעת. אני רוצה לדעת ולא משנה כמה זה יכאב, כי אני רוצה להחליט לאן אנחנו ממשיכים מכאן. לא רוצה שהוא ירחם עלי ולא יספר לי רק בגלל שהוא דואג לתחת שלו. צלמוות- פישלת? היית "גבר" עם הבחורה ההיא? תהיה גבר עם החברה שלך, ספר לה את האמת. אם אתה מצטער תגיד לה שאתה מצטער. היא תחליט מה שתחליט, אם היא תחליט להישאר איתך סבבה, זכית. אם היא תחליט לזרוק אותך מכל המדרגות (מה שאתה יודע שמגיע לך) - לפחות תלמד את השיעור ותזכור את הבעיטה הזו בקשר הבא שלך. קשה לך לוותר על הקשר הזה? אין מה לעשות. בגדת? ויתרת. בנות, לא הייתן רוצות לדעת שבגדו בכן? מעדיפות לטמון את הראש בחול? מעדיפות לגלות רק כשתהיה פעם שמינית עשירית או פעם מאה? ואז תגידו "איך לא ראיתי? איך לא ידעתי?" מי שבוגד, גבר או אישה, צריך לבדוק (אפשר לקבל גם עזרה מקצועית) למה הוא בוגד. האם נגמרה לו האהבה? האם משעמם לו? האם הוא חסר ביטחון וזקוק לכיבושים? (הכל בלשון זכר רק מטעמי נוחיות, זה אמור גם לגבי בוגדות). שום דבר מכל אלו אינו תירוץ לבגידה, ביחסים בריאים יש דרכים אחרות לפתור כל אחת מהבעיות האלו. אני כאישה לעולם לא אבגוד, ואם בן זוגי יבגוד בי, אני ארצה לדעת על כך מיד. לא אכפת לי כמה יכאב לו להודות בזה. אם יתוודה פתאום על בגידה מלפני שנה (או יותר) אני לא אוכל לסלוח כי לבגידה הזו יתלווה גם שקר ענקי.

Sefy

New member
הוא בגד פעמיים וזה לא הזיז לו בגרוש

לא סיפר, לא הדאיג אותו, הוא יעשה את זה שוב, הוא בוגד סידרתי, כי למעשה הוא אפילו נשמע גאה בעצמו ומתרץ את זה כאילו וזו לא בגידה, רק כמובן שלא יספר לאשתו חס וחלילה כי היא תעיף אותו לכל הרוחות על בטוח. כי לא רק זה שהוא בגד, הוא בגד פעמיים ולא סיפר! גם בגד וגם שיקר. בוגד סידרתי.

ואם הם בוגדים סידרתיים, ספי?

אתה תהייה זה שישנה אותם במלחמה? קח
ותרגע, נשמה!

סיציליה1

יש דברים, שמטבע האדם הם קיימים, כמו נושא הבוגדנות, שמושרש בגנים, לא אצל כל אחד זה מושרש בגנים, אבל יש אנשים, שכן יש להם את זה, לכן, זו תהייה טעות לצאת מתוך הנחה, ש"אם אוהבים לא בוגדים", כי אז את באה ואת אומרת לבן-אדם, שאצלו זה מושרש בגנים: "אתה לא אוהב אותי, ואם אתה אוהב אותי, אז תתכחש למי שאתה!" - וזו כבר מצידך הצהרה של חוסר מוכנות להבין. סליחה אם פגעתי, אבל אהבה הולכת יד ביד עם הבנה, כי בלי הבנה אין אהבה, כי האהבה מהר מאוד תלך לאיבוד ותדעך בתוך הכעס והכאב.

זהב לבן? זה היה בשביל החרוז

בלי לתת את הדעת. "ם אוהבים לא בוגדים" לא חל על כל דכפין.

avnil1

New member
איך אתה יודע שהם לא בגדו ?

33% מהאנשים בוגדים בבני זוגם (התפרסם לא מזמן באחד מהעיתונים) המשמעות היא ש 1 מתוך 3 בוגד. אני מודיע לך שלבוגד לא כתוב כלום, אבל ממש כלום על המצח. אז איך אתה יודע שהם לא בוגדים ???????????????????????

Sefy

New member
כתוב הרבה על המצח...

רק צריך לדעת לקרוא, איך אני יודע ? יש אנשים שהם דוברי אמת ויש שמשקרים ואת השקרנים, קל מאד לתפוס כאשר אתה מישהו מבחוץ. האישה לא תופסת מהר לא כי היא לא רוצה, אלה בגלל שהאהבה והאמון שיש לה בבעלה (או ההפך) מונעים ממנה לראות את האמת. דרך אגב, סטטיסטיקות לא אומרות כלום.

vnil ../images/Emo13.gif

בתכלס, לא צריך 2 לטנגו, פשוט יותר נחמד לרקוד עם בן/ת-זוג! השפעות הסביבה לא תמיד תלויות בבן/ת-הזוג, ולא מאחורי כל גבר "בוגד" יש אישה "בוגדת", את נתפסת במיקרה הזה לאימרות, שאינן אלה דעות-קדומות ולא מעבר. נכון, צריך לעשות הפרדה בין פלירט, סקס ואהבה, כי ההפרדה קיימת ממילא! - ולגבי היתר, מסכימה איתך במאה אחוז.

מסכימה עם העובדה

שאחרי שנים רבים של נישואין, הנאמנות יורדת, או מסכימה עם בגידות בשלב הזה??? יש הבדל.

למעלה