שיטת ברטוב מה זה?

• פותח הנושא hagk
  • פורסם בתאריך
תגידי, הכל את חייבת לכתוב?! כן.

אני לא כועסת, פשוט לא ראיתי צורך לפרט. ולמעבדה כדאי לנסוע, לא ללכת, כי אנחנו עושים את זה בבית ועד שנגיע לא ישאר ממנו כלום... אני אקדים את השאלה הבאה- עד שעה בערך זה בסדר. ורצוי לכתוב את השעה על הכוסית.

GALITDOL

New member
לאוראושר

לא טעית. שיטת בר טוב רק ברשת מרפאות מדיקל.אבל אינה מיועדת לכל אחת אלא בבעיות זרע של פחות מ20% תאי זרע תקינים. גם אני מנסה הפריה של ילד שני-רצוי תאומים- כשההריון הראשון היה טבעי וכעת גילו בעיית זרע ואני מטופלת בשיטת ברטוב. אם יש לכם בעיית זרע- _(צריך גם לשים לב שהאחוזי הזרע התקין בבדיקה של בר טוב- שהיא עי הגדלה של הזרע *6000 שונה מכל בדיקה רגילה.) אפשר להתקשר לאונ´ בר אין -מכון פוריות - ולבקש שיחת יעוץ עם בר טוב - 500 שח- יש החזר על יעוץ % עפי הנהוג בקופח בהצלחה

אוראושר

New member
מקווה שזה לא מוגזם אבל

יש לך את ה-
??? אשמח לקבל תודה

GALITDOL

New member
. ../images/Emo33.gif

5343328 / 5318219 קידומת 03 מנהלת המעבדה :חני . נפלאה . בהצלחה

gilal

New member
GALITDOL, בעלי היה השבוע במעבדה

של ד"ר בר טוב למסור לאבחנה את הזרע שלו. בעוד שבוע תהיה לנו תשובה. שילמנו סך של 500 ש"ח. ידוע לך אם ניתן לקבל החזר בגין התשלום. תודה, גילה

אוראושר

New member
בררתי כשהתקשרתי

אני יודעת שיש החזרים עד 6 פעמים בשנה לרופאים פרטיים עד 75% מהסכום. באיזה קופ"ח את?

נועם@בת

New member
פרופ´ בר טו אינו רופא, ולכן לא בטוח

שיש החזר על הבדיקה. הוא ביולוג שעוסק בחקר הזרע, ובהשבחות זרע. נועם

אוראושר

New member
לא משנה בכל מקרה יש החזר לרופא

פרטי עד 6 פעמים בשנה וגם אני במאוחדת אבל הכי טוב לברר במזכירות קופ"ח

GALITDOL

New member
גילה

תבקשי שירשמו על הקבלה -יעוץ אם עוד לא מאוחר. הם עשו את זה לחברה שלי והיא קבלה החזר עפי ה % שהקופה מזכה (לכל קופה יש אפשרות של החזר יעוץ כ 3 פעמים בשנה) מקווה ש%הזרע יאפשרו הפריה בשיטתו בהצלחה גלית

מיכל @

New member
קודם כל, את ההפריה אכן עושים

במדיקל סנטר (הרופא שלך יכול לגחך כמה שהוא רוצה), בד"כ ע"י ד"ר קוגוסובסקי, שמשתתף בפרויקט. אם את מעוניינת, עדיף לפנות דבר ראשון למעבדה של פרופ´ ברטוב בבר-אילן ולעשות בדיקת זרע כדי לראות אם אתם מתאימים לשיטה. הבדיקה נעשית באופן פרטי במעבדה שלו ואין צורך בהפניית רופא. לא זוכרת כמה זה עולה (כמה מאות שקלים) ואין לי כרגע את הטלפון שלו, אבל זה משהו שגם התפרסם פה כבר כמה פעמים (תעשי חיפוש על "ברטוב") וגם יש מספיק בנות שיוכלו לתת לך את הפרטים. אם אכן נמצאתם מתאימים לשיטה, תצטרכו לפנות לד"ר יגודה (באיזור הצפון) או ד"ר ברקוביץ (באיזור המרכז), כי הם שני הרופאים היחידים שברטוב מוכן לעבוד איתם. חשוב לדעת שלברטוב יש הרבה מתנגדים בקרב קהילת הרופאים, ולכן יתכן שתקבלי תגובות מזלזלות מרופאים אחרים. בסופו של דבר, אני מאמינה שהמספרים של ברטוב מדברים בעד עצמם (ואצלי מדברים בעד עצמם שני התינוקות שיש לי בבטן).

אוראושר

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif

התקשרתי למקום הזה שדיברתן עליו ובררתי בדיוק - אבל לצערי אני לא יכולה ללכת על טיפול בשיטה הזאת החודש מכיוון שכבר התחלתי טיפול בבי"ח אחר שלא עובד עם השיטה הזאת. עכשיו אני ממש נכנסתי לדיכאון מזה - אני לא רוצה לפרט כ"כ מה בדיוק הטיפול שאני עושה מטעמי רגישות לעניין הטיפול (שלא מסתכם רק בהפרייה רגילה) מצד אחד אני רוצה שיצליח ומצד שני לא עכשיו אני בטוחה שבילבלתי אתכן...... אני ממש לא יודעת מה לעשות - אתייעץ עם בעלי בערב - מקווה שהוא יוכל לעזור לי. ותסלחנה לי שוב שאני מבלבלת לכן - אני פשוט לא רוצה לפרט יותר מידי. אם הייתי מפרטת הייתן מבינות אותי. בכל אופן תודה רבה לכן. ומיכל - לגבי שאלתך למה אני לא עוברת רופא (הוא באמת לא שמע על השיטה הזו) ביי

אוראושר

New member
אני ממש מתנצלת

אני מאוד זקוקה לעצות - ודחוף ואני בטוחה שלהרבה יהיה מה להגיב אבל אני לא רוצה לפרט את הבעיה שלנו(שמאוד רגישה-יותר נכון אופן הטיפול בה) לא מתאים לי שמישהו שמכיר אותי ידע מזה והשם שלי מסגיר אותי פה בפורום

למעלה