שונא את עצמי על מה שעשיתי..

הבנתי את זה

והודעה הנ"ל מודבר על זה שעל כל בוגד יש בוגדת ומצויין גם כי אחרי שנים רבות במערכת יחסים, זה טבעי לבגוד ולאבד אמון ולא צריך לעשות מיזה עניין כזה גדול.

אם תקראי טוב, תראי...

שכתוב במפורש "...וזה קורה להרבה אנשים" אני מסכימה עם הכתוב, כי הדברים הם עובדתיים! זה קורה להרבה אנשים, שאחרי שנים רבות במערכת-יחסים, העניין מתפוגג ומתחילים לחפש גיוון, והגיוון ברוב המקרים מגיע לידי בגידה! חוץ מזה, דבר קטן, שהוא עובדתי, בימי התנ"ך גם בעם שלנו זה היה קיים, והיום זה גם קיים בעולם: הרמונות נשים! - אדם עשיר מחזיק הרמון, ובהרמון יש מספר נשים, שמשרתים אותן סריסים! - את חושבת, שהשירות של הסריס היה רק להביא לה את הנעליים? - השירות היה גם מין. נבחרו סריסים, כדי שהנשים לא יכנסו להריון, שלא מהבעל! - וגם הבעל היה חוגג, כל לילה אישה אחרת, או כמה נשים בלילה אחד! - אלה עובדות, והן קיימות גם בסיפרי התורה וגם בסיפרי ההיסטוריה!

אוי, באמת

כל אחד שפתאום נוח להיתפס לדפוסי ההיסטוריה, מביא לפה דוגמאות שכבר אבד עליהן הכלח. כן, פעם היה נהוג לזיין 72 בחורות, מבחינתי. השאלה היא לא היה מה היה מקובל על מלכים ואנשים עשירים בעבר, אלא מה מקובל על האדם עצמו! ואם תקראי טוב את התגובה הראשונה שלי אלייך [ל-2 לטנגו], תביני שהבנתי מלכתחילה את זה שזה עובדתית. והשאלה שלי בכלל הייתה האם את מסכימה לעובדתיות או לעצם הבגידה ותו לא.

אני מבינה...

שהגישה של לקבל ולהבין, לתת לבן-הזוג את החופש להנות מהחיים, ויחד עם זאת להיות חופשיה לעשות כל מה שטוב לי, לא ממש מקובלת. וגם היכולת להבין את האדם עצמו, על סמך מה שהוא כותב, לא מקובלת... בכל אופן, זה הרושם שנוצר!

תגובה אחרונה.

תראי, זהב [מתנצלת שאני לא זוכרת את השם], אני מאוד בעד להינות מהחיים ולהיות חופשייה, אבל זה לא נושא הדיון. אני חושבת שהרושם שנוצר אצלך+החשיבה שאני תוקפת אותך הם על סמך אי הבנה [ראי ערך ספי שבוע שעבר..]. עמך הסליחה.

סקארלט היקרה

יכולתי בקלות, שלא להתערב בכלל, להיות בצד. אני לא מהבוגדים, אבל מצאתי את עצמי נבגדת ונזרקת בצורה מאוד מכוערת וכואבת! - אבל בכל זאת, כשעברתי על השרשור, ראיתי, שההודעה היחידה של צלמוות היא בראש השרשור. איפה הוא? - למה הוא שאל שאלה ונעלם? מה הוא סתם הנחית פצצה וברח? תעברי על השרשור כולו, ותעמידי את עצמך במקומו, וכשאת רואה את בעצמך את הבוגד התמים, שמבוהל נורא מהמעשה שלו, ואין לי למי לפנות, והוא הגיע לפורומים בתפוז, כדי לקבל הכוונה ("מה אני עושה???"), כשהוא מכריז על אהבתו הרבה לחברה... תעמידי את עצמך בנעליים שלו ותקראי את התגובות בשרשור, ותגידי לי איך את מרגישה עם התגובות.

shanshuna

New member
חסרים כמה פרטים

קודם כל קשה לשפוט מהצד ולתת עיצה, אבל צריך לקחת בחשבון גם כמה זמן נמשך הקשר בינכם, לאן הוא מוביל ואיך פגישה אחת שנשמעת מקרית הובילה אותך לבגידה שאתה מגדיר כנוראית כ"כ???

מרגלית 3

New member
יש לזה השלכות

קודם כל אם היית גבר לבגוד בחברה שלך, אז תהיה גבר ותעמוד מולה ותאמר לה ממי בגדתי מעדתי, לזה לא יהיה לך אומץ כי תידע שאולי תאבד אותה או שתיתן לך צ'אנס ובדרך כלל אלה שמועדים פעם אחת תמיד תבוא פעם שנייה. אם אתה שואל את דעתי אם אתה אוהב אותה היא חייבת לדעת מהמקרה ואם מספיק האהבה שלכם חזקה ואמיתית היא תסלח לך .. זה המבחן בחיים

karin18

New member
אמ... ההמלצה שלי...

דבר ראשון מספר-מספר-מספר! תאמין לי (מנסיון) היא תגלה ואז זה יהיה מכוער לאללה... דבר שני אין לי ספק שהיא תתעצבן בטירוף ואם יש לה טיפה שכל ואיזה קמצוץ של כבוד עצמי, היא תעשה כמוני ותעיף אותך לכל הרוחות כי ביננו- מגיע לך. אפילו הרבה יותר מזה...

rzz

New member
בגדתי בחברה שלי

אם אתה מצטער, זה מספיק. תמשיך הלאה ותאהב את החברה שלך יותר. תשעה לה גוד טיים אמיתי, ותשכח את המעידה הזאת. כל אחד מסתיר בשרוולו איזה חטא קטן. אני סלחתי לך...

עדידי 20

New member
ברגע שבגדת עשית את הטעות שלך..

תראה חמוד אם בחורה אחת שהכרת ביום אחד גרמה לך לבגוד בחברה שלך אז כנראה שאתה לא באמת אוהב אותה כי אפילו שנמשכחת וזה היה קליק של שנייה האהבה שלך כלפי החברה לא הייתה נותנת לך לעשות את זה כנראה שאתה לא גבר של אישה אחת כי גבר שבוגד פעם אחת יבגוד כל החיים .. תראה אתה יכול לנסות להצטער בפני החברה אך לא נראה לי שהיא תסלח לך בחיים אתה לא תרגיש מזה שבוגדים בך אתה לא יודע מה יעבור לה בראש ובלב ברגע שתספר לה . איזה גברים אתם אין גבר אמין למה לבגוד ??? מה זה נותן לכם ??? אם אתה היית איתה רציני והיית מתיחס לקשר ברצינות לא היית בוגד אבל הנה עכשיו אחרי המעשה ואחרי שהבחורה השנייה סיפקה אותך אתה מתחרט דבר אחרון שיש לי להגיד לך ...... אתה בישלת לעצמך את הדייסה ועכשיו תאכל אותה לבד !!!.. ואם החברה סולחת לך זה אולי מתוך רחמים עליך גבר שלא מסתפק במה שיש לו הכי קרוב ללב שלו !!

babe9999

New member
אתה מתחרט וזה כבר התקדמות

אבל עדיין עליך לשאת בתוצאות ולספר לה את האמת. היא תחליט כבר מה לעשות ועליך גם לקבל את את ההחלטה שלה

avnil1

New member
טוב - אז בואו ניישר את ההדורים

רק להבהיר אחת ולתמיד - אני לא בוגד סידרתי ולא מצדיק בגידות סידרתיות וממושכות. אני ייצגתי כאן, והייתי קיצוני בכוונה, עמדה שבה אני טוען שיחסים מחוץ למסגרת הם לא תמיד דבר שלילי, ההיפך יכול להיות נכון. כדי שההיפך יהיה נכון צריכים להתקיים מספר כללים, העיקריים שבהם: 1. המערכת אינה יכולה להיות על בסיס קבוע - משהו קצר זה בסדר. 2. בן הזוג לא צריך להיפגע והסכמה שבשתיקה היא הסכמה לכל דבר. 3. רצוי שהפרטנר יהיה נשוי גם הוא. 4. המסגרת הקיימת צריכה להיות יציבה. אני לא רוצה להיכנס לויכוח איך מזהים הסכמה שבשתיקה ומה זאת אומרת שבן הזוג לא יפגע, אלו דברים אישיים שמשתנים בין בני זוג. נקודה נוספת היא שאנשים טועים ובמסגרת יציבה של אהבה טעויות הן תמיד נסלחות - אולם טעות זו רק פעם אחת - מעבר לזה זאת שיטה. אז - אם ידידנו הכותב טעה פעם יחידה זאת לא סיבה לזרוק אותו ואם כך היא רוצה אז כנראה מוטב גם לו להיזרק. כאשר יש הסכמה של בן הזוג והרומן הוא ממושך גם אז יש בעיה, סטוץ קצר זה בסדר אבל קשר על בסיס קבוע לא. ולמי שכתב שזה לא עניין של גיל - זה בהחלט עניין של גיל ומספר שנות נישואין.

Sefy

New member
בוא נשתמש במילים שלך...

"אני לא בוגד סידרתי ולא מצדיק בגידות סידרתיות וממושכות" - בגדת פעמיים לפי ההודעה שאתה עצמך רשמת, זאת אומרת שאין לך בעיה גם פעם שלישית כבר. "עמדה שבה אני טוען שיחסים מחוץ למסגרת הם לא תמיד דבר שלילי" - מה שאומר שאתה תומך בבגידות. "שאנשים טועים ובמסגרת יציבה של אהבה טעויות הן תמיד נסלחות" - סיפרת כבר לאשתך על שתי הבגידות שלך ? אני מהמר שלא. זה לא עניין של גיל, זה עניין של שכל והגיון והרבה רגש, שזה שבוגד כפי הנראה אין לו הרבה מאף אחד מהם כי הוא העדיף לבגוד ולפגוע בבת-זוג שלו.

avnil1

New member
ספי, חבל על הוויכוח אבל אענה לך

1. שני סטוצים לא ארוכים במשך תקופת נישואין של כמעט 20 שנה זה בהחלט לא סידרתי. ולא - אין לי בעיה עם הפעם השלישית אם היא תעמוד בקריטריונים. 2. כבר כתבתי שבתנאים מסוימים אני תומך ביחסים מחוץ לנישואין. 3. גם ההימור הזה הוא קל כי כתבתי שאני לא אמרתי לה. - ודרך אגב, על הקשר הראשון היא יודעת היא רק לא בטוחה עד לאן זה הגיע - מצד שני היא לא תמימה וגם אני לא. 4. טעות זה פעם אחת (גם את זה כתבתי) ואני עשיתי את זה יותר כך שמעשיי לא ניכללים בהגדרת הטעות. 5. לגבי הגיל - שהייתי בן 16 אבא שלי אמר לי "שתיגדל תבין" אז לא הבנתי עכשיו כן.

Sefy

New member
זה לא וויכוח בכלל. אתה מודה בהכל

אתה בוגד סידרתי, איך ? זה לא הכמות, זו העובדה שאין לך שום בעיה לבגוד שוב! זה מה שהופך אותך לבוגד סידרתי. לא הכמות, אלה החשיבה שלך. ואתה זה שנותן לעצמך לגיטימציה לבגוד, ואתה בוגד. אתה פשוט לא מוכן להודות בזה. אחרת למה אתה לא אומר לה ? כי אתה יודע שאתה בוגד סידרתי. כי אתה מוכן שוב ושוב ושוב לבגוד בה, כבר הצבת לך תנאים לבגידה, היא פשוט לא יודעת. ואתה החלטת שהיא לא תמימה, אולי היא לא, אבל אולי היא גם סומכת על בעלה ה"אוהב" שהוא לא משקר או מחביא ממנה דברים, אני מרחם עליה כמה שהיא טועה. אני לא חושב שעדיין התבגרת. כי אפילו ילד בן 17 קלט מה זו בגידה ואתה לא.

למעלה