שימו לב,

דוד170

New member
איזה נבואה לא התקיימה?

הנבואה שנתפזר בגולה התקיימה זמן קצר לאחר שנאמרה. וזה שבכל דור ודור קמים עלינו להשמידינו התקיים כל דור. ונקווה שיפסיק אם נחזור בתשובה. וכן הכותל וכו´ נא לראות בקובץ שהבאתי בהודעה שלי.

voguemaster

New member
אתה צריך לחשוב שוב

" הנבואה שנתפזר בגולה התקיימה זמן קצר לאחר שנאמרה" - ומי אמר שבכלל היה מה לפזר ? מי אמר שלא היינו מפוזרים מלכתחילה וה"נבואה" היא בסה"כ קריאה נכונה של המצב ? - בדיוק כמו קריאה נכונה של שוק ההון ? שוב, בקשר לכותל, אני לא יודע מה להגיד לך אתה פשוט מסרב לקלוט. נבואה שבאה וטוענת שחתיכת אבן תחזיק מעמד לנצח לא יכולה להתקיים. תיאלץ לחכות עד קץ הזמן בכדי לבדוק אם התקיימה הנבואה. זה לא מספיק שכרגע הכותל קיים היות והוא עלול ליפול מחר. אני יודע שאתה יודע שהוא לא ייפול. למעשה, אתה מאמין שהוא לא ייפול מחר או בעתיד. אין לך שום דרך לדעת את זה בוודאות. והיות ותיאלץ לחכות נצח נצחים (נניח ואתה יכול) לעולם לא תדע אם בזמן עתידי יותר הכותל לא ייפול. מה שכן יכול לקרות זה שהכותל ייפול מתישהו ואז הנבואה תופרך. אבל אל דאגה דוד, כנראה שבתקופת חייך הכותל לא ייפול. אני מקווה שכן, אבל כנראה שלא. מקסימום אני אעשה מצווה גדולה ואפוצץ אותו לכל הרוחות

דוד170

New member
voguemaster

מי אמר שלא היינו מפוזרים מלכתחילה וה"נבואה" ת. זה שטויות. לא יתכן לומר לעם אתם בעתיד הקרוב תתפזרו בכל העולם בזמן שהעם הזה כבר מפוזר. " בדיוק כמו קריאה נכונה של שוק ההון "? ת. שוק ההון לא אומרים אנחנו בטוחים שמה שאנו מייעצים זה הכי טוב, הם נותנים השערה. התורה אומרת נבואות שבטוח יקרו. (אם הם לא יחזרו בתשובה). "שבאה וטוענת שחתיכת אבן תחזיק מעמד לנצח לא יכולה להתקיים. תיאלץ לחכות" ת. בכדי להוכיח הוכחה מוחלטת שלא משאירה שום בחירה צריך לחכות עד אין קץ, אבל בכדי לשכנע אותך לפתוח פתח כחודו של מחט הראיה מספיקה. לפחות רק פתח כפתחו של מחט אנא. " אין לך שום דרך לדעת את" ת. יש דרך. אם חוזרים בתשובה רואים ניסים גלויים ובטוחים שהכותל לא יפול. "מקסימום אני אעשה מצווה גדולה ואפוצץ אותו לכל הרוחות " ת. לא תצליח . כי כך קבע בורא העולם מראש. ואתה חלש מבורא העולם . אתה אפילו לא גרגר חול לעומתו.

דוד170

New member
בכדי להוכיח הוכחה

בכדי להוכיח הוכחה מוחלטת שלא משאירה שום בחירה צריך לחכות עד אין קץ, אבל בכדי לשכנע אותך לפתוח פתח כחודו של מחט הראיה מספיקה. לפחות רק פתח כפתחו של מחט אנא.

G o v e rn o r

New member
דלעת170 יקירי, לא אוכל להיות אתך

במחנה אחד מחמת ההשפלה העמוקה שאחוש. אם תתנצר, אני מבטיח לשקול חזרה בתשובה...

למעלה