שימו לב,

האם לא קשה לך לפרט

ולהסביר את: "בפרט לא באלוהים"? מה כאן ההבדל בין "בפרט" ובין "בכלל"? רק אל תחשבי שאני סתם נטפל למילים, וגם אל תחשבי ששאלתי שאלה קלה!

משתתפת

New member
כוח עליון לא בהכרח אלוהים

במקומות שונים ובתקופות שונות האמינו אנשים בכוחות עליונים מכל מיני סוגים - רוחות המתים, יצורים דמיוניים, יש המחליפים את אלוהים ב"גורל"... אני לא מאמינה בכוח עליון מכל סוג שהוא. כלומר, אני מודעת לעובדה שהעולם בגדול מתנהג לפי חוקים מסוימים שאינם ידועים לנו ושאותם אנחנו מניסים להבין בעזרת המדעים כמו פיזיקה, לדוגמא.אבל איני מאמינה שיש ישות כלשהי שמופקדת על שמירת או יצירת החוקים האלה. זה בקצרה.

דוד170

New member
משתתפת

לא כל הנבואות של נוסטרדאמוס התקיימו. ולכן זה נחשב ניחוש. לעומת זאת הנבואות שכתובות בתורה כולם התקיימו. חוץ מהנבואות של הגאולה ומשיח שעומדות להתקיים בקרוב. מצורף קובץ להודעה הקודמת שלי. אני חוזר שוב הנבואות בתורה כולם כולם התקימו. רואים שאין כאן ניחוש. הגאולה בפרוש ברור שתהיה בסוף.

דוד170

New member
אני צריך קיצור תירגום . או

שתצטרך לחכות עד שבלי נדר אני אשלח למישהו שיעזור לי.

עמלק

New member
לנפנף, זה משהו שעושים מעל המנגל

ואפילו את זה אתה לא מסוגל לרשום כראוי, אומרים "אנפנף" ולא "יפנפנף". לאור בורותך הברורה בכל הקשור למציאות, אני בספק אם מישהו מהכותבים כאן מתרשם מיכולתך "לנפנף" משהו. וחוץ מזה, כבר הוכחת לנו שהיחיד שפועל כאן מתוך פחד הוא אתה....

G o v e r no r

New member
בורותך/בערותך כבר אפילו לא מבדחת.

איך הסתנן ערב-רב כמוך לתוך העם היהודי?

voguemaster

New member
חחח הצחקתני!

"לעומת זאת הנבואות שכתובות בתורה כולם התקיימו". אתה אימבציל דוד. תן דוגמא לנבואה שהתקיימה. נבואות מהתורה לא התקיימו, אל תקשקש.

preacher

New member
לא שמת לב

הוא אמר שכולן התקיימו חוץ מאלו ש"יתקיימו בקרוב" קרוב - תקופת זמן הנמצאת לנצח בעתיד. הנבואות בתנ"ך הן נבואות שליליות (שמשהו לא יקרה. חוכמה גדולה. הנה נבואה - "בעשר השנים הקרובות לא ינחתו חייזרים"), נבואות לאחר מעשה (נכתבו או "נמצאו" בדילוגים אחרי המאורע) או חסרות תאריך ("הן יקרו בעתיד הקרוב"). לעומת זאת הנבואות של נוסטרדמוס בעלות תאריך ונכתבו מראש, אבל כל כך מעורפלות שניתן להטיל עליהן כל משמעות שהיא.

דוד170

New member
חוץ מהנבואות הגאולה שעליהם כתוב

שזה יהיה באחרית הימים. אם כתוב שזה יהיה באחרית הימים. אין להביא אותם בתור הפרכה לכך שהנבואות לא אמיתיות.

למעלה