שימו
התחרות נמשכת גם בסופ"ש

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifתחרות: חוויה מיסטית מהילדות../images/Emo23.gif

פורום ילדים רוחניים
מזמין אתכם לספר כאן על חוויה מיסטית שהיתה לכם בילדות
בהצלחה

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחוויה מיסטית מהילדות../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

תחרות כתיבת חוויה מיסטית מהילדות נפתחת היום ותימשך כשבוע.
אתם מוזמנים לשרשר רק להודעה זו את חוויותיכם
אין לקשר לבלוג או להעלות במסמך WORD
הפרס לזוכה
דיסק DREAM WORLD של ניסים עמון שזו מוזיקת עולם.
בהצלחה

רותי 11

New member
אני יכולה לספר על חלום חשוב

שהיה לי בילדות. אני חלמתי יום לפני מלחמת יום כיפור על המלחמה כמובן שבדיעבד אני מבינה שזה יה חלום על המלחמה אני רק זוכרת שהתעוררתי באמצע הלילה מסיוט.

אני לא יודע

אם זה מיסטי אבל בהחלט מענין והשאיר חותמו עד היום. זה היה כשהייתי בערך בן 7 אולי 8, התחלת קריאה. התעוררתי באמצע הלילה והלכתי לשירותים, דבר נדיר כי בדרך כלל לא היה קורה שאני מתעורר בלילה . בחוזרי למיטה אני עוצר לרגע ליד שידה שעמדה במסדרון ומתבונן בספר, היה זה ספר ילדים. עלעלתי בדפים ודף אחד משך את תשומת ליבי, לא יודע למה אבל התחלתי לקרוא. אני זוכר שעמדתי שם מנסה לחבר את האותיות למילים ואת המילים למשפטים ומבסוט מעצמי על יכולת הקריאה. הדבר די עייף אותי והרגשתי את רגליי מתעייפות, עמדתי כל אותה עט. אחרי זמן מה העיפות גברה וחזרתי למיטה. לפני שאני נכנס למיטה אני מגלה שבכל ההתנהלות הזאת היה חושך מוחלט ואני בכלל לא הדלקתי את האור. יתכן וכל זה היה חלום אבל התחושה והידיעה היא אמיתית ומציאותית וחקוקה בי בחוזקה.

מגי 336

New member
פעם מזמן מזמן כשהייתי קטנה

פחדתי להכנס לחדר בחושך אבל גם כשדלק האור פחדתי ממה שמסתתר מתחת למיטה הייתי רצה מפתח הדלת וקופצת ישר על השמיכה כדי שרגלי חלילה לא יגעו ברצפה קרוב לחלל החשוך שמתחתיה. ואז לילה אחד שמעתי קול של ילד שאומר לי - את יכולה לעוף... היום זה נראה לי הזוי לגמרי ודי הדחקתי את הזכרון הזה אבל בלילה הייתי עפה לא לבד, בחברתו של ילד אחד שקראו לו (אני מקבלת עכשיו שזה שם שאני לא צריכה לכתוב) בלי כנפיים, עם הידיים פרוסות באויר, היינו שנינו עפים מעלה מעלה בשמים מעל לבנין בו גרתי, עשינו סיבובים באויר ממש הרגשתי את הרוח בפני, ואם היה מכשול הוא נתן לי יד ועברנו אותו ביחד כשפחדתי הרגשתי שאני נופלת פעם באמת נפלתי, הרגשתי שאני נוחתת בקו ישר ומתרסקת... התעוררתי על הרצפה בחדר שלי. אני לא יכולה לומר עכשיו אם היו אלה חלומות צלולים או מסעות אסטרליים... אבל זה היה מאד מוחשי אז. קרה גם שהייתי שומעת נשימות בחדר בו שהיתי לבד, או לחישה בשמי. חלום על אישתו של הדוד שרוכבת על סוס שחור, לבושה שחורים, דוהרת ברחובות אפלים, לאחר זמן לא רב היא הלכה לעולמה... זכרון עצוב. אלו דברים שהדחקתי כשגדלתי ודחקו בי להזכר בהם בשנות העשרים פלוס לחיי. תודה טליוש

סיפור מלא מזמן (בכל זאת אני ילדה)

בבית שלי יש שתי קומות ובקומה למעלה יש את החדר שלי ואת החדר של אח שלי. ולמטה יש סלון וחדר של אחותי וחדר עם מחשב ומיטה ששם אני נמצאת רוב היום. בלילה עליתי לחדר שלי לישון ושכבתי במיטה ועצמתי עיניים וממש הרגשתי שאני שוכבת במיטה למטה בחדר של המחשב ופתאום קמתי והבנתי שאני בחדר שלי. יש עוד קטע שאני לא יודעת עם זה רוחני או סתם דימיון שלי, הרבה פעמים גם בלילה אני שומעת קולות או שקוראים לי או שהקול אומרים לי דברים ואני מנהלת איתו שיחה שלמה. אני רואה לפעמים הבזקי אור למשל בלדת של החדר או אם מונח עיתון או משהו לידי אני רואה על זה הבזקי אור אבל לא שאני מסתכלת יש לשם אלא שזה בזוית של העיין וברגע שאני ממש מסתכלת על זה אין הבזק

חוויה מיסטית...

כשהייתי ילדה חלמתי במשך 3 ח' חלומות שונים שמכולם הייתי מתעוררת ספוגת זיעה ועם חום של 40 מעלות שירד במהירות לרמה נורמלית. בחלום אחד חלמתי שאני שוכבת במיטה, ואז אבא שלי נכנס לחדר וקורא לי לצאת לסלון. כשאני יוצאת לסלון אני רואה אותו עומד על המרפסת ומביט אל השמים, והשמים אדומים כמו דם, ואז הוא מורה לי לחזור למיטה, וכשאני מגיעה אליה אני מבינה שסוף העולם הגיע, ומתחילה להרגיש את התפוררות העצמות שלי בתוך הגוף. במהלך החלום אני חשה כוח רב עוצמה מושך אותי כלפי מטה, והכוח נעים והרצון הוא להיכנע לו, אך אני נילחמת בשארית כוחותי, ולבסוף נחלצת מציפורני הכח וחוזרת במהירות למעלה ומתעוררת עם חום גבוה וקושי משמעותי ביציבה. חלום דומה היה לי עם משאית שבאה מעבר לפינה ודורסת אותי, ובשניה אני עפה מעליה, והכוח שוב מנסה להכניע אותי, ולאחר מאבקים אני מתעוררת שוב עם חום וקשיי יציבה. בנוסף היו לי סידרת חלומות על סבתי ז"ל אותה לא זכיתי להכיר: בחלום אחד ראיתי אותה כאשה צעירה, למחרת חלמתי שאני מתבוננת בתמונה בה צולמה סבתי ז"ל כתינוקת, ואז אני מציצה לתוך התמונה ורואה סלון מרוהט בסגנון מיושן מאוד, ברהיטי עץ כהים, וכורסאות מרופדות בצבע ירוק כהה, ורגלי נשים שיושבות על הכסאות משוכלות (הן ישבו בגבן אלי) נעולות נעלי עקב חומות/שחורות . כשהתעוררתי ידעתי מיד כי התינוקת היא סבתי, וכשסיפרתי לסבי על החלום הוא אישר כי הבית כפי שתיארתי אותו תואם לביתה כפי שתיארה אותו בפני סבי פעמים רבות בגעגוע (מסתבר שהרבתה לספר על סלון העץ המיוחד שהיה מרופד בגוון ירוק כהה שסבה תפר במיוחד במו ידיו). ועוד קטע מסטי/מוזר- לילה אחד התעוררתי ובשניה שפקחתי עיני ראיתי שני פרצופים של גבר ואשה מרחפים מעל פני ומביטים בי ממרחק אפסי, אני צרחתי בבעטה והם נעלמו מיד.

fakename

New member
כמה דברים שהשאירו חותם

אהלן אני רועי,בן 22 חייל משוחרר. אני בא מבית מאוד רוחני אך עם זאת ראלי. שנים אני מתעסק במופשט ובמוחשי. לא הייתי מגדיר את עצמי כ"ימני או שמאלי" בעניין זה- אלא אדם פתוח דעות. לפני שאתחיל- בחלק מהאנשים קיים רצון להיות בעלי יחוד והרצון כה גדול- עד כי לפעמים מעוות את הזכרון- או במילים אחרות דברים קורים ואנו מפרשים אותם איך שנוח לנו.אין זה כך איתי. המקרה הראשון: המקרה כמעט הכי עוצמתי ומשפיע שקרה לי. הייתי ילד צעיר בכיתה ד' או ג', הכנתי שיעורים בתנך ובביתי היו אימי ואחותי- שנחו להם בחדר ההורים בהמשך המסדרון מולי. ישבתי בחדר על השטיח ספר תנך פתוח מולי ומחברת. הלכתי לשאול שאלה את אימי- בקשר לשיעורים וכשחזרתי ספר התנך נעלם. זה מעסיק אותי עד היום. דבר פשוט כמו ללכת מחדר אל חדר ופתאום משהו שהיה מונח במרכז החדר- מושא עיסוקך נעלם- ואדרבא ספר תנך... המקרה השני: שנה שנתיים מאוחר יותר כיתה ה' בערך, למדנו על סיפור חוני המעגל וגברה בליבי החלטה שאני מסוגל להזיז דברים בעזרת כוח המחשבה ( כמובן שאני לא תומך בה היום ) בעקבות תוכנית על אורי גלר שראיתי. לקחתי שערה,ישבתי על הרצפה ואמרתי לעצמי ולאלוהים- שלא משנה מה יקרה אני לא זז עד שהשערה תזוז.ישבתי כך בערך 15-20- מתרכז רק בשערה מתעלם מהסביבה- ואז ברגע אחד היא נעמדה באוויר כש"מ שתיים מעל פני השטח בחוסר תנועה - יציבה לחלוטין. הדבר ארע בשעות אחה"צ כשהייתי מודע לעצמי לגרמי וזאת לאחר שעות ביה"ס. יותר מהרגע עצמו אני זוכר את השמחה שחלפה בליבי. המקרה השלישי: אכן ילד מוזר :) כשהייתי קטן היו לי חלומות על חייזרים.יותר נכון על חייזר. בעוד המודעות חומקת ממני תוך כדי שינה- דמות גבוה ובהירה על רקע השחור שמצטייר בדימיון הגיעה אלי. נעמדה מרחק גדל- בראשי נראה הדבר כ7 מטרים ממני. מאוד פחדתי, ובקשתי שילך. כך חזר הדבר כשבועים לערך. בסופו של דבר הרגשתי שאני מוכן- לא רציתי לפחד - פחד משתק כזה. בכל מקרה באותו הלילה הדמות התקרבה אלי והושיט לי אצבע ונגעה בי- באותו הרגע גופי התחמם,הפחד התפרץ החוצה. המצב לא היה רגיל תחושת החום העירה אותי מהחלום... באותו רגע לא היו לי יותר חלומות בנושא.

מירי114

New member
המיקרה המיסטי הבא קרה לא לי אלא לילד מכיתתי.

הייתי בת 7 בערך בכתה ב' ואני זוכרת את הסיפור בצורה מאד ברורה כאילו הוא קרה לפני כמה ימים. חזרנו כל הילדים ביום ראשון לבית הספר והמורה ביקשה שנספר מה חווינו בסוף השבוע ואז ילד אחד מכיתתי סיפר שהוא נסע עם הוריו לטייל בצפת וזו היתה הפעם הראשונה שלו באזור זה אבל כשהם התקרבו לעיר, הוא אמר להם שהוא מכיר את המקום ושהוא היה גר שם פעם. הוא כיוון אותם לאזור מסוים בצפת והם עצרו לפי בקשתו ליד בית שהוא הצביע עליו והוא אמר להם בהתרגשות שזהו ביתו ושהוא נולד שם וחי שם בעבר. אני לא יודעת איך הסיפור התפתח, אם הוא ומשפחתו ביררו יותר לגבי האנשים שחיים או שחיו באותו בית. אני רק זוכרת שהסיפור הזה השפיע עלי מאד חזק ומאד חיזק את אמונתי בנוגע בהמשכיות הנשמה לאחר הפרידה מהגוף הפיזי הנוכחי.

תחרות כתיבת חוויות מיסטיות

כשהייתי ילדה היתה לי חוויה מיסטית- יציאת הנשמה מהגוף: זה קרה לי כשהלכתי לישון, לפתע אני מרגישה בראש משהו עולה ועוד פעם את אותה הרגשה. לאחר זמן מה אני מרגישה תחושת ריחוף מעל המיטה בתוספת הרגשה נעימה, זה דומה להרגשה בתוך הגוף אבל שונה, לאחר מספר דקות נפסקה ההרגשה הזו והרגשתי שהנשמה שלי חוזרת לגוף.

kikona126

New member
ואו איזה רעיון יפה

בדיוק כרגע אני מתעסקת בזה... אני אתחיל מהחלומות, אחד אחד... המכשפה שרדפה אחרי, או אולי בעצם הבריחה שלי מהמכשפה שבי... החלום התרחש ביער, אני זוכרת שברחתי ממנה, היא היתה מפחידה. מאוד מפחידה (מה גם שהייתי בכיתה ג') לא הצלחתי למצוא מקום מסתור. ואז מאחד העצים בצבצה לה דלת סתרים. נכנסתי לתוך הגזע של העץ (כן אני זוכרת את החלום הזה כאילו ונחלם אתמול) ותיפסתי למעלה. העץ לא היה גבוה במיוחד. והחדר היה קטן ועגול היו בו כסאות עץ, וגם מטבחון. ולידם היה חלון. בתוך העץ היינו: אני, עדי, ויעל, 2 חברות ללימודים. המכשפה ניסתה לפתוח את החלון, ולצערנו עם הצלחה מרובה. היה לה סכין ביד, והיא רצתה לחתוך לנו את הידים. את היד של יעל היא הצליחה, אני עד עכשיו זוכרת את זה. את היד הימנית שלה. איך שהו הצלחנו לברוח מהגזע של העץ, ואז הייתי על שפת הים. פה נגמר הקטע עם המכשפה. במשך שנים רבות אני ישנתי עם היד הימנית שלי מתחת לשמיכה, כי השעון הגן על היד השמאלית, עם הראש לכיוון של הקיר, שלא ניראה אותה נכנסת לחדר ועם השמיכה על הראש כדי שאם היא תכנס שלא תזהה אותי... מה שנשאר כרגע זה השמיכה על הפנים, ולמה תבינו בהמשך הקריאה... אני חושבת שהחלום הזה היה בעצם החלום שניסה להוציא ממני את המכשפה שבי. פעם בשדה תעופה הסתכלתי על גיטרה קטנה שממש התלהבתי ממנה. היא היתה על עגלה, ואף אחד לא נגע בעגלה, בעל העגלה עמד לידה, אני זוכרת שהסתכלתי עליה, והכל פתאום היה ניראה לי שקט, ואז, היא נפלה ונשברה לשניים. אותו האדם צעק עלי שאני עשיתי את זה (עם העיניים), אבל אין יכלתי אם אני לא נגעתי בה???? חלום שני: החרגול (ימח שמו!) הייתי בבית בחו"ל, והשארתי את המחשב הנייד שלי בחדר, זה היה לפני הרבה שנים וזה מחשב נייד ישן, מאלו שאפילו לא היתה להם את האופציה להשעייה! סגרתי אותו ונכנסתי לישון. היה לי חלום מוזר על בית מלון בתוך ענפים או עץ או משהו בסגנון, והמארח היה חרגול קטן (שהיה ניראה) ונחמד, הוא לקח אותי לחדר שלי, זאת היתה מעלית מוזרה שזזה לכל מיני כיוונים. והגעתי לחדר, והוא הראה לי אותו. פתאום הוא התחיל להשתגע, לרעה, ניסה לפגוע בי, ומה שאני זוכרת מסוף החלום זה את הצחוק שלו, ואור שיצא משרביט או מהידים שלו לכיוון שלי (ולא הארי פוטר עדיין לא נכתב אז...) כניראה שהחלום הזה השאיר הרבה אנרגיות בחדר, כי אם לא אני עד עכשיו לא יכולה להסביר איך נדלק לי המחשב. גם כשהתעוררתי עדיין שמעתי את הקול של החרגול הזה... חלום שלישי: הקדמה קצרה: ישנתי באותו היום אצל אח שלי, אני תמיד (אבל תמיד) ישנה כשהאור סגור, זה מפריע לי אם לא, ואני גם נוהגת לכסות את הראש, פן תעיז להיכנס לה קרן אור קטנה לחדר.... החלום: אני שוכבת במיטה ומסתכלת לכיוון המנורה למעלה, המנורה דלקה ונכנסה שמש מהחלון. פתאום אני מבחינה "בענן שמן" (בצבע לא מוגדר צורה לא מוגדרת אבל ככה קל לי לתאר שתוכלו להבין) מרקד מעלי בקרבת המנורה. אני הסתכלתי עליו והוא הסתכל עלי (אפילו שלא היו לו עיניים זה היה ענן שמן) פתאום אני הפכתי להיות אותו "ענן" ומהנקודה שלו בחנתי את עצמי. שכבתי במיטה עם עיניים פקוחות מסתכלת עליו (עלי בדמות שלו) השמיכה כיסתה אותי עד החזה, והראש שלי היה על הכרית (בלי שמיכה מעליו) כל כמה זמן נק הראיה שלי עברה מדמות לדמות, מלמעלה למטה. עד שנעצרתי בדמות שלמעלה, ונבהלתי כשהבנתי מה אני ומה אני רואה. הבהלה הזו הובילה אותי לראות את עצמי מתה במיטה והרבה אנשים שהתאבלו עלי ושניסו להעיר אותי ושהבינו שאין מה לעשות. כשהצלחתי להירגע המצב הקודם חזר, התבוננות בגוף הגשמי שלי והתבוננות במה שיש למעלה. בזמן ההתעוררות הבטתי בדמות שמעלי שדעכה לאט לאט ואז ראיתי את המנורה בחדר דלוקה אבל ללא "הענן" (פה כבר הייתי ערה) . גם בחלום הזה הדלקתי מכשיר חשמלי - את האור... (אבל זה היה כבר בגיל מאוחר יותר) (אפשר לראות דיון שנעשה על החלום הזה בפורום חלומות - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=210&msgid=97417424 כמובן שלצד החלומות המפחידים היו גם כאלו שהיו קסומים ומיוחדים כמו "בריכת הכהנים", חלום על בריכה גדולה שמסביבה יש רצפת אבן, ומסביבה ישבו כהנים, ואם אני זוכרת נכון היה גם מפל... ואני, שוב זוכרת את העצים. אבל החלומות המוקצנים, המפחידים הם אלו שלרוב זוכרים טוב. עכשיו יש לי חלומות מעניינים של תקשור, ובין לבין חלומות מנוחה בעולם לבן, או בעולם של האנשים מזהב
אני נורא רוצה לעבוד על שינוי התקשור מתוך שינה, לתקשור במודע (מחפשת את המורה הרוחנית המתאימה לי
) כרגע אני מחכה כל לילה מחדש לחלום לבן או לחלום זהב, זאת באמת הרגשה שהייתי ממליצה לכם לחוות
כמו כן, במידה ואתם רוצים פרושים לחלומות הישנים שלכם אל תתבישו לבקש
למכשפה שבי אני נותנת ביטוי בתחום פירוש החלומות, התקשור (+ראיית עתיד), וקראיה בקלפים.

kikona126

New member
ועוד מחכה לי ליל עבודה היום ../images/Emo122.gif

לפני כשנה היה לי מדריך בחלומות, ויום אחד הוא שלח אותי לדרכי, לעזור. היו לי חלומות שהייתי מגיעה למצבים שהייתי עוזרת לאנשים (המנוחה הגיעה בחלומות הלבנים, מעין עולם שבו היה שקט, חלום ללא מעשה). לאחרונה היה לי מדריך חדש, שלפני יומיים החליט לשלוח אותי לדרכי (כל אחד מהם עבד על משהו אחר) ואתמול מצאתי את עצמי בלילה נלחמת על חייהם של ילדים... ההבדל בחלומות האלו זה שפה אני מעבירה את המסר לאחרים, ולא מקבלת מסרים. (עם המדריך השני הייתי רק עוזרת, עכשיו אני גם מעבירה מסרים, מעין עליה בדרגה) זה ניראה לי מוזר, בחיים לא הייתי חושבת על מסר כמו זה שהופיע לי בחלום של הלילה...

שנים אחר כך והחוויה חקוקה במוחי..

האמת היא שלא העזתי, לספר .. מי יאמין..?? "את באה? נראה אותך היום.. תגידי, נעשה את כולם??" זה היה , דני הילד של השכנים מהדירה הסמוכה, כבר שבוע שאנחנו מתחרים מי קופץ יותר מדרגות... אתמול הצלחתי לדלג מעל שש מדרגות, הוא לא הצליח.. היום החלטנו הולכים על כל הקופה ..קופצים את כל ה-שמונה . "אני רוצה להתאמן.." אני אומרת לו.. "נראה איך זה ילך .." "טוב גם אני אתאמן.." הוא אומר ויורד קומה ומתחיל לקפוץ. איך שהוא כשהוא לא לידי אני מאבדת מעט מהאומץ שלי .. אז אני מתחילה בשש מדרגות.. אני קופצת ותוך כדי אני שומעת אותו.." יששששש הצלחתי את כל השמונה..יששששש!!" "שקרן" אני אומרת.. אבל מכינה את עצמי, עולה חזרה את כל המדרגות , אומדת את המרחק, בוחנת את המיקום שלי בודקת מאיפה הכי כדאי לי לקפוץ... אחד שתיים שלוש..... ו......... אני קופצת.. אבל, אבל.. זה לא ממש אני . כאילו זה ..כן אני, אבל... אני רק בת שמונה ואני לא ממש מבינה את זה ובכל זאת אני מרגישה, אני יודעת, בתוך תוכי שאני חווה עכשיו חוויה מיוחדת במינה.. אני , צופה בי, בעצמי. קופצת בהילוך איטי.. נוחתת נחיתה רכה על הרצפה בחדר המדרגות. שלווה מוזרה נוחתת עלי.. כמו קולות רקע מהדהדים מרחוק אני שומעת את דני צורח.. "ישששששש.. קפצת שמונה" וכל מה שמעסיק אותי כרגע, זה ההרגשה ההיא .הריחוף הזה השלווה . הנחיתה הרכה כאילו מישהו היה שם לתמוך בי מאחור.. קצת בהלם , בהרגשת קלילות מרחפת. אני רצה אליה בצרחה... "אמאאאאאאא.... קפצתי, עפתי לאט באוויר עמדתי בראש המדרגות ו...ו...ו... וראיתי את אותי , אותי עפה באוויר , לאט, לאט. כאילו היה שתיים.. אני.." היא בהתה בי לשנייה.... המבט שלה אמר לי: מה יהיה איתך.. היא משכה אותי אל תוך הבית מאיימת עלי... "אם עוד פעם אשמע אותך בודה ממוחך הקודח שטויות שכאלה, או שתעזי שוב לקפוץ מהמדרגות.. את לא תצאי החוצה שבוע ! שלא נדבר על דני, אני לא ארשה לך לשחק איתו יותר.. " הפנמתי, ואפילו הצלחתי להדחיק. אבל לגמרי, לא שכחתי.!!!

kikona126

New member
זאת הרגשה נפלאה!!!

יוצא לי הרבה פעמים לחוש אותה בכדורעף, פתאום אני רואה את עצמי מהצד. קרה לי במשחק האחרון, היה איזה כדור קשה, שאי אפשר היה לתקן אותו (ככה לפחות זה היה ניראה) ואז פתאום ראיתי את עצמי מהצד, מרימה אותו מהרשת, ואז שמעתי את כולם צועקים ושמחים, הייתי בטוחה שזה הגיע מהקבוצה השניה, קמתי עצובה על נקודה שהתפקששה לה סתם, ואני רואה את המאמן שלי צועק לי "יופי של הצלה" לא הספקתי לראות את הכדור עובר, כאילו זכור לי חושך של מספר שניות... הייתי בטוחה שזה סתם בדמיון שלי... דרך אגב, מנסיון שלי, זה קורה לרוב כשמנסים להוכיח את עצמנו, אז פתאום אנו רואים את ההצלחה שלנו מהצד.

../images/Emo9.gif יכול להיות..

עמדתי שם על גרם המדרגות, צופה מהצד, רואה אותי קופצת. זו הפעם היחידה , הראשונה ואולי האחרונה..שזה קרה לי ותאמיני לי ..היו לי פעם או פעמיים בחיים ש..רציתי להוכיח את עצמי.
לא תמיד הצלחתי, בטח שלא חוויתי שוב את אותה החוויה, חוויה מדהימה שכזאת... קרה לי מקרה אחר גם הוא חוויה מיסטית מיוחדת במינה אבל זה כבר סיפור אחר..

למעלה