שינה עם התינוקת באותה מיטה

Manty

New member
I have yet to sleep without a baby

since my eldest was born.. With just one child I did share my back-side with my husband, but since No 2 arrived we've had a long distance 'relationship' (which has grown in distance with each child
). Still, we have 4 kids, and a lot to look forward too...

הילהל

New member
אני כ"כ מודה לכן ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

הייתי בטוחה שאנחנו היחידים בעולם שישנים לא רק עם התינוקת אלא גם עם הילד. אני כ"כ רגילה שמזדעזעים מזה שהתחלתי לפקפק בעצמי (למזלי בעלי כאן לחזק). לגלות כאן יותר ממשפחה אחת כמונו עשה המום לתחושה שלי ולבטחון שלי בדרך שבחרנו. תודה לכן על הפתיחות והסיפורים המשפחתיים (כולל כל החברים הפרוותיים).

vashti72

New member
איזה שרשור כיפי!

קודם כל תודה, הקישור מצויין. אני שמחה ששוב התחושה האינטואיטיבית שלי צודקת! ואני כבר מתחילה להתרגל לזה שההורות שלי שונה... בכל אופן ישנו מצויין היום בצהריים. אגב רוני-כל הסיפור התחיל מזה שיועצת הנקה אמרה לחמותי שזה מסוכן לישון יחד

ההורות שלך מצויינת ../images/Emo24.gif

ואת יודעת, לא כל מי שאומרת שהיא יועצת הנקה היא אכן יועצת הנקה... מאיפה הקריצה חמותך יועצת הנקה? אם היא במקרה מצאה אותה בטיפת חלב או במחלקת יולדות, רוב הסיכויים שאינה יועצת
וזה בלי קשר לכלום - אמנם רוב היועצות שאני מכירה דווקא תומכות בלינה משותפת (לפי המלצות WHO ויוניצ"ף) אבל אני בטוחה שיש גם כמה שלא

אצלנו ירדן בן 2 וארבעה וישן איתנו

אין לנו שאלה בכלל וברור שישאר איתנו עם ההצטרפות של היונק החדש
כך שיהיו לנו 2 יונקים במיטה
מצחיק שאתמול בצהריים הוא ביקש סיפור במיטה שבחדר שלו ואז ביקש ציצי אז שאלתי אותו - " אולי נלך למיטה שלנו?" והוא התעקש שלא אז ינק ונרדם ולנו זה היה כ"כ מוזר!! כמובן שאין מצב לדבר כזה בלילה הצחיק אותי איך אנחנו היינו בכזה הלם (לפחות אני)

לא ישנתי לילה אחד לבד - גילוי דעת

וההורים שלי בכלל לא היו בקטע של מיטה משפחתית. (ישנתי אתם רק ברגעי משבר, כשממש הייתי זקוקה לזה) אז מה יצא? יצא שמהלידה עד גיל עשר ישנתי עם דובי או שניים. מגיל עשר הגיע כלב הביתה, אז הכנסתי אותו וויתרתי על הדובי. אחרי תשע שנים הגיע הבעל, אז הכנסתי אותו וויתרתי על הכלב (שדי נעלב
) ובתקופות משבר, כשאפילו הבעל לא הספיק, הייתי ישנה אתו מצד אחד, ועם בובת גורילה ענקית שירשתי מהאחיין שלי - מהצד השני. סנדוויץ. אז שאף אחד לא יספר לכם סיפורים. ילדים לא ישנים לבד בלילה. השאלה היא רק אם הם יקבלו את החום האנושי שהם זקוקים לו, או תחליפים טובים (כלב זה לא רע בכלל), או תחליפים פחות טובים.

סטיוויה

New member
את משווה בין בובת דובי תוצרת סין

לבין חום גוף של הורה?
וואלה.מרתק.

debby12

New member
מנהל
You take what you can get...

היא כתבה שההורים שלה לא היו בקטע של מיטה משפחתית - אז היא לא יכלה להכריח אותם

מה רע בדובי?

זה פרוותי ורך, זה מחמם, יש לזה צורה אנושית, היה לי קשר רגשי אליו, והשינה אתו ללא ספק באה מהמקום של הרצון לישון עם מישהו. על הסקאלה של "מה הכי קרוב להורה" דובי בהחלט יותר קרוב למקור מאשר סדינים, כריות ונעליים. (וכבר ראיתי ילדה אחת שישנה מחובקת עם הסנדלים שלה) מה שרציתי להראות בסיפור זה שילדים רוצים לישון ביחד, ואם ימנעו מהם בנאדם הם ימצאו תחליפים איפה שרק אפשר. כך שבפועל אנחנו ממילא לא ישנים לבד, אז למה להעמיד פנים ש"ילדים צריכים לישון לבד", זה עומד בסתירה למה שקורה בשטח. גם כשההורים מנסים לכוון לשינה בבודדת - זה לא באמת מתבצע.

סטיוויה

New member
מתנצלת. לא הבנתי את ההומור ../images/Emo140.gif

גמאני הצפתי ת'מיטה שלי בדובוני פרווה.

צימעס

New member
אז אצלי זה ספרים

הייתי קוראת עד שנרדמת, וההורים שלי היו מכבים לי את האור.

הילהל

New member
אני ואחי

כשהייתי בת 12 ואחי בן 8 הורי עשו מאמץ גדול לעבור לבית שבו יהיה חדר לכל ילד. עד שהתגייסתי בערך ההורים שלי גילו אותנו בהרבה מאוד בקרם באותה מיטה "ראש לזנב".... וצרחו עלינו שלא ברור למה הם התאמצו כ"כ לקנות בית גדול אם זה מה שקורה.

Manty

New member
This reminds me

that my kids did not get the idea of the movie Monster's Inc. They just didn't understand why the kids were all sleeping alone..​

רוניב29

New member
מה שעוד מוזר לי לפעמים זה לשמוע

חברות מדברות על כך שכשהבעל לא נמצא הן לא מסוגלות לישון ואיך הן שונאות לישון לבד אבל מתינוק בן יומו הן מצפות שיישן בחדר משלו, יירדם לבד ויישן רצוף כל הלילה- לבד. למבוגרים קשה לישון לבד, אז לילדים?

בדיוק מה שאנחנו אמרנו!

לפני יומיים דברנו על הנושא וצחקנו בדיוק על אותודבר אני גם משקשקת לישון לבד אני זוכרת שכשהוא היה בחו"ל אז הייתי מביאה אחיות חברות מי שמוכנה לעשות לי בייביסיטר

סטיוויה

New member
הרבה דברים מצפים מילדים

שלא יבכו שיהיו נקיים וילבשו בגדי מעצבים בלי להרוס אותם שילכו למעון בגיל שלושה חודשים ויהנו מזה שישנו לבד שיגמרו הכל מהצלחת .......... ....... ....

למעלה