בהחלט חפירה
אבל זה בהחלט היה מענין. גם את מפספסת את הנקודה, זה לא שיש לי סיבה לא ללמוד, אני פשוט לא מוצאת את הטעם בללמוד.. שאני אהרוס אותו בדמי, זה מיותר ולא הכרחי.הישג יד, אבל אני לא מתכוונת להשתמש בו. דרורה ו פתח מילוט נמצא ב יכול להיות שיהיה לי ממוצע בגרות טוב, וגם פיסכומטרי טוב, אבל זה עדין לא מבטיח לי עבודה טובה. אני דואגת ליצור את עתידי בשתי ידי, בתכונותי הטובות ובאלו שפחות. אני לא יודעת איך להסביר לך אז אני אעתיק משהו שכתבתי אתמול, וזאת תהיה חפירה מצוינתXD. "עולם יפה! רחם עלי שלח אותי אליך תן לי להכיר אותך כמו שאתה עם כל הטוב שבך. אני יודעת שאתה טוב, אין משהו לא טוב בבריאתו של אלוקים. רעש צחוקם והתלהבותם של הילדים לוחש לאוזני. איך העולם היה מתקיים בלי רעש זה? וציפורים מציצות את שירתן. ואני, חצי בפנים חצי בחוץ (באותו זמן ישבתי על חלון חצי פתוח, וביאזה שהוא מקום יכול ליפול ולשבור כמה אברים)יכולה לקפוץ בכל רגע פנוי מהחלון ולהרוס את חיי. האם אעשה זאת? אני חושבת שלא. העולם יפה מכדי שאני אהרוס אותו בדמי, זה מיותר ולא הכרחי. פתח המילוט נמצא בהישג יד, אבל אני לא. מחר יש מתכונת בהיסטוריה וללמוד לא הצלחתי, אבל כל כך הרבה אנשים דואגים להלחיץ אותיף אז למה שאני אעשה זאת גם לעצמי? זה רק לימודים אחרי הכול, והמחשבות שלי זה הדבר היחיד שנשאר לי שמראה על חרותי. אז מדוע להכניס למוחי מחשבות על לימודים? מדוע לא לחשוב על דברים טובים יותר? חלומים יותר? קסומים יותר? ואמיתים יותר? מדוע ללמוד אם אפשר שלא ללמוד? למה להיות במרדף אחרי ההצלחה? זה לא מה שיציל אותי מגורל דומה משאר האנשים. מחשבותי כן, אם יהיו לי מחשבות שונות ומיוחדות אני אהיה שונה ומיוחדת, ולכם אני מיוחדת כי אני אחרת. כי אני גאה במי שאני, גאה בדתיות שלי, גאה בחיים שלי, גאה בחברים שלי ומעריצה את האלוקים שלי שנתן לי לבחור מי להיות. הוא נתן לי את האפשרות להיות מיוחדת. בלעדיו לא הייתי נולדת כלל. אם כך מדוע ללמוד בלי הרף כשהאמת האמתית נמצאת במרחק הושטת יד? מדוע אנשים מלחיצים אותי ורוצים שאבזבז את כוחותי על לימודים, אם זה לא מה שיגרום לי להיות מי שאני, ולא אני אהפוך להיות כמו כולם. אדם ללא מחשבה, או מחשבה בלי אדם מאחוריה. לכן לחץ חברתי לא מפריע לי, כי אם אנשים אחרים עושים את זה, זה עדין לא אומר שזה נכון יותר ממה שאני עושה. אני מעדיפה להיות אני לטוב ולרע מאשר להיות כל אדם אחר. ועכשיו תגידו לי, אני נראת לכם לא בוגרת? אז מה אם אני לא לומדת כמו שאנשים אחרים רוצים שאלמד, האם זה הופך אותי ללא בוגרת? אם אני מסוגלת ללכת כנגד הזרם ולהיות יחודית אל תעמיסו עלי בעיות קשב וריכוז. מה אכפת לי איזה בעיות יש לי? אני ג ככה לא רוצה להצליח כמוכם. אני רוצה להצליח כמוני. להצליח בתור מי שאני, בתור בן אדם מיוחד. היתם מאמינים שיצור כמוני נחשב ללא בוגר? אני יודעת שלא כי גם אני לא מאמינה בזה.