שיפרה פופולרית רק בראש הסלקטיבי שלך

EMC1

New member
שיפרה מועמדת בטוחה להדחה.

סיכוי טוב שתזכה בכבוד המפוקפק של הכי הרבה הצבעות נגדה. כנראה שרוב החדשים יצביעו נגדה כדי להעלות את קרנם בעיני רוב הצופים. חדש שמצביע נגד יוסי - קונה כמות מכובדת של "אויבים" שיחפשו אותו בסיבוב. מה עוד שעד עכשיו החדשים לא הרשימו את הצופים ובהחלט יש להם בעיה.

PRINCESS GINA

New member
שיפרה מדהימה! מגיע לה לזכות!

יש לה לב טוב יותר מכל אחד שם! שיפרה, לאון ורנין צריכים להגיע לגמר, ושיפרה או לאון צריכים לזכות! להם הכי מגיע!

../images/Emo41.gifכנראה פספסת ערוץ 20 ואת הדברים הבאים-../images/Emo41.gif

שפרה קראה לאשר בן_זונ* ושיצא לו ילד ה-ו-מ-ו והיא כל הזמן אומרת שילך להזדייין על יוסי וכשאשר היה אמרה גם עליו. והיא מדברת על הפה של יוסי? היא בישלה את האוכל של אמא של אשר בחג כדי שלא יאכל ממנו, כעסה על צבר בגלל שרצה לעשות לבנו בעתיד ברית מילה, רצתה להביא את הברית החדשה כדי לעשות דווקא לאשר, מרכלת ואוכלת כל היום,צבועה. עברה אחד אחד מהדיירים והסיטה אותם נגד יוסי ועינב תמכה בשטניות של שי לאורך כל הדרך בחג המולד היא הולכת לכנסיה עם אחיות שלה לשמוע את המיסה. לא סתם מדינת ישראל לא יכולה להסתכל על הפרצוף שלה ולשמוע את הקול שלה.

morPUMA

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|

לונה 2

New member
ביום חמישי היא (שפרה) אמרה לצבר

"כל כך קיוויתי שתהיה הדחה השבוע כדי שאיזה ג'יפה אחד ילך הביתה" . יוסי הסתובב והיא לחשה לליאון עליו: "שמוק" .(בבוקר שהוא הזמין אותה לשבת איתו בשמש ). בחורה על רמה!

shy6

New member
שכחת גם שהיא

הייתה שותפה לחרם על נעמה. כאשר מטרת החרם הושגה ונעמה נכנעה ויצאה מהבית - אפילו שלום של נימוס שפרה לא אמרה לה.

איתי בל

New member
וגם מחקה ליוסי את הלחם

ומלחמת לבנון השניה ציר הרשע! מאז שרדר והטכנודרום לא היו דברים כאלה

יNOT

New member
חצאי אמיתות חצאי שקרים, והכל כבר הובהר בפורום

אבל זה משעשע לראות איך הדברים עולים שוב

xCxD

New member
שטויות

שפרה הבחורה הכי יפה ואינטלגנטית ומגיע לה לזכות. שפרה לא צבועה ולא רעה, היא מדהימה. אני לא יודע אם היא קראה לאשר בן זונה, אבל בכל מקרה שיצא לו ילד הומו היא לא אמרה בקטע של קללה, אלא בדיון שלאון וצבר ושפרה דיברו, ושהם אמרו ללאון שהם חי בסרט אם הוא חושב שאשר עכשיו אוהב אותו והוא לא נגד הומואים, והם אמרו לו איך בדיוק הוא השתנה אם הוא ירק לכל הכיוונים שדיברו על משהו שאם יהיה לו ילד הומו, ואז בהקשר הזה היא אמרה שהיא מאחלת לו מכל הלב שיהיה לו ילד כמו לאון שהוא אולי יתחבר למציאות ויהיה פחות צר אופקים, אז די לעוות דברים. והקטע של האוכל של אשר נטחן פה, והיא לא עשתה את זה בכוונה, היא לא מסיתה והיא מדהימה ואני לא יודע באיזה מדינה אתה חי, אבל במדינת ישראל שאני חי היא נחשבת לאחת האהובות בתוכנית, והיא תמיד בין המקומות הראשונים בסקרים (יחד עם לאון ויוסי). בקיצור שפרה ה

PRINCESS GINA

New member
מה לעשות שזאת מדינה דמוקרטית?

איש איש באמונתו יחיה! אני אישית תומכת בכל מה שהיא עשתה ותעשה בעתיד, ודווקא לא פיספסתי את כל מה שאמת! גם אני רואה ערוץ 20

yonni1111

New member
ישר כוח.....עשית בשכל שהאנשים יראו את הדברים

שההפקה חוסכת מאיתנו!!!!!!! חוץ מזה קיצוניות מעידה בדרך כלל על טיפשות ושפרה היא אכן כזאת...

אתיאב

New member
איך אפשר לאהוב זכוכה ומאנפפת השקועה

באהבה עצמית חולנית - וכה משעממת וצפויה. מצד שני מה כבר היה שם? בכיינית חסרת שדרה וצבועה כמו רנין- שרלילה גסת רוח כמו ונסה-ופרחה עממית כמו עינב. גם החדשות לא משהו-לפחות יש עכשיו יפה אחת

balbala5

New member
שפרה מקסימה ומדהימה...

אני תמיד מחפש במצלמות את שפרה - אפילו שהיא רק שוטפת כלים או מורטת גבות כף להתבונן ולהקשיב לה.

הצורך הבלתי פוסק של משפחת קורנפלד.../images/Emo41.gif

לפרסם הודעות מהסוג הזה, שקופות להפליא, אין יותר משעמם מאשר לראות את שיפרה סורגת מרכלת או מסיטה.

למעלה