שימו
התחרות נמשכת גם בסופ"ש

מהיום לא קונה לא קונה... שום דבר

מדיטציה הומצאה ע"י בחור הודי כחמש מאות שנה לפני הספירה הקבלה צצה בגרסא מחודשת עם הסברים ורתימת החשיפה לה זכה המזרח והעניקו כינויים די פורמלים של "מדיטציה קבלית" ביטוי שהוא שגוי מה גם שהחקר בנושא המדיטציה והקרדיט לצורך העניין שייך למודטים הבודהיסטים שנעו מהודו מזרחה , תאילנד , טיבט , וחלקים מסויימים בסין/מונגוליה. לרוולנטיות של העניין אין דבר כזה מדיטציה קבלית. לגבי שאר הנושאים אם ניקח את המגן דויד, או בכינויו המימדי מרכבה, נבין שאותו סימבול שחרוט עמוק בלב ליבה של היהדות שימש גם כאות החרפה לרצח הגדול ביותר בתולדות ההיסטוריה של עם. ככה שאם את מנסה לבנות איזה שהיא תאוריה כוחנית על של אל שמכהן עבור היהודים, אני כבר מודיע לך רשמית שזה לא יעבור. לגבי מה שאת מדברת עליו כל השיטות והטכניקות של ע"ב שמות וכל קבוצות התקשור והנביאות שיש פה בארץ, זיינתי אחת כזאת 3 שנים, יש בזה חלק מהאמת, היא גם מנותקת מהמציאות כל תמונה שהיו שולחים לה בתת הכרה הייתה מתפרשת אצלה כגילוי מדהים היא הייתה מיסטיקנית גם הרבה לפני זה ופשוט גייסו אותה מטעמים דיפלומטים, היא הייתה תמיד בעלת יכולות מיסטיות שכלית אני מכיר סוליות של נעליים יותר חכמות ממנה רגשית היא בחורה שיודעת להעניק האהבה אבל בחיים יש הרבה דברים מעבר לאהבה, מינית נשבע בסתבא שלי המנוחה שלא הייתי במגע עפ אישה שהיא יותר זונה ניפומנית ומזרובה , ויש לה כרטיס ביקור היא מוגדרת כנביאה, יש לה ולשותפה שלה אתרים באתרים האלה יש גם תמונות של אורי גלר , שהוא מעין הוכחה לפרסומים שלהם, שהוא גם התגלה לאחרונה כפלוץ מעפן וזה אקט שנועד לקדם להם את העסקים.(שלהן ושלו) מה באת לפתוח עלי בקטע של עולמות אסטראלים ותאוריות שאין לך מגע איתם ביום יום? כל האותות והמספרים האלה את חושבת שהם שווים משהו? גם המתקשרות וגם ההיסטוריה הוכיחה פעם אחרי פעם שיש עקרונות שלא משתנים, הוכחה של שיטה מתקבלת בתוצאות הדת היהודית אגב הועילה לגויים יותר מאשר ליהודים, והם עשו נזק בלתי הפיך לעם היהודי, החדירו בו את שורש הגאווה, ואין שום בורר ודיין שיכול לאושש משהו מכך. אם היו לך כמה חלומות צלולים, כמה חוויות מיסטיות שהוחדרו לך לתת הכרה אז את מתלהבת? לישויות אסטראליות ברמה אפילו הכי נמוכה יש יכולת לשדר לך לתת ההכרה במצבים היפוגגים השאות היפנוטיות ברמות שאת בכלל לא מסוגלת להבין ויהיה לך מאוד קשה לפרק את ההשפעה שלהם, אבל לבוא ולהסביר לי על כוח האותיות את יודעת יופי זה בטוח

אני קולט עוד פרטים על פורום הסוד

זה כבר בכלל מעצבן אותי.... מה חשיבה חיובית תעשה לאנשים את החיים? עכשיו שאלה, איך המדינה הזאת הוקמה? דרך חשיבה חיובית? או דרך שאריות אנשים שראו הכל בחיים אחרי שרצחו להם את המשפחות בגרמניה ופולין והיו חייבים לנסות לטפח איזה שהיא תקווה ללאום היהודי, ומה שבער להם בעצמות היה יצר ההישרדות.... או שכמובן אפשר להגיד שהמדינה הוקמה על טהרת האותיות והמעשים של הצדיקים (מיותר לציין שאם המצב גרוע, כמובן שפועל יוצא הוא שהעם חטא , לא נתייחס לפסיכודינמיקות בין העמים רקעים דתיים והבדלים מנטלים, הרי למה שנעשה את זה? למה יש אותיות ומספרים נמרולוגים)

kikona126

New member
יש כל כך הרבה אחרי זה

שצריך להבין וללמוד. להגיד לך שאני תומכת בתורת האותיות של אבולפעיה יהיה שקר (בניית בניינים וניפוצם, אני הצגתי דיעה מקובלת), אבל לתמוך בתורת היצירה זה משהו אחר. האדם יוצר במילים ולצערנו למדנו במלחת העולם השניה את כוחם של מילים ושל הנאומים, אחרי הכל זה מה שמשך עם שלם, וחצי עולם לפעול כמו שפעל. מבחינה היסטורית, להגיד שהמדינה הוקמה בגלל המלחמה זה טעות. היתה פה אוכלוסיה עוד מלפני תקופת עליה ראשונה, שדרשה מדינה. ועוד אז היו דיבורים על הקמה של מדינה, אם זה באוגנדה ואם זה בישראל

היה נסיון להקמת מדינה

והיו שורשים בתקופת הר חומה , וייבוש הביצות ששאפו למגמה, אחרי השואה התהליך הזה צבר תאוצה החישול המנטלי או חוויות הטראומה של הגהנום באירופה היה זה שדחק ביהודים למצוא פיתרון ומכסה עד יעבור זעם. הפיתרון היה ארץ אבות אבותינו, ועד היום אני לא יודע אם הפיתרון הזה הוא מוצדק, לא שאני לא אוהב את המדינה אבל אם להסתכל על ההיסטוריה הקצרה שצברנו, הקצב בה דברים מתפתחים זה בטוח לא נראה טוב, מלחמות וטירור וככל הנראה זה לא הולך להפסיק בקרוב. אני לא חושב שכוח האותיות, כל מיני תיאוריות של היצירה או אסכולות מיסטיות אחרות, הן אלה שיוצקות את המציאות ישנם כוחות פועלים, ופסיכודינמיקות וכמובן מומנטום שמוביל דבר אל דבר, האותיות הם חלק מהחיים הם לא מהווים את יסודם, במקרה הטוב הם אמצעי להעברת מסר להניח את כובד משקלן בהצהרות כמו שלך, זה טעות ולדעתי אפילו טעות מסוכנת עבור עצמך כאדם. דת או אסכולה רוחנית מיסטית נגזרת מדת, צריכה לבדוק אם שיטותיה הניבו תוצאות, התוצאות בשורה התחתונה הן אלו המשקפות את הלך הבחירה, אם הנגזרת הזאת למחלקותיה השונות ולצורך העניין אנחנו מדברים על קבלה אינם עולים בקנה אחד עם הפילוספיה שעומדת מאחוריהם הם כנראה נכשלו ופועל יוצא מכשילים. במדע הגישה היא מדעית , גישה מדעית מובילה לתוצאות חשמל הוא אלמנט כזה, אם אני לוחץ על כפתור האור ידלק, לא כוח האותיות ולא כוח האמונה החזק בעולם, יגרום לכפתור הזה להידלק, כוחו של רצון הוא זה שיביא להדלקת האור, יש חוקים ודרך בה דברים עובדים לגבי הקבלה והמיסטיקה הספציפית עליה אנחנו מדברים גם אם יש לה בסיס מסויים של אמת, היישום שלה הוא קרוב לוודאי בממדים עם דחיסות אחרת לחלוטין ששם למחשבות רגשות והדמיה יש ערך מוסף והוא אמצעי התקשורת והתנועה, העולמות האלה לא חופפים בתפיסות ובהשלכות, זאת גם אחת הסיבות שנעשים מאמצים כושלים פעם אחרי פעם לתווך בין העולמות האלה ובאיזה שהוא מקום זה פשוט נופל, הסיבה מחשבה במקרה הטוב תגרום לאדם לנקוט פעולה בעולם הפיזי שלנו עבור ישות אסטראלית או אדם נפטר המחשבה הוא האמצעי הישיר לכל דבר ודבר, אם כך הדבר ברור שהמחשבה עבור הממד האסטראלי מוציאה דברים אל הפועל, ואילו בעולם הפיזי הנושא יותר מורכב יש דחיסות פה שגורמת לעיכוב של הדברים.

בובי,צריך לתת לכל אחד את הכבוד באמונתו

"איש איש באמונתו יחיה".... היום בדיוק דיברתי עם חבר בעבודה על כך שאם מישהו אומר "אני יודע ש..." אז אני מצפה הוא יוכיח לי איזשהו אופן שהוע יודע. וכמישהו אומר "אני מאמין ש..." אי אפשר להתווכח עם מכלול האמונות שיש לכל אחד. ואף אחד לא אומר שכולם צריכם להאמין אותו דבר ואם אחד מאמין אחרת אז הוא לא מקובל. בבקשה
תכבד דעות אחרים גם אם זה לא נראה לך סך הכל השירשור נפתח לספר חוויות מיסטיות ולא להתנגח.... לשם התפלפלויות אתה מוזמן לפתוח נושאים לדיון

kikona126

New member
אני מוכרת כאלו בחנות

שאני עובדת בה... חחח (את האמת לנו יש כזו בחנות, ואנחנו משתמשים בה, זה עניין של הרגל)

חוויה מיסטית מהילדות

אולי מיסטית,,, כשהייתי בערך בת 8 הגיעו לבקר זוג חברים טובים של הוריי,, ואני ככה בתמימות ילדותית שאלתי את האישה,,,"למה אין לך ילדים"? כעבור שבועיים היא הגיעה מאושרת עד הגג לבשר לאימי שהיא בהריון,,,אחרי משהו כמו 12 שנה ללא ילדים,,, את הנשיקה החזקה שלה אליי- לא אשכח לעולם,,
ואימי היקרה ז"ל תמיד העלתה את הסיפור הזה בפני אנשים,,, גם האישה ששמה לאה ואין לי מושג מה קורה איתה היום,,,הזכירה את זה הרבה פעמים,,,, מקרי או לא מקרי- לא יודעת,,בכל אופן זה סיפור שגם היום כשהוא עולה אחרי 32 שנה,,הוא מעורר בי תהיות,,,איך ככה שאלתי,,,מאיפה זה בא? יופי של פורום סוף שבוע נעים לכולם

TUKUSHI

New member
חויה מיסטית

איזו רוח רפאים אמרה שכשאני אגדל אני אהיה מאוד רוחני והקשבתי לה היום אני עוסק בביטול קללות. לא באכזריות כמובן!!!... תקשרתי עם אמא שלי שמתה מסרטן העצמות כשהייתי בן שלוש וגילה היה 42!!!...

חוויה מיסטית מילדות של בן 16,קצת שונה מחוויות

שלנו המבוגרים, לא? לא זוכרים הרבה חוויות. אני זוכרת שלפני כ-40 שנים, קמתי בלילה וחיכיתי לחלליות. יום אחד בין בתים בעיר- אני רואה גוף אדום זוהר גדול , טס במהירות עצומה בין הבתים... איזו חללית שנעלמה בין הבתים הגבוהים. לפחות עברו מעלי. אולי אזכר בעוד כאלו בהמשך באהבה ושבוע-נפלא אריאלה

שימו../images/Emo23.gif התחרות נמשכת גם בסופ"ש

אתם מוזמנים לחלוק איתנו חוויות ילדות מיסטיות
ביום א'
ה..ת...ו...צ...א...ו...ת....

רותי 11

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo70.gifלי יש עוד משהו מהילדות../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

כשהייתי קטנה הייתי מתסכלת על אנשים מוכרים לי והרבה פעמים הייתי פשוט בוהה בפנים שלהם, והרבה פעמים היה קורה שפשוט הייתי רואה איך הפנים שלהם משתנות ונהפכות לפרצוף שונה, שזה מזכיר לי את התרגיל עם הנר שעושים כדי לראות איך היינו נראים בגלגולים אחרים שלנו, היום בדיעבד אני מבינה את זה כמובן אז לא הבנתי את זה וזה היה לי מוזר מאוד והיום עם כל העיסוק שלי וההבנות שיש לי אני מבינה שפשוט הייתי רואה אותם בתקופות חיים אחרות.

../images/Emo106.gifשמחה להכריז על תוצאות../images/Emo106.gif

הזוכה המאושרת..... עמית ברטל
תודה רבה לכל מי שנטל חלק בתחרות הסיפורים שלכם מרתקים
אתם מוזמנים להמשיך ולקחת חלק פעיל בפורום
סליחה על העיכוב בדבר התוצאות בשל נסיבות בריאותיות או יותר נכון מחלות פוקדות את ילדיי....

למעלה