תשובה לבעז (בועז) מצגר, מומחה קודים
של צוות הדברות (הידברות): "תפיסתי האישית היא שזה יהיה בזבוז זמן להשיב לך" אל תשיב. לפעמים אני מאפשר ליריבי לפרוש מובסים. לפעמים איני לוקח שבויים. תלוי. "הסיבה שאני כותב תגובה זו היא לא בעבורך כלל ועיקר, אלא עבור שאר הקוראים" ממש הוצאת מלים מפי. גם אני כותב עבור הקוראים. ´לאמר שהסיבה שהמחקר על הדילוגים מתבסס על נוסח "קורן" רק משום שזה הנוסח היחידי הממוחשב, היא הנחה שכל בר-דעת ימצא את עצמו תמה מאוד למשמעה´ האם אתה משתמש בנסח "קורן" בלבד, או לא? מה עם
ששה הנסחים האחרים? איך התוצאות ביחס אליהם? "יש מספיק הוכחות שהתורה אוטנטית מיום מעמד הר-סיני"
מומחה חולק עליך "לגבי התיאור המדומיין והמעלה חיוכים של צוות המחקר המעלה נוסח מוצלח ומתחיל להריע ולילל יללות שמחה" ?Oh yeah האם אתה מתכוון לדברי אלה: ´בנוסף - אין מוצאים כך סתם דלוגים לאקטואליה. לוקחים ארוע ומנסחים אותו בקצרה ומפעילים תכנת חפוש. אם התוצאות אינן מרשימות דיין - משנים את נסח הארוע ומנסים שוב ושוב, עד ש"יוצאת" תוצאה מרשימה. אז צובעים עגול מטרה סביב הנסח המוצלח ומתחילים להריע ולילל יללות שמחה´ הסבר לי, אם כן,
מה עשית כאן ומדוע: מדוע במופת "תחמושת אורניום מדולל" בחרת לאיית תחמושת בכתיב מלא ומדוע במופת "תפסו ספינת תחמשת" בחרת בכתיב חסר? מדוע במופת "י.ערפאת והמוקטעה" בחרת לאיית ערפאת בכתיב מלא ומדוע במופת "ירו קאסם, מאים ערפת" בחרת בכתיב חסר? מה זאת, אם לא fiddling? חוץ מזה מדוע נעשה שמוש במלה "מדולל" אורניום טבעי מורכב מ- 0.7 אחוז U235 ומ- 99.3 אחוז U238. כדי לשמש כדלק בכור גרעיני, זקוקים להעשרה ב- U235. זאת עושים ע"י הפרדה והרחקה של U238. לא מדובר כאן בדילול. מדובר ב- U238 שמשקלו הסגולי קצת יותר משל זהב, אך הרבה יותר זול, פחות רדיואקטיבי מאורניום בטבע, בעל מחצית-חיים של 4.5 מליארד שנים, ומצויין ליצור פגזים חודרי שריון עקב משקלו הסגולי הגבוה וקשיותו. שום דבר לא מדולל כאן להפך. U238 יותר מרוכז. אני מעונין שתחזור על הנסוי עם "אורניום מרוכז", או "אורניום מאתים שלושים ושמונה" במקום אורניום מדולל ונראה מה יוצא. "לגבי דברי הכותב על מחקר רשימת 31 הרבנים" מה בנוגע לדברי על Famous Rabbis Experiment? איך צריך לכתוב אבולפיה?