שיפרה פופולרית רק בראש הסלקטיבי שלך

מעניין איך היא תציג עצמה בחדר של האח הגדול

שאת זה נראה כנראה מחר.. אבל נכון, עוד בשבוע הראשון היא הצליחה ליצור אש. אני בטוח שיראו את זה גם בערוץ 2 שהיא הצליחה לעלות על העצבים גם של עינב ושם של שפרה באותו שבוע ואז הפופולריות שלה רק תעלה.. היא גם כמו יוסי, ממש לא טיפשה אלא יודעת איך לשחק..

בדיוק, בגלל זה סימנתי אותה כמלכה החדשה בבית

חוץ מזה יש לזכור שגם יוסי בובליל התחיל בדיוק כמוה: מאפס. רק שלה יש יתרון עליו, לפחות של חודשיים שבהם היא יכלה ללמוד הכל...

balbala5

New member
היא אולי קוראת את המשחק אבל המשחק שלה גרוע

אינה שטחית ומעצבנת בטמטום שלה !והכי גרוע שהיא קודחת בראש מהרגע שהיא פותחת את העיניים היא לא סותמת את הפה . אותי בתור צופה אינה מעוררת גיחוך ובוז.

balbala5

New member
אינה מכוערת,טפשה ומתישה - היא הראשונה שתודח

מבין כל החדשים . הבחור הזו קודחת לכולם בראש.

droriko

New member
הסקר הזה פשוט תמוה

. הרי תסתכלו שניה על הפורום , זה בפירוש לא פורום אנטי-תל אביב אדרבא ,בחודש הראשון של האח הגדול שיפרה היתה ממש פופולארית כאן, רוב הפורום היה בעדה (אהבו בעיקר את ה"מיסתורין" בה) והעובדה היא שחוץ מאחד או שניים כל מעריצי שיפרה מאסו בה , אתם מבינים? אפילו הם התייאשו ממנה ! אז איך זה שהיא כזו פופולארית אלוהים ישמור? אגב, במידה והסקר הזה משקף את המציאות, הםא רק לי זה מוריד את החשק מלצפות בתכנית?

droriko

New member
כאילו אני שואל לא בקטע של להתבכיין על הסקר

פשוט למי יש זין לצפות בשיפרה אוכלת,מתפלצפת ,סורגת חודשיים שלמים?

הוא בכלל לא תמוה

הוא רק מראה ומוכיח את זה שהצופים לא אוהבים שגרה, ותמיד יעדיפו את אלה שבולטים, לטוב או לרע. במקרה הזה הצופים מעדים את אלה שבולטים לרע, הם בובליל והן שפרה, ועכשיו נוספה שחקנית שלישית למשוואה הזאת: אינה.

droriko

New member
שפרתית הכי שגרתית שיש

כמו שכתבתי בהודעה השניה , היא די חוזרת על עצמה בפעולות שלה. הדבר היחיד שלא שיגרתי אצלה זה הריב המתוקשר עם בובליל (זה ידוע ששד עדתי=רייטינג) אבל גם לריב כזה יש גבול כמה אפשר למרוח.

דורון

New member
אם הסקר הזה משקף את המציאות זה רק מראה

איזה כח יש לעריכה בתוכנית המרכזית בערוץ 2. אם הייתי רואה רק את התוכנית בערוץ 2, לא הייתי מבין למה שונאים את שפרה. מראים את עינב אומרת "פרידמנים מתים" ומיד אחרי זה את שפרה על סף בכי ומוזיקה מאוד רגועה ומעוררת אמפתיה. שפרה מקבלת המון זמן מסך בתוכנית המרכזית וכמו שזה נראה כרגע היא תיהיה בגמר.

droriko

New member
אבל אני לא מבין

רוב האנשים הרי צופים גם בערוץ 20 . . אז נכון שנשארו לא מעט אנשים שלא , אז אלה שצופים בערץ 20 אמורים לעדכן אותם בקשר למה שהם מפסידים (הרי האח הגדול זה נושא שעולה לפחות פעם אחת בשיחה בין חברים).

איתי בל

New member
לערוץ 20 יש רייטינג של קצת יותר מאחוז

לפחות בפעם האחרונה שבדקתי שזה נתון יפה לכל הדעות בשביל ערוץ נישה אבל עדיין לא פריים טיים ערוץ 2 מעל ל30 אחוז חוץ מזה אפרופו עריכה ועניינים היא עבדה גם מצוין בשביל יוסי וגם אם היה מוצג אחרת ובכלל לא היו מכניסים אותו בצורה שהכניסו גם יכל להיות באותה קלות שנוא עריכה זה המון

droriko

New member
זה אחוז אחד לנקודת זמן

להבדיל מהמשדר המרכזי שכולם צופים בו בשעה וחצי מרוכזת, הצופים של ערוץ 20 צופים לאורך כל היום היום, כל אחד בזמן אחר . חוץ מזה שהוא מוגבל רק לצופי הוט , יש לא פחות אנשים שצופים באינטרנט .

ordiki

New member
2.5 בשיא

זה נע בין 0.6 ל-2.5, ממוצע של 1.5. זה נכון ללפני חודש כשפרסמו את זה, סביר להניח שהיום זה יותר בטיפה.

ordiki

New member
ועוד דבר

אתמול ספקי האינטרנט פרסמו שבחודשיים האחרוונים הלקוחות שותים להם את רוחב הפס בצורה משמעותית אחת הסברות זה שאנשים צופים באח הגדול באינטרנט באופן קבוע.

איתי בל

New member
קודם כל אני שמח ומפרגן להם שמצליח להם

דבר שני גם אם נספור את הצופים באינטרנט ובהוט והכל על הכל אני בטוח שעדיין לא נגיע ל5 אחוזי צפייה ויצאתי לארג' כלום לעומת 30 אחוז בערוץ 2 ערוץ אחד יש לו יותר רייטינג

למעלה