שימו
התחרות נמשכת גם בסופ"ש

מדיטציה היא לא מיסטיקה

ואם אני הצגתי או יצרתי את הרושם שזה כן אז זה טעות. מיסטיקה היא תורת הניסתר, המשמעות שלה היא כלים וטכניקות לגילוי הנסתר. רוחניות יותר דנה בהיבטים תפיסתיים תיאורטים וכוללת תרגול רוחני בין היתר, הגברת המודעות , שיפור התודעה ותפיסה מעווטת של המציאות. חלק מהם כוללים בתוכם אלמנטים מפסיכולוגיה ומהכשרת הכלי "גוף". פסיכולגיה מתמקדת בתפקוד הנפש על כל המורכבות שבנושא מכילה היבטים של שינויי תפיסתי בכוחה של הבנה, התמודדות , פורקן, הבנה של מכלול הנפש והמנגנונים השונים שקיימים בה או שהיא מפתחת, היבטים של טיפולים תרופתיים כל מנת להביא את הנפש לאיזון או מזור, ברובה מבוססת על "מה שעובד הכי טוב עד היום" לפי דעתי אחד מהדברים הכי יפים והמורכבים זה רפואת הנפש. התפיסה הבסיסית אגב לנפש בריאה היא נפש שמרגישה אהובה ולא חוששת לבטאות את עצמה בשל כך, זה ההגדרה שלי לאדם בריא.

kikona126

New member
את ההגדרה שלך אהבתי

(ואת זה שמעת מאחת ששיכת לתחום הקרימינולוגיה
שם לא תמיד רואים נפשות שמרגישות אהובות) בכל מקרה, אני מקווה שיגיע היום שבו תחווה חוויה מיסטית שתוביל אותך לראות את הדברים באופן שונה. גם אני פעם לא הייתי בתחום, פחדתי ממנו. אם אתה גולש פה, ניתן להגיד, שבצורה מסויימת יש משהו בתחום הזה שמושך אותך, כמו שאומרים שבכל צחוק יש גם אמת, גם בכל התנגדות יש קצת רצון להרגיש. אתה יודע, מיסטיקה גם באה לידי ביטוי בכתיבה, ניראה לי שאתה חזק בתחום הזה

גמד92

New member
קצת קשה לי לקרוא את מה שאתה רושם

מכיוון שאתה לא מכבד אותנו, בכך שלפחות תצנזר את שם ה'. אז בבקשה ממך, להבא, מאמין או לא מאמין, תכבד אותנו כבני אדם ותצנזר. ולעניינינו, מיסטיקה קיימת, כישופים קיימים, עין הרע, עין צרה וכל העניין הזה ודאי שקיימים. אבל זה יש דברים שהם גם מעל לזה, כח אלוקי. שאפילו המדע לא יכול להסביר! כתוב בתורה כ"כ הרבה דברים, שכולם נבדקו ונמצאו כנכונים. כנ"ל לגבי הגמרא, לדברי חז"ל ולדברי כל המקובלים, וגדולי הדור, וכלל הרבנים הגדולים מכל הזמנים. גאונים שלא נראו עוד. אני רוצה לתת לך סתם נקודה למחשבה. דבר שאני אוהב לשאול אטאיסתים, הרבה מודים בטעותם והרבה אוהבים להתמקח. אבל בוא ננסה: תשעה באב. אתה מכיר? יש כמה וכמה איסורים על תקופת תשעה באב, ואומרים בפירוש לא לעשות דברים מסוכנים (כגון בריכה, ים, לסוע יותר מדי באוטו וכד'). והפלא ופלא! מי היה מאמין אח יקר? מה שקורה בתשעה באב לא קורה שנה שלמה! כל שנה, תשעה באב, תדליק חדשות ותשמע כמה טבעו בים. ואני יביא לך כתבות אם תרצה! 9 אנשים ביום אחד! לפעמים 3, לפעמים 8, לפעמים 6... מה שלא קורה בשנה אחת - קורה בימים ספורים! מי יסביר דבר שכזה? ושוב אני רוצה שתפנים: מה שקורה בשנה שלימה זה כלום לעומת כמה ימים ספורים של תשעה באב. מה הטוענה שלך לגבי העניין הזה? אגב יש עוד המון עניינים מוכחים.

אז בוא אני אתן לך הסבר , יותר פשוט

איפה התמקם 9 באב? איפה שהוא בחופש הגדול נכון? שזאת עונת הרחצה, מה גם שיש חופש לכל ילדי ישראל ואם תעקוב אחרי חתך האוכלוסין של הקורבנות בהם דנים אתה תגיע למסקנה דומה, שזה משקף את ה"כוחות המיסטיים" כמו שאתה קורא להם אפשר להסביר הסתברותית. אני לא מנסה להציג אותך כטיפש או משהו כזה אבל יש בזה הגיון מסויים, אם תשע באב היה ממוקם בעונת החורף וכל הזמן אנשים היו טובעים, הייתי אומר לך תשמע זה נדיר.. זה בניגוד לתחזיות, אבל פה זה יותר מסביר לאורך כל העונה וזה האימא של עונת הרחצה, אז הסתברותית זה הגיוני. בוא תראה לי אתה, ולא אדם אחר איפה ראיתי את ההגנה על היהודים לאורך ההיסטוריה עם דגש על המודרנית, אני גם יכול להגיד שלפני תשע אלף שנים חציתי את הירח עם קיאק, תראה לאורך ההסיטוריה של המין האנושי איפה אלוהים היה, מה אנחנו לא יותר צודקים/מתורבתים/משכילים(ואלה עובדות) מהערבים? אז מה ההיגיון שאנחנו אוכלים 9 מלחמות ואין סוף פיגועי טירור איפה הארץ המובטחת ? איפה ירושלים ארץ הקודש שחנפה דמים בעשור האחרון? איפה אלוהי ישראל קיבינימאט. אם היו יראה אותותיו אני יהיה הראשון לברך אני לא רואה אותות של שום אל על הארץ מה שאני רואה לא נמצא בתיאוריות פרי דמיון אלה בבחינת מה שנמצא מה שקיים ואיך אני מנווט לפי מה שקיים ומה שהגיוני, אולי אני יעשה טעויות אבל לא חמורות כמו שאנשים אחרים עושים.

kikona126

New member
בובי אני חושבת שאת השאלות שלך

שואל כמעט כל אדם. הבעיה לדעתי, נובעת מקושי בהבנה של מספר פסוקים בתנ"ך שאולי יעניינו אותך: כו וַיֹּאמֶר אֱלֹהִים, נַעֲשֶׂה אָדָם בְּצַלְמֵנוּ כִּדְמוּתֵנוּ; וְיִרְדּוּ בִדְגַת הַיָּם וּבְעוֹף הַשָּׁמַיִם, וּבַבְּהֵמָה וּבְכָל-הָאָרֶץ, וּבְכָל-הָרֶמֶשׂ, הָרֹמֵשׂ עַל-הָאָרֶץ. כז וַיִּבְרָא אֱלֹהִים אֶת-הָאָדָם בְּצַלְמוֹ, בְּצֶלֶם אֱלֹהִים בָּרָא אֹתוֹ: זָכָר וּנְקֵבָה, בָּרָא אֹתָם . כח וַיְבָרֶךְ אֹתָם, אֱלֹהִים, וַיֹּאמֶר לָהֶם אֱלֹהִים פְּרוּ וּרְבוּ וּמִלְאוּ אֶת-הָאָרֶץ, וְכִבְשֻׁהָ; וּרְדוּ בִּדְגַת הַיָּם, וּבְעוֹף הַשָּׁמַיִם, וּבְכָל-חַיָּה, הָרֹמֶשֶׂת עַל-הָאָרֶץ. כט וַיֹּאמֶר אֱלֹהִים, הִנֵּה נָתַתִּי לָכֶם אֶת-כָּל-עֵשֶׂב זֹרֵעַ זֶרַע אֲשֶׁר עַל-פְּנֵי כָל-הָאָרֶץ, וְאֶת-כָּל-הָעֵץ אֲשֶׁר-בּוֹ פְרִי-עֵץ, זֹרֵעַ זָרַע: לָכֶם יִהְיֶה, לְאָכְלָה. ל וּלְכָל-חַיַּת הָאָרֶץ וּלְכָל-עוֹף הַשָּׁמַיִם וּלְכֹל רוֹמֵשׂ עַל-הָאָרֶץ, אֲשֶׁר-בּוֹ נֶפֶשׁ חַיָּה, אֶת-כָּל-יֶרֶק עֵשֶׂב, לְאָכְלָה; וַיְהִי-כֵן. מבחינה מסויימת בפסוקים האלו האדם בעצם מקבל מעמד אלוהי. יותר מזה, השאיפה בקבלה היא להגיע להיות כמו האל - בצלמו כדמותו. איפה אלוהים היה? איפה אלוהים נמצא שיש מליוני מחוסרי בית? שיש ילדים מורעבים? שיש אלימות? (והרשימה פה עוד ארוכה) לזה אין תשובה, ולא אני לא אקבל תשובות שיגידו שהיה חטא. את הפסוקים למעלה לא הבאתי סתם. האדם נברא בצלם האלוהים, כלומר שיש לו את היכולת להיות חנון כמו האל, או לפגוע "בזרוע נתויה" (מקווה שככה כותבים) . כל שינוי שלא יהיה לא יבוא "מלמעלה" הוא יבוא מאיתנו. אם יש ילדים עניים, מורעבים, חולים, שמדרדרים לפשע (נו הייתי חייבת להוסיף), זה התפקיד שלנו, כבני אדם לעזור בכל דרך שהיא. אם תסתכל בחתימה שלי, יש שם פסוק מהתנ"ך שה' "אמר" לפני יציאה לקרב. פסוק שיכול למצא את המסר, שאנו כאנושות צריכים להפנים.

יש שני חלקים

לסיפור הבריאה והנושאים האלה כבר הועלו הראשון הוא שבשני הגרסאות מופיע שם "יהוה אלוהינו" ובגרסא השניה הושמט ה"יהוה" ונותר רק "אלוהים" מה גם שאם תשימי לב כחוקרת קרמינולוגית שהלשון כתובה ב"נעשה" ברבים מה שמעיד על כך שהוא פנה לגורמים נוספים לצורך הזה, בכל מקרה עושה רושם שהוא פנה לקבוצה כלשהי. בגרסא שאת מצטטת אין את "יהוה" מה שגורס כי הכוונה הייתה למעשה לבורא עולם שהוא האנרגיה שפועמת בכל חי, יוצר בונה והורס מתרחב ומתכווץ כמו המפץ הגדול. יהוה היה ישות הרבה יותר טיפוסית אני מניח, היו מגישים לו מנחות של מזון, מה שמעיד כי הוא היה לפחות באיזה שהוא אופן אמור לעכל את זה, בין אם זה דרך מנגנון עיכול פיזי או מטאפיזי הרי שכן מה ההיגיון להקים גן עדן, מה ההיגיון לקחת מנחות של מזון גם ירקות, וגם בשר, שימוש כלשהו היה צריך להיות לזה. בן אדם יכול להיות בעל החשיבה החיובית הגדולה ביותר בעולם ממש אופטימי עד גבול הטירוף, אם הוא שמן מוזנח וקוף שעיר הוא ויציע את עצמו לבחור ויפגין את הצדדים היפים שלו באישיות, אפילו אם הוא ישתמש ברמה כזאת או אחרת של היפנוט אין שום ספק שכל החשיבה החיובית שביקום לא ישיג לו את מבוקשו אם ננסה פיתרון ריאלי יותר, ניתוח אף, חד"כ ומשטר דיאטטי להביא אותו לרמה של מצויינות ועמידה בסטנדרט הוא ישיג את מבוקשו,או שהוא יהיה מליארדר ויקנה אותה בכסף אבל התהליך פה לא יעבוד דרך איזה שהיא משאלת לב או תכנון מחשבתי, העולם הזה עובד בדחיסות של חומר ויש דברים שנקלטים ויש דברים שלא.

kikona126

New member
זה מצחיק

מצד אחד כשאני קוראת אותך אני בטוחה שאני קוראת את לייבניץ (העולם הזה עובד בדחיסות של חומר ויש דברים שנקלטים ויש דברים שלא.) ומצד שני אני רואה הרבה מוולטר בכתיבה שלך. (ממליצה לך בחום לקרוא את קונדיד (המקורי)) לך הפריע הפועל נעש, לי הפריע - לרדות דרך אגב, לשימוש בשם ה' שכתבת יש צורת כתיבה וצורת הגייה ומשתמשים בשם הוויה. איננו עושים זאת משם יריאת השם, אלא משום כך שמקור השם הוא עתיק ולא יודעים כיצד לבטא אותו. אי ביטוי נכון של שם, של כל אחד גם בני אדם, מראה על זלזול וכל חוסר כבוד. כך לדוגמא אני לא אוהבת שקוראים לי בשם שלי בצורה לא נכונה (לכל אדם יש שם...)

צהריים טובים קינונה

כשאמרתי דחיסות, התכוונתי שבעולמות האסטראלים נעים עם מחשבות רגשות ותחושות, ושם הגורמים הללא של מכלול תודעה בממד שחופף לממד שלנו, מקבל ביטוי ישיר עבור עצמם בעיקר, הם לא מסוגלים בהכרח לעצב את העולם של בני האדם בצורה בה הם רוצים אבל הם יכולים להשפיע, עבור העולם שלהם עצמם, הוא מבוסס על מחשבה רגשות ותחושות, והרבה פעמים הם עוסקיםב בהקרנות כאלה הם גם מתניידים בצורה הזאת כמו שאמרתי, ובגלל זה מבחינתם כל מה שקשור בחשיבה רגשות ותחושות, מהווה בשבילם את המציאות המוחלטת, והם מאמינים שכך הדבר צריך להיות בחיים ואפילו אם הם יודעים שהתוצאה לא תושג כפי שהיא מושגת בממד שלהם היא אולי תושג חלקית לרוב הם גם מאמינים שהיא תושג ההוכחה שהם חיים בדרך הזאת כל הזמן, פשוט מקשה עליהם להבין. הסיבה היא שיש כוחות חיצוניים שפועלים בעולם ילד מוכשר ככל שיהיה, עם חשיבה הכי חיובית בעולם ישנם גורמים משתנים שלא קשורים אליו שיכולים לסיים את חייו או לגרום לו תחת נסיבות לשנות את הייעוד שלו העולם הזה יותר קשה מהעולם האסטראלי מהסיבה הזאת הוא תלוי גם בגורמים נוספים. חשיבה יכולה להשפיע על נקיטת פעולה אם היא נכונה היא יכולה בהחלט לעזור אבל להכניס קודים ולעשות סמטוחה ולבנות תיאוריות שנכון לנקודה זאת בזמן לפחות עבורך הן עדין תאוריות שרי אריסיון מליארדרית בגלל שאביה היה איש עסקים ממולח אם את רוצה להגיד שחשיבה חיובית גרמה לה להיוולד שם אנלא יודע יצחק תשובה מה שדחף אותו היה הילדות הקשה שלו בתור נער שעובד בשוק והוא נקלע לתעשיית הנדל"ן שהייתה תמיד מניבה(גם היום) כמו סיפורי ההצלחה האלה יש הרבה אנשים שהיה להם את הפוטנציאל אבל לא את הקרקע והמומנטום, והרי לך עוד משוואה שלא מופיע בה"סוד" פוטנציאל קרקע ומומנטום, לפי דעתי גורמים הרבה יותר משפיעים מכל תורת מספרים מטומטמת, או תיאוריה על חשיבה שהיא נכונה חלקית, וצריך להסתכל עליה כאלה פועל יוצא כל דרך להביא חשיבה חיובית סינטטית תמיד תיצור מתח בבן אדם כי זה אקט כפוי ולא טבעי, והוא נעשה ממניעים של פחד או חוסר אונים מסויים, שזה לרוב מייצג את חתך הקהלים שפונים לסוג כזה של ספרות, אדם שיודע מפתח את הדברים האלה מהטבע שלו, ובטוח שאם הוא יעבור תהליך פסיכולוגי מניב כלשהו זה יתבסס על חומרים שיביאו אותו לשינוי תפיסתי עמוק בין אם זה בודהיזים פילוסופיה או פסיכולוגיה ועידן חדש ברמות קצת יותר גבוהות של מידע (הנתיב להתמרה עצמית למשל ספר פיצוץ בעיניי, כבד מאוד)

kikona126

New member
בובי מה ידוע לך על וולטר?

ועל הסיפור קונדיד? מה ידוע לך על לייבניץ? או בכלל על המחלוקת בין שניהם? אני חושבת שמאוד תואהב לקרוא את קונדיד. זה ספר שידבר אליך. (חכה עם הפרקים שם, מפרק 18 מתחיל להיות ממש מעניין...)

kikona126

New member
קונדיד

זה בדיוק בשבילך
זה של וולטר. יש ספר כזה בעברית, אולי זה ניראה כמו סיפור ילדים אבל זה, זה מעין סיפור שהוא ביקורת על הרבה דברים, נתחיל מהגישיה של לייבניץ (שגם אתה לא תזדהה איתה, מיוצגת על ידי אדון ברברת או פנאגלוס (תלוי איזה תרגום תקרא)) זה סיפור שצריל לקרוא בין השורות, יש שם הרבה ביקורת על החיים של אותה התקופה בצרפת, ואת האמת לא הרבה השתנה קטגוריה: אגדות. (כי יש שם קטעים מהפנטזיה, אבל לוולטר יש חוש הומור טוב, והסיפורים שלו לא מיועדים לילדים)

גמד92

New member
../images/Emo26.gif

במסכת סוטה מ"ט ע"ב מצוינת נבואה שנכתבה לפני כ2000 שנה ע"י התנאים. וכך כתוב: בסוגריים מצויים הפרושים. הפרושים היותר מדויקים תוכל לראות במסכת סוטה עצמה. בעקבות משיחא (לקראת ביאת המשיח): חוצפא יסגא (החוצפה תתעצם) ויוקר יאמיר (המחירים יהיו גבוהים) הגפן תתן פריה והיין ביוקר (הסבר למה שנאמר קודם: היוקר לא יבוא בגלל חוסר, אלא בגלל שבעלי הממון ירצו להתעשר על חשבון מחוסרי היכולת, כי לדוגמא הגפנים יתנו פרי בשפע, אבל בכל זאת מחיר היין יהיה יקר בגלל הרצון של בעלי הממון להתעשר על חשבון החלשים) ומלכות תיהפך למינות ואין תוכחת (להבדיל מתקופות אחרות בהיסטוריה, שבהם כשהיו רואים את אלה שהיו סוטים מדרך התורה, היו נותנים להם תוכחה, ואז היו חוזרים לדרך המוטב, בדור הזה אין מי שייתן תוכחה שכזו, ואם יש כזו תוכחת, אז היא מתקבלת בצחוק ובגיחוך וכל הגבולות ניפרצים). בית וועד יהיה לזנות (בית וועד הוא מקום התוועדותם של האנשים, והסבירו חז"ל שבזמן המשיח עיקר התוועדותם של האנשים תהיה לצורך ‘זנות’ למינהו) והגליל יחרב והגבלן ישום (עד עכשיו זה לא קרה, אבל עכשיו זה קרה) ואנשי הגבול יסובבו מעיר לעיר ולא יחוננו (הגלייתם של אנשי גוש קטיף וצפון השומרון לפני שנתיים, ותושבי הגבול הצפוני במלחמת לבנון השניה) וחכמות סופרים תסרח (חכמות סופרים זהו למוד התורה, ובעיני מרבית הדור חכמה זו סרוחה) ויראי חטא ימאסו (מאיסה בכל ירא שמיים, כיפה סרוגה, כיפה שחורה, לא משנה - שנאה לכולם) והאמת תהא נעדרת (והסבירו חז"ל: שנעשית עדרים עדרים והולכת לה, כלומר שגם במקומות האמת, כמו בעולם התורה, יש, למסתכלים בעין בלתי נכונה, מחלוקות רבות, וכאילו שנראה שגם שם האמת חסרה) נערים פני זקנים ילבינו (אין שום בושה מפני גדולי התורה, שאלה ‘זקנים’ בלשון חז"ל, ומנסים לבייש אותם בראש חוצות, בכל מהדורת עיתון וחדשות) זקנים יעמדו מפני קטנים (צעירים אינם נותנים כבוד למבוגרים) בן מנוול אב (הבנים מתחצפים להוריהם) בת קמה באמה (כנ"ל), כלה בחמותה (כנ"ל), אויבי איש אנשי ביתו (כנ"ל) פני הדור כפני הכלב (והוסבר: כפי שכשזורקים על כלב אבן, הוא מתנפל על האבן ולא על מי שזרק, כך הדור לא יבין שהצרות באות מאבינו שבשמיים כדי לעורר אותנו) הבן אינו מתבייש מאביו (אובדן הבושה. לצערנו בדור הזה עושים אפילו מצעדי בושה...) ועל מה יש לנו להשען? על אבינו שבשמים (אין לנו על מי להישען אלא על אבינו שבשמים) (סוטה מט ע"ב) ואם זה לא שיכנע אותך - יש לי דבר מדהים בהרבה הרבה יותר. רק תבקש.

האמת?הייתי מעדיפה שהפורום הזה

לא יהפוך לבית מדרש... ושכל אחד יאמין באלוהים שלו בדרך שלו. אין טעם לנסות ולהשפיע על האחר כי הפורום נועד לחלוק רעיונות ולא להוות במה לכפיית דיעה זו או אחרת. בכל אופן,הציטוט שהבאת לכאן יכול להתאים לכל תקופה שהיא ולאו דווקא לתקופתינו הכל עניין של פרשנות. וחבל באמת חבל לקלקל את הירשור של התחרות....

לגמד הנחמד, תשובות מפי בוב

זאת מסכת לילה ויום ולילה לצד מחרוזת טומבה ללייקה שנכתבה 2/1/08 ויאמר במזרח היה צמח ג'ינג'ר שנמכר במחיר שהקביל לזהב נושא הגפן הוא א' כללי, ואתה יכול למצוא תקופות אחרות לאורך ההיסטוריה בהם מוצר שהיה בשפע נמכר ביוקר. ב' אם מוצר נמכר ביוקר סימן שהיה כי מי ישלם והליך כזה יוצר עלית מחירים בכל המשק. לגבי נושא התוכחה, תוכחה שאלוהים ייתן קטש ע"פ שאני חושב שזה גם לא באשמתו אלה כורח הנסיבות וחומר השחקנים שהיה לו (לא היה לו את וויציץ/פארקר/שארס/בסטו, הוא קיבל מועדון עם שם בלי חומר שחקנים) עם יהוה היה עושה חשבון נפש לגבי ההשיגים אליהם הוביל את הקבוצה שלו, נשבע לך שאם היה בורר זה היה נגמר עם כדור בראש, לפי האנלוגיה הזאת, מה זה רוצחים לך 6 מיליון יהודים עם מגן דויד על הזרועות? מה עם זה לא בגידה אז מה היא בגידה?(זרע בית דויד לא ימח, אם תראה לי רצח עם פחות גדול מזה בהיסטוריה אני מנשק לך את הרגליים) המקרה היחיד שתועד שבו היה רצח של 95 אחוז מהאוכלוסיה היה בארה"ב אגב והאינדיאנים מתו ממחלות שהביא איתו האדם הלבן, יש שסבורים שהם גם מכרו לאינדיאנים שמיכות נגועות, מלבד זאת היו קרבות עם יכולת טכנולוגית עליונה של האדם הלבן, אך בכל זאת מדובר בקרבות וזה שונה מטבח עם להבדיל, הפעם הקודמת בהיסטוריה שהיה אובדן גדול של בני אדם היה במלחמת העולם הראשונה בה מתו 20 מיליון חיילים רוסים, רובם בגלל כשלים לוגיסטים קור ורעב אבל להבדיל במקרה הזה , הם היו עם כלי נשק יכלו לצוד בכל אופו הטענה שאלו שכן הצליחו להגיע לקרבות סבלו מקור עייפות ורעב ולכן הם הוכרעו. לגבי שאר הדברים, בתקופות שקדמו לבית ראשון תקופות שבהם היו נביאים נביאי זעם היו מקריבים זבחי אדם, לכן כל החטאים שאתה מציין אותם והם חטאים שידעו גרועים מהם בהיסטוריה, לא רק שהם לא מעוררי צמרמורת שחיטות היא נחלת הכלל שוב אתה מביא ציטוטים ע"פ שפירשת אותם בבינוניות (וסובייקטיבית לחלוטין) אין שום נקודת ציון בזמן, אין ציון באירועים היסטורים מובהקים זה שיש ניצול מסחר לרעה זה עדין רחוק מלהוות איזה שהיא נקודת זמן בלתי מופרכת, היא מאוד כללית ונוחה לפרשנויות, שוב איננה קונקרטית ואין לה גם רמז כלשהו לתקווה שיהיה משהו קונקרטי. תמיד צויין בכתובים אגב וזה הזמן להעלות את הנושא שהמשיח יגיע רחוב על חמור, חמורים הפכו להיות חיה שכבר לא עושים בה שימוש הוא יכול לנסוע אולי בטוסטוס או אולי על פיאט פונטו אבל זה לא העניין, אם תגיד לי שאיזה שרוט אחד שמכיר את האגדה יבוא רחוב על חמור, והוא מסמן את ביאת המשיח יהיה מאוד קשה להאמין שהסתברותית יגיע משיח אמיתי רכוב על חמור, נראה לי שמשיח לא בא, כמו בשיר של שלום חנוך. לגבי הנושא של יושבי הגבול לא יחוננו, מתוק העם שלך היה נגלה במשך 3000 שנה, מנופץ נכבש ונרדף, אם אתה חושב שהמשפט הזה שהם לא יחוננו גורם למישהו להרים גבה, אז אתה בהחלט ביחד עם הרבה שלך שני אנשים מאוד מצחיקים (או זה שהעביר לך את השיעור)

גמד92

New member
שלחתי לך מסר בנוגע לעניין הזה

כי כמו שהגברת למעלה אמרה שזה "סתם" ספאם.

z mole

New member
חוויות ילדות

כשהייתי קטנה, נהגתי "לשוחח" עם אלוהים. הייתי מבקשת ממנו בקשות שונות ומשונות ומתפללת בעדן (תפילה נאיבית של ילדה קטנה) והבקשות שלי (מסובכות ככל שיהיו) היו מתגשמות במלואן. מאז הפסקתי לבקש, אבל הזיכרון שלי מאותם רגעי תגלית שהבקשה התמלאה, חזקים מאוד. בהמשך, נאמר לי ע"י נומרולוגית שתאריך הולדתי חזק ( 11/11/19XX )מאוד ואני צריכה להזהר עם בקשות שאני מבקשת. בכלל יש לי אינטרקציה עם הספרות 11.11. אני תמיד רואה אותן בכל מקום. וכמעט תמיד בשעה 11:11 אני מסתכלת בשעון.

נמרולוגיה זה כלי עוצמתי

שמגיע מהקבלה, והקבלה לתפארת מדינת ישראל הנחילה לעם היהודי רק ברכות......... (שואה, אינקוויזיציה, חורבן בית ראשון, חורבן בית שני, גלות של 3000 שנה שבע מלחמות בשבעים שנות קיום, 2145(מוערך) פיגועי טירור מאז קום המדינה עכשיו אם נחבר את השתיים והאחד והארבע והחמש מה נקבל? נקבל זין בעין זה מה שנקבל) עכשיו למה כל זה היה? כי העם היהודי חטא אבל רגע העם היהודי הוא לא העם הנבחר? כן הוא נבחר אבל הוא בעצם נבחר לחטוא רק טיפש יבחר בעם נבחר ויציג אותו כחוטא שכן אם הוא נבחר איך זה שהוא בעצם עם חוטא? הלא הטיפש הוא זה לבחור בעם לא? אני חושב שהרבה יותר קל להבין את זה השמוק הזה מיסטר י לצורך העניין, אמר אתם העם הנבחר, כל הגויים קינאו לא היה להם אלוהים אז הם המציאו אחד המוסלמים עשו משהו דומה כמוהם הנוצרים והיהודים לא סיפחו אליהם אף אחד, עכשיו אם הם ה"עם הנבחר" שיוכיחו ככה זיינו אותנו בעצם כל הכובשים, כשיעד ראשון זה לכבוש את בירת האלוהים המיתולוגית והמעופשת אגדה מטומטמת שגרמה למצביאים לחצות יבשות, ולעם היהודי בפרט להיטחן פשוט אין מילים אחרות להיטחן עשור אחרי עשור ודור אחרי דור בגלל שאיזה בן זונה טיפש, שם עלינו תווית "העם הנבחר" מאז אנחנו לא מפסיקים לקבל "זין" במובן השלילי של המילה. עכשיו מה יצא לגויים? הם לקחו את חוקי המוסר של אלוהים הרוויחו מהם אימצו עקרונות מתוכן בסבבה שלהם, אבל העם היהודי המשיך לקבל זין, והיהודים במקום להבין שהמקור לרדיפתם הוא בראש ובראשונה גאווה, הם המשיכו עם הטיפשות שאלוהים הטיפש התחיל בה (אגב הוא עשה את לצורכי תעמולה יש גרסא שגורסת שהוא חיפש זהב למחצבים וגן עדן היווה איזה שהוא בסיס, הסברה מבוססת על כך שיהווה הקים גן, ונטל עולות של בעלי חיים וצמחים קין שהביא לו תבואה מהאדמה לא הרשים את הקוף האלוהי שהיה לו כבר גינה והוא לא התלהב מהתבואה, לעומת אחד אחר שהביא לו סטייקים ויצר להיט חדש, המילה עבד לא הוסתרה והסברה טוענת שאדם היה עבד לצורכי בית והיו עבדים אחרים שעבדו בכרייה של זהב ומחצבים לצורך תפעולים טכנולוגיים עבור הישות, הישות שהיו לה קופים רצתה שהוא ירגיש טוב והוא הזדקק לקופים הטיפשים האלה הבטיח להם הבטחות ויצר בהם מניפולציות עם סיפורי עמים מפוברקים למחצה נוסח הקוסם מערץ עוץ, כי אני לא יודע אם משיח יגיע על חמור לבן וסביר להניח שהקרקע הקדושה של ישראל תפגוש באיזה טיל גרעיני לפני שזה יקרה.

kikona126

New member
בובי

לפי הקבלה כל המלחמות האלו היו עקב טעות בבנית עולמות, ולכן לא לכולם מותר להתעסק עם התחום של בנית עולמות (בניית פרמידות, אותיות או מספרים) אין שום רע בקבלה, כי אחרי הכל הקבלה היא דרך היצירה, ודרך היצירה נברא העולם, דרך האותות - אותיות ומילים. אותי הקבלה הכניסה לתוך עולם המיסטיקה, ונתנה לי להבין אותו באור שונה.

למעלה