שטו
גדיה
קגדה
- גמר 2007

krina

New member
ניסיון

אולי נתנו את זה לאשה בהירון בכדי שתשמור שם את החלב {להנקה מאוחרת יותר}?

לא,

אם כי ראיתי (בדיעבד) ויכוח בנושא הזה. מישהו טען שזה דווקא "אהבה", אבל ענו לו שזה "אהבה" בטורקית, לא בפרסית. בכל אופן, כלי-הקיבול הנ"ל אינו מיועד לחלב, אלא למשהו אחר

Sophalin

New member
אנסה את מזלי אבל

זה די דוחה אולי הזרע שלו היה נשמר שם כשהוא היה יוצא לנדודים (מלחמה או משהו כזה?)

לא!

אבל זה קשור לכך שהוא "יוצא לנדודים" (בסיפור של בוריס בורדה: כשהוא נוסע למוסקבה להשתתף במשחק "שטו? גדיה? קגדה?"
).

Sophalin

New member
אולי

הצורה של הפתח עם כל המיניות שלה גם מזכירה מסכת הנשמה אולי הוא יורק פנימה וזה מסמל את הנפש שלו או משהו?

Sophalin

New member
יש לי יש לי!

אולי היו ממלאים אותו במים. כל אחד היה שם מים בגובה מסוים וכך היו מפיקים צליל מסויים כשהגברים היו חוזרים מהמלחמה כל אישה הייתה יוצאת "לחלל" וכך הם היו מצליחים למצוא אחד את השני במהירות (בהשראת הסרט "משפחת הקיסרים") זה נשמע לי קצת הזוי אבל.... LOL

lupoN

New member
מאחר ש

חלפו כבר יומיים מהצגת השאלה, אני מעיזה לרשום שחיפשתי דוגמאות של בקבוק כזה ברשת, ומצאתי שזהו מזלף של מי ורדים, כנראה. אם לא קשור למאכלים או בשמים, אזי אולי לאיזה טקס דתי. מכאן אלה יהיו ניחושים בלבד. נוסכים את מי הורדים על מישהו / משהו?

יתכן

שהיעוד העיקרי של הכד הזה הוא לשמירת בושם, אבל בשאלה הנוכחית, על הנסיבות בהן בעל היה מעניק את זה לאשתו (וכפי שכבר נאמר - כשהוא היה עוזב את הבית למשך זמן מסוים), השימוש שונה. בכל אופן, השחקו המצטיין בורדה ניחש ואף הדגים בתיאטרליות את השימוש הזה

feldrave

New member
אולי זה קשור למחזור?

והבעל היה נותן את האגרטל לאישה כל חודש?

למעלה