ואו איזה רעיון יפה
בדיוק כרגע אני מתעסקת בזה... אני אתחיל מהחלומות, אחד אחד... המכשפה שרדפה אחרי, או אולי בעצם הבריחה שלי מהמכשפה שבי... החלום התרחש ביער, אני זוכרת שברחתי ממנה, היא היתה מפחידה. מאוד מפחידה (מה גם שהייתי בכיתה ג') לא הצלחתי למצוא מקום מסתור. ואז מאחד העצים בצבצה לה דלת סתרים. נכנסתי לתוך הגזע של העץ (כן אני זוכרת את החלום הזה כאילו ונחלם אתמול) ותיפסתי למעלה. העץ לא היה גבוה במיוחד. והחדר היה קטן ועגול היו בו כסאות עץ, וגם מטבחון. ולידם היה חלון. בתוך העץ היינו: אני, עדי, ויעל, 2 חברות ללימודים. המכשפה ניסתה לפתוח את החלון, ולצערנו עם הצלחה מרובה. היה לה סכין ביד, והיא רצתה לחתוך לנו את הידים. את היד של יעל היא הצליחה, אני עד עכשיו זוכרת את זה. את היד הימנית שלה. איך שהו הצלחנו לברוח מהגזע של העץ, ואז הייתי על שפת הים. פה נגמר הקטע עם המכשפה. במשך שנים רבות אני ישנתי עם היד הימנית שלי מתחת לשמיכה, כי השעון הגן על היד השמאלית, עם הראש לכיוון של הקיר, שלא ניראה אותה נכנסת לחדר ועם השמיכה על הראש כדי שאם היא תכנס שלא תזהה אותי... מה שנשאר כרגע זה השמיכה על הפנים, ולמה תבינו בהמשך הקריאה... אני חושבת שהחלום הזה היה בעצם החלום שניסה להוציא ממני את המכשפה שבי. פעם בשדה תעופה הסתכלתי על גיטרה קטנה שממש התלהבתי ממנה. היא היתה על עגלה, ואף אחד לא נגע בעגלה, בעל העגלה עמד לידה, אני זוכרת שהסתכלתי עליה, והכל פתאום היה ניראה לי שקט, ואז, היא נפלה ונשברה לשניים. אותו האדם צעק עלי שאני עשיתי את זה (עם העיניים), אבל אין יכלתי אם אני לא נגעתי בה???? חלום שני: החרגול (ימח שמו!) הייתי בבית בחו"ל, והשארתי את המחשב הנייד שלי בחדר, זה היה לפני הרבה שנים וזה מחשב נייד ישן, מאלו שאפילו לא היתה להם את האופציה להשעייה! סגרתי אותו ונכנסתי לישון. היה לי חלום מוזר על בית מלון בתוך ענפים או עץ או משהו בסגנון, והמארח היה חרגול קטן (שהיה ניראה) ונחמד, הוא לקח אותי לחדר שלי, זאת היתה מעלית מוזרה שזזה לכל מיני כיוונים. והגעתי לחדר, והוא הראה לי אותו. פתאום הוא התחיל להשתגע, לרעה, ניסה לפגוע בי, ומה שאני זוכרת מסוף החלום זה את הצחוק שלו, ואור שיצא משרביט או מהידים שלו לכיוון שלי (ולא הארי פוטר עדיין לא נכתב אז...) כניראה שהחלום הזה השאיר הרבה אנרגיות בחדר, כי אם לא אני עד עכשיו לא יכולה להסביר איך נדלק לי המחשב. גם כשהתעוררתי עדיין שמעתי את הקול של החרגול הזה... חלום שלישי: הקדמה קצרה: ישנתי באותו היום אצל אח שלי, אני תמיד (אבל תמיד) ישנה כשהאור סגור, זה מפריע לי אם לא, ואני גם נוהגת לכסות את הראש, פן תעיז להיכנס לה קרן אור קטנה לחדר.... החלום: אני שוכבת במיטה ומסתכלת לכיוון המנורה למעלה, המנורה דלקה ונכנסה שמש מהחלון. פתאום אני מבחינה "בענן שמן" (בצבע לא מוגדר צורה לא מוגדרת אבל ככה קל לי לתאר שתוכלו להבין) מרקד מעלי בקרבת המנורה. אני הסתכלתי עליו והוא הסתכל עלי (אפילו שלא היו לו עיניים זה היה ענן שמן) פתאום אני הפכתי להיות אותו "ענן" ומהנקודה שלו בחנתי את עצמי. שכבתי במיטה עם עיניים פקוחות מסתכלת עליו (עלי בדמות שלו) השמיכה כיסתה אותי עד החזה, והראש שלי היה על הכרית (בלי שמיכה מעליו) כל כמה זמן נק הראיה שלי עברה מדמות לדמות, מלמעלה למטה. עד שנעצרתי בדמות שלמעלה, ונבהלתי כשהבנתי מה אני ומה אני רואה. הבהלה הזו הובילה אותי לראות את עצמי מתה במיטה והרבה אנשים שהתאבלו עלי ושניסו להעיר אותי ושהבינו שאין מה לעשות. כשהצלחתי להירגע המצב הקודם חזר, התבוננות בגוף הגשמי שלי והתבוננות במה שיש למעלה. בזמן ההתעוררות הבטתי בדמות שמעלי שדעכה לאט לאט ואז ראיתי את המנורה בחדר דלוקה אבל ללא "הענן" (פה כבר הייתי ערה) . גם בחלום הזה הדלקתי מכשיר חשמלי - את האור... (אבל זה היה כבר בגיל מאוחר יותר) (אפשר לראות דיון שנעשה על החלום הזה בפורום חלומות - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=210&msgid=97417424 כמובן שלצד החלומות המפחידים היו גם כאלו שהיו קסומים ומיוחדים כמו "בריכת הכהנים", חלום על בריכה גדולה שמסביבה יש רצפת אבן, ומסביבה ישבו כהנים, ואם אני זוכרת נכון היה גם מפל... ואני, שוב זוכרת את העצים. אבל החלומות המוקצנים, המפחידים הם אלו שלרוב זוכרים טוב. עכשיו יש לי חלומות מעניינים של תקשור, ובין לבין חלומות מנוחה בעולם לבן, או בעולם של האנשים מזהב
אני נורא רוצה לעבוד על שינוי התקשור מתוך שינה, לתקשור במודע (מחפשת את המורה הרוחנית המתאימה לי
) כרגע אני מחכה כל לילה מחדש לחלום לבן או לחלום זהב, זאת באמת הרגשה שהייתי ממליצה לכם לחוות
כמו כן, במידה ואתם רוצים פרושים לחלומות הישנים שלכם אל תתבישו לבקש
למכשפה שבי אני נותנת ביטוי בתחום פירוש החלומות, התקשור (+ראיית עתיד), וקראיה בקלפים.