שימו לב,

דוד170

New member
G o v e r no r

בס"ד ובכן דע לך שאם בספר התורה מחפשים דילוגים בדילוג הכי נמוך שמצטלב עם עוד דילוג הכי נמוך באותו נושא, כאשר הדילוג בין אות לאות שווה מוצאים כמות גדולה של דילוגים, אבל אם משנים את הדילוג בין אות לאות כך שהדילוג הראשון היה x והשני x=1 והשלישי x=2 וכן הלאה מקבלים כמות של דילוגים מאוד קטנה יחסית למה שמוצאים שהדילוג בין אות לאות שווה. נא לראות על כך בקובץ המצורף.

דוד170

New member
G o v e r no r

בס"ד האם אתה הבנת את הראיה? היו בהודעה שהבאתי טעויות אני תיקנתי אותם ותנסה עכשיו להבין שוב. את התשובה שלך לבועז אני בלי נדר אשלח לבועז והוא יענה. תענה לי על מה שאני כותב כאן. ואם תרצה הסבר. שאל. ובכן דע לך שאם בספר התורה מחפשים דילוגים בדילוג הכי נמוך שמצטלב עם עוד דילוג הכי נמוך באותו נושא, כאשר הדילוג בין אות לאות שווה, מוצאים כמות גדולה של דילוגים, אבל אם משנים את הדילוג בין אות לאות כך שהדילוג הראשון הוא x והשני x=1 והשלישי x+2 וכן הלאה מקבלים כמות של דילוגים מאוד קטנה יחסית למה שמוצאים שהדילוג בין אות לאות שווה. נא לראות על כך בקובץ המצורף .

דוד170

New member
G o v e r no r

בס"ד מה אין לי את התוכנה מומחים בנושא זה בעלי תואר כבר עשו את הניסוי הזה והוכיחו בפרוש הוכחה מדעית שמספר הדילוגים יורד בצורה שמראה ללא כל ספק שכאשר הדילוג בין אות לאות שווה מספר הדילוגים גדול ברמה כזאת שמראה שזה לא אקראי. אם בספר התורה מחפשים דילוגים בדילוג הכי נמוך שמצטלב עם עוד דילוג הכי נמוך באותו נושא, כאשר הדילוג בין אות לאות שווה, מוצאים כמות גדולה של דילוגים, אבל אם משנים את הדילוג בין אות לאות כך שהדילוג הראשון הוא x והשני x+1 והשלישי x+2 וכן הלאה מקבלים כמות של דילוגים מאוד קטנה יחסית למה שמוצאים שהדילוג בין אות לאות שווה. נא לראות על כך בקובץ שצירפתי.

preacher

New member
אני אסביר

אם אין ממש בדילוגים בכל סוג דילוג שתעשה תמצא כמות שווה של הגדים מוצפנים. אם יש ממש תמצא יותר הגדים כאלה רק בסוג המסוים של דילוג שהוא ה"נכון". כמובן, אם עשו יותר נסיונות חיפוש בסוג ה"נכון" אז גם ימצאו יותר...

דוד170

New member
preacher

ובכן דע לך שאם בספר התורה מחפשים דילוגים בדילוג הכי נמוך שמצטלב עם עוד דילוג הכי נמוך באותו נושא, כאשר הדילוג בין אות לאות שווה, מוצאים כמות גדולה של דילוגים, אבל אם משנים את הדילוג בין אות לאות כך שהדילוג הראשון הוא x והשני x=1 והשלישי x+2 וכן הלאה מקבלים כמות של דילוגים מאוד קטנה יחסית למה שמוצאים שהדילוג בין אות לאות שווה. נא לראות על כך בקובץ המצורף בהודעה לעיל.

G o v e r no r

New member
בס"ד. אי"ה. אין דבר כזה דלוגים.

הנה, הבט: (1) שבעה נסחים יוקרתיים השייכים למעגל מסורה מוכח, נבדלים זה מזה ב- 43 הבדלים בספר בראשית לבדו. (2) הנסח הקונסוננטי לא היה יחיד לפני כאלפיים שנה. (3) כתב היד האוטנטי העתיק ביותר, כתב-יד לנינגרד, אשר נכתב ב- 1009 ונוקד והוטעם ע"י משפ´ בן-אשר מטבריה, מכיל 45 אותיות _יותר_ מנסח "קורן" (לחפש has some 45 letters more)...

G o v e r no r

New member
תשובה לבעז (בועז) מצגר, מומחה קודים

של צוות הדברות (הידברות): "תפיסתי האישית היא שזה יהיה בזבוז זמן להשיב לך" אל תשיב. לפעמים אני מאפשר ליריבי לפרוש מובסים. לפעמים איני לוקח שבויים. תלוי. "הסיבה שאני כותב תגובה זו היא לא בעבורך כלל ועיקר, אלא עבור שאר הקוראים" ממש הוצאת מלים מפי. גם אני כותב עבור הקוראים. ´לאמר שהסיבה שהמחקר על הדילוגים מתבסס על נוסח "קורן" רק משום שזה הנוסח היחידי הממוחשב, היא הנחה שכל בר-דעת ימצא את עצמו תמה מאוד למשמעה´ האם אתה משתמש בנסח "קורן" בלבד, או לא? מה עם ששה הנסחים האחרים? איך התוצאות ביחס אליהם? "יש מספיק הוכחות שהתורה אוטנטית מיום מעמד הר-סיני" מומחה חולק עליך "לגבי התיאור המדומיין והמעלה חיוכים של צוות המחקר המעלה נוסח מוצלח ומתחיל להריע ולילל יללות שמחה" ?Oh yeah האם אתה מתכוון לדברי אלה: ´בנוסף - אין מוצאים כך סתם דלוגים לאקטואליה. לוקחים ארוע ומנסחים אותו בקצרה ומפעילים תכנת חפוש. אם התוצאות אינן מרשימות דיין - משנים את נסח הארוע ומנסים שוב ושוב, עד ש"יוצאת" תוצאה מרשימה. אז צובעים עגול מטרה סביב הנסח המוצלח ומתחילים להריע ולילל יללות שמחה´ הסבר לי, אם כן, מה עשית כאן ומדוע: מדוע במופת "תחמושת אורניום מדולל" בחרת לאיית תחמושת בכתיב מלא ומדוע במופת "תפסו ספינת תחמשת" בחרת בכתיב חסר? מדוע במופת "י.ערפאת והמוקטעה" בחרת לאיית ערפאת בכתיב מלא ומדוע במופת "ירו קאסם, מאים ערפת" בחרת בכתיב חסר? מה זאת, אם לא fiddling? חוץ מזה מדוע נעשה שמוש במלה "מדולל" אורניום טבעי מורכב מ- 0.7 אחוז U235 ומ- 99.3 אחוז U238. כדי לשמש כדלק בכור גרעיני, זקוקים להעשרה ב- U235. זאת עושים ע"י הפרדה והרחקה של U238. לא מדובר כאן בדילול. מדובר ב- U238 שמשקלו הסגולי קצת יותר משל זהב, אך הרבה יותר זול, פחות רדיואקטיבי מאורניום בטבע, בעל מחצית-חיים של 4.5 מליארד שנים, ומצויין ליצור פגזים חודרי שריון עקב משקלו הסגולי הגבוה וקשיותו. שום דבר לא מדולל כאן להפך. U238 יותר מרוכז. אני מעונין שתחזור על הנסוי עם "אורניום מרוכז", או "אורניום מאתים שלושים ושמונה" במקום אורניום מדולל ונראה מה יוצא. "לגבי דברי הכותב על מחקר רשימת 31 הרבנים" מה בנוגע לדברי על Famous Rabbis Experiment? איך צריך לכתוב אבולפיה?

G o v e r no r

New member
דיון בדלוגים עם בעז מצגר/הידברות

הנה תשובתי לבעז מצגר מצוות הידברות. אנא העבר לו את דברי. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=129&msgid=9098594 אני יודע שחזרת בתשובה עקב הדלוגים ולכן יש לי ענין מיוחד להראות כי עשית זאת עקב רמאות וכשוף פשוטים שהוצגו לך על ידי מסיונרים פאגאנים. איני מחווה דעה על עצם החזרה בתשובה שהיא ענין של הכרעה אישית, אלא על כשר השפוט שלך והאפן בו אתה שוקל ומנתח תופעות. במאמר קודם הראיתי כיצד ניתן למצוא בדלוגים אפילו wording מוטעה של ארוע (האורניום הוא למעשה מרוכז [רכוז גבוה יותר של U238 מאשר בטבע] ולא מדולל, ובכלל המונח הנכון הוא depleted ואינו מיוצג כהלכה לא ע"י המלה "מדולל" ולא ע"י המלה "מרוכז"). דוגמא קלאסית הממחישה כיצד ניתן למצוא כל אקטואליה בדלוגים. כנראה שהדלוגים הם פח האשפה של האקטואליה וההסטוריה, אם ניתן "למצוא" בהם כל דבר. "אנחנו לא האויבים שלך, אנחנו האוהבים הכי גדולים שלך" ישו, הצל אותי מ"אוהבי". מאויבי אני יודע להישמר בעצמי...

דוד170

New member
יש- ו בעצמו מאמין שיש בורא לעולם.

וגם הוא נברא על ידו. מדוע אתה מחפש חיקוי ולא את המקור. ואל תאמר לי שאתה לא מאמין גם בו. מי שלא מאמין בכלל מת על המקום. אני אשלח בלי נדר אשלח את התשובות שלך.

G o v er n o r

New member
איני מאמין בשום כח עליון ואני חי

מצוין. נסה ותיווכח שאין צורך לחשוב שנחוץ כח עליון...

דוד170

New member
האם אתה מוכן לתת לי את כל שכר

המצוות שעשית כל החיים . כולל כיבוד הורים עזרה לזולת וכו´?

G o v er n o r

New member
לא עשית מצוות כל החיים. חזרת בתשובה

רק לפני שנה או שנתיים. לא תקבל שום שכר, אולם אינך יודע זאת, ולא תוכל לחזור ולהתלונן שהונו אותך...

דוד170

New member
האם אתה מוכן לתת לי את כל שכרו

האם אתה מוכן לתת לי את כל שכרו המצוות שעשית כל החיים . כולל כיבוד הורים עזרה לזולת וכו´?

יאנוס

New member
תדלגו, תדלגו,

גם נוסטרדאמוס חזה כל מיני ארועים. אז תדלגו בין האותיות ותדלגו בין המילים כל מלה חמישית או עשירית מה זה משנה ומי שלא מאמין יבוא בעוד שנים ויראה את אלוהים ואת אלוהים מחותנים (בהמשך השירשור קודם בעניין יחודיות האל, ריבוי האל, כל יכולות האל וכן הלאה...)

דוד170

New member
יאנוס

לא כל הנבואות של נוסטרדאמוס התקיימו. ולכן זה נחשב ניחוש. לעומת זאת הנבואות שכתובות בתורה כולם התקיימו. חוץ מהנבואות של הגאולה ומשיח שעומדות להתקיים בקרוב. מצורף קובץ

משתתפת

New member
לא כל הנבואות של נסטרדאמוס התקיימו

כבר. הוא לא דייק בתאריכים. הכל עוד יכול לקרות. אני אישית לא מאמינה לא לזה ולא לתורה. זה נובע מהעובדה שאני לא מאמינה בשום כוח עליון, בפרט לא באלוהים.

למעלה