שיפרה פופולרית רק בראש הסלקטיבי שלך

אתיאב

New member
שיפרה פופולרית רק בראש הסלקטיבי שלך

שיפרה הכי שנואה ומאוסה . רק שי היה דוחה יותר

אני לא יודע למי כתבת את זה אבל זה ממש לא נכון

ולא כדאי להתיחס למה שכתוב בפורום כי הרבה מתומכי בובליל כותבים ב-8 כינויים.. אחרי הבובלילים שפרה הכי פופולרית! אני לא אומר את זה כי אני אוהב אותה או משהו זאת פשוט עובדה

שפרה עברה את עינב בסקר מי הכי חם בוילה ../images/Emo26.gif

866 קולות: 1. יוסי: 52.3% 2. שפרה: 13.74% 3. עינב 11.76% 4. לאון: 7.85% כל השאר פחות מ-4 אחוז..

שימו לב שמבין החדשים אינה מקום ראשון

ואפילו בפער ניכר משלושת האחרים. אין לי ספק שבתוך מספר שבועות היא תצמצם פערים מול שפרה ובובליל...

jud1001

New member
אצלי תמד תנצח השפיות..גם במחיר ../images/Emo41.gif

של נצחוני הפרטי...שפרה...

היא הכי פופולרית מכל שאר החדשים

(בנינו, הביאו אנשים יבשים..) אם כי אני לא בטוח שהיא תגיע לשפרה ולבובלילים כי יש עוד דרך ארוכה אבל הזמן יגיד..

היא הכי פופולארית מביניהם בגלל שבניגוד אליהם

היא הצליחה לקרוא את המשחק ולקלוט מה הקהל והצופים רוצים לראות. בובליל עשה את זה (טוב, כפי שהוא עצמו הודה הבוקר, בזכות טיפ כבד שהוא קיבל) עוד מהתחלת המשחק. אינה למדה כנראה מהצפייה במשחק ובעיקר בבובליל, איך לקרוא את המשחק ואיך לנהל אותו. ועד עכשיו אין ספק בכלל שהיא עושה עבודה מצויינת. ובדיוק כמו בובליל שהציג עצמו כאהבל מושלם, למרות שאין ספק שהוא חכם וערמומי, כך גם אינה מציגה את עצמה כאהבלית ריקה מתוכן, בעוד שהיא זו שהצליחה להפוך את כל מה שקרה עד עכשיו בוילה של האח הגדול על פיו. כך שלא פלא בכלל שהיא מובילה מבין החדשים...

ingel

New member
מי אמר לך שאנחנו רוצים לראות בחורה

פטפטנית,צפצפני,מעצבנת,פרצוף של זקנה מזרח אריפאית? הבחורה הזאת היא כלום אחד גדול.אני לא מאמין שאנשים עוד מתלהבים מהדבר הזה. אין לה הומור ואם היא כבר מנסה להצחיק זה פשוט מביך.רואים שהיא רודפת פרסום ופרובוקציות זולות. חוץ מזיון חד פעמי איתה לא הייתי מבזבז עליה את זמני.

ש"אנחנו"? ממתי הפכת לאנחנו?

תכניסלך לראש: אתה כולה קול אחד, והדעה שלך, תהיה אשר תהיה, בהחלט לגיטימית. אך עם זאת אינך מייצג את הכלל, כי אם אך ורק את עצמך. חוץ מזה שים לב לתוצאות הסקר. העובדות מדברות בעד עצמן. או כפי שאמא של עינב גב' בובליל אמרה אתמול בערב, הצופים רוצים לראות הכל, כולל פרחה, ליצן ו.......

ingel

New member
פרובוקציות זולות אולי נחמדות

לדקה או שניים אבל בטווח הארוך זה לא יחזיק מעמד. בנתיים הקהל בעדה כי היא מכניסה קצת סכסוכים בבית אבל זה לא יחזיק מעמד כי בהמשך היא תצטרך לעמוד בזכות עצמה ולא בזכות הסכסוכים שהיא מייצרת.

כמו שכתבתי - הזמן יעשה את שלו

אנחנו לא יודעים אילו שפנים היא מסתירה בשרוולה..

כפי שכבר אמרתי בכדי להבין את המשחק...

צריך לדעת לקרוא אותו. ורק שני דיירים בוילה היום יודעים לקרוא אותו: בובליל ואינה. אך בין השניים הללו מפריד הבדל קטנטנן: אינה יודעת הכל על בובליל. בובליל ללא יודע כלום על אינה חוץ ממה שהיא מציגה להם... יחי ההבדל הקטן!

יNOT

New member
בתור אינטליגנט אתה צריך לדעת שהסקרים האלה לא

משקפים כלום
מה אחוזי המצביעים בסקר מתוך סך אחוזי אלה שרואים את התוכנית? מה אחוזי המצביעים בסקר מתוך סך אחוזי המצביעים בSMSים ? מה אחוזי המצביעים בסקר מתוך סך אחוזי האנשים שמצביעים יותר מפעם אחת בסקרים האלה
? ובאחוזים, כמה אנשים בפורום יש שמעלים את הסקרים האלה ?

הם משקפים הרבה,מתוך חתך מסויים של אוכלוסיה

הרי איך עובד סקר? אתה יודע בכלל? שואלים נגיד 1000 אנשים ולפי האחוזים מבינים בערך מה הדעה בארץ כך זה עובד לפי הסקרים של הקלפי, וכל בחירות אחרות. אז לפני שאתה קופץ תעשה שיעורי בית. במיוחד שכשמדובר בהרבה סקרים אשר פורסמו במקומות שונים ומראים לך את דעת הקהל הרווחת.

יNOT

New member
../images/Emo9.gif כרגיל לא קיבלתי תשובה רק תעמולה

שים לב איזה שאלות שאלתי אותך.... וברור לי איך עובד סקר, ולכן זה נכון, יש לך סקר של מתוך 1000 איש, אתה יכול לומר שאתה מחזיק באחוז של כמה מדיעות הצופים? (המספרים קצת גדולים אז קח מחשבון ) ולכן הסקר שלך לא משקף כלום, להזכירך בסקרי הבחירות האחרונים....כול הסקרים צדקו
אבל בכל זאת טוב שאפשר לקדם את זה בפורום

אתה כנראה קשה הבנה אני אנסה להסביר לאט שתבין.

מתוך- 5 סקרים אשר פורסמו בכמה מקומות- התוצאות מראות אותו הדבר בערך זה לא משנה כמה אחוז מהאוכלוסיה, זה אומר שמתוך מספר מסויים של אנשים יותר מחצי מצביע לאנשים מסויימים,זה אומר הרבה על דעת הקהל הרחב. בשביל זה עושים סקרים, ובגלל זה כמו שציינת בהודעתך הסקרים של הבחירות צדקו. אז מה בעצם אתה מנסה להגיד? אני חושב שאתה מבולבל תנסה לשתות חיזוקית של הדס אולי תרגיש טיפה יותר טוב, בכל מקרה אני סיימתי לנסות להסביר לך מה זה סקר והמטרה שלו. אם עדין לא הבנת תשאל את אמא אני בטוח שהיא תטרח להסביר לך עוד קצת
.

יNOT

New member
../images/Emo6.gif כינוי הולם בחרת לך

בתור התחלה אתה יכול ללמוד לקרוא.
כל סקרי הבחירות האחרונות טעו.
העובדה שעושים 5 סקרים לא משנים את העובדות....ולכן קרא מה כתבתי לך בתגובה הראשונה , ושטרם ענית לי...
וחיזוקית של הדס זה משקה טעים? אתה מעיד על זה מניסיון? ותתפלא אבל גם אמא שלי או כל אדם רציונלי היה מבין את הדברים אותו דבר, אוליי תשאל את אמא שלך אם היא באמת מבינה את הדברים כמוך, ואוליי אם לא, אז תבין את מה שאני אומר.

gevaz1

New member
אינה עושה מסג' לאיתי - תקראו לוונסה המגעילה

שתמות מקנאה. שאפו על הקירבה של אינה לאיתי..............
.

למעלה