שיפרה פופולרית רק בראש הסלקטיבי שלך

ordiki

New member
זה ברור

בכל המפגשים שלי עם אנשים שרואים האח הגדול אולי רק 1 מתוך 10 רואה את השידור החי.

עדיין שפרה היא הקונטרה לבובלילים

יש הרבה שלא אוהבים את כל מה שהבובלילים מייצגים ויעדיפו את שפרה. הרבה שנהנים מהדיבור האינטיליגנטי שלה בעוד שעינב מדברת בצעקות של שכונה, זה שהיא מדברת בנועם ליוסי בעוד שהוא מחזיר לה בוולגריות.. היא הניגוד הגמור לבובליל וכנראה אנשים יודעים שאם היא תלך הדרך לבובלילים בהמשך סלולה..

נהפוכו, אם שפרה תודח, בובליל הפסיד

הסיכוי היחיד של בובליל לנצח הוא דווקא אם שפרה תעלה לגמר. כי אם לא, הוא יהיה 1 על 1 מול אינה, ואז אין לו שום סיכוי לנצח. אנשים כאן פשוט לא קולטים את המשחק, ולא יודעים לקרוא אותו. כנראה שאין כאן שחקני שחמט בפורום הזה שיודעים לקרוא 2 ואף 4 מהלכים קדימה...

איתי בל

New member
לא חושב שאתה יודע לקרוא

אם אתה חושב שלאינה יש סיכוי בכלל להגיע לגמר... קודם הגמר זה לא שתיים זה אמור להיות 3 ואמרו שזה גם אולי 5 אנשים מגיעים לגמר דבר שני אינה ספק ענקי שתגיע לגמר אולי אם זה יהיה 5 וגם אז ספק ויוסי לא רואה אותה ממטר היחידי שמאיים על יוסי הוא לאון ולצערי האיום הזה הוא לא מספיק גדול נכון להיום

אסור לשפרה ללכת כי יוסי יכבה, הוא צריך תחרות

אם לא תהיה לו מוטיבציה , הוא פשוט ישב לא ידבר, יעשן ויפסיד את אהדת הקהל.

איתי בל

New member
אותו דבר היה אפשר להגיד לגבי שי

מה שהיה גם יותר נכון לפני ששי עזב כל היום דיברו רק על שי כאן הרבה יותר משדיברו על יוסי שי הלך עכשיו זו שפרה שפרה תלך זה יהיה צבר צבר ילך זה יהיה לאון לאון ילך זו תהיה רנין זה כמו שפוגעים בפעיל חמאס ואז בא אחד יותר גרוע להחליף אותו או שאם תפגע באושרי כהן יבוא איתי תורג'מן יקח את מקומו אותו דבר

nuno12

New member
קודם כל שפרה לא מסכנת את יוסי

רק במוח הקודח של האחיות שלה יש ראש חץ של יוסי ושפרה ברור לכל מי שמבין בתוכנית ובסטטיסטיקה שהמובילים בסקרים הם יוסי וליאון, ורק אחר כך מגיעים צבר ושפרע, בנוסף ברור שבמידה ורק עינב תעלה, אוהדי יוסי מצביעים לה. אז למי שיש תואר בסטטיסטיקה, וחושב שיודע לקרוא סקרים , שישלח צילום של התואר ואני מבטיח לשלוח תואר גבוה יותר בתחום בברכה דורבן משכיל

איתי בל

New member
יש הבדל

זה תלוי מה אתה שואל כמה אוהבידם יש לשפרה או כמה שונאים יש לשפרה בדרך כלל בנאדם שיש לו הרבה שונאים יש לו גם הרבה אוהדים אז כמה שתראה הודעות שנאה לגביה תראה גם אהבה והאנשים פה שמאסו בה מאסו רק מתוך אהבה ליוסי ומי שלא מבחנה שלו שנוא ושוב היא מאיימת על כמה אנשים עדיין הסיבה הכי אינטיליגנטית שמישהו הביא לכאן לשנאה עליה זה כי היא אוכלת אז לא פלא שזה גרם לכל כך הרבה לשנוא אותה

droriko

New member
אני חושב שעניין המחנות מעבר לזה שהוא דבילי

הוא גם פיקטיבי אם מישהו שמעריץ שרוף את בובליל אומר לך "שתדע לך שאנחנו מחנות ומי שאוהב את שיפרה לא במחנה שלנו" אז זה אומר שהוא סתם ילד מאונן . בן אדם יכול לאהוב גם את בובליל וגם את שיפרה, או לפחות לא לשנוא אותה (ולהפך) אין כאן שום סתירה. אני למשל שונא גם את הבובלינים(בעיקר הבת) וגם את שיפרה אז לאיזה מחנה זה משייך אותי בדיוק?

איתי בל

New member
ברור שבנאדם יכול

אני מצד אחד אוה באת יוסי ושונא את עינב..מבחינתי הם לא באותו מחנה לא מבין איך לבנאדם כזה חכם יצא בת כזו טיפשה ואני אדיש כלפי שפרה וצבר ואוהב את לאון... אבל... אנשים מטבעם מחלקים דברים למחנות מתוך אגו למשל... אני יכול לבוא אלייך עכשיו ולהגיד שאתה טיפש אתה תבין מזה שני דברים... אחד שאתה טיפש שתיים שאני חכם כי בכל מקום שיש טיפש יש גם חכם אנשים אוהבים את יוסי והבת שלו נהנת מזה גם והתפתח מחנה יש מחנה שאוהבים חייב להיות מחנה ששונאים בטח ובטח מחנה שעושה רע למחנה שלך אני לא שייך למחנה ושמח לשמוע שאתה לא שייך למחנה אבל אנשים פה בטוחים שיש פה מלחמה של מזרחים ואשכנזים ואוהבים להיות בצד המנצח וזה כן דבילי וכמו שאמרת ילד שאומר דבר כזה הוא סתם ילד מאונן ובןכ זה פורום של ילדים מאוננים

droriko

New member
טיפש וחכם זה משהו חד מימדי אבל

כי אנחנו מדברים רק על היבט אחד באישיות שהוא האינטיליגנציה. במקרה של בובליל-שיפרה אנחנו מדבירם על אישיות שלמה, שזה דבר כבר מורכב ומגוון , ככה שיכול מאד ליהות שגם בובליל וגם שיפרה יהיו אהובים עליך , אפילו אם הם שונים לגמרי ומגיעים מרקעים שונים.

איתי בל

New member
ברור שיכול להיות

אבל אני לא דמבר כרגע על יוסי ושפרה אני מדבר איתך כל היבט אחד שהוא אהבה ושנאה בדיוק כמו טיפש וחכם תתפלא אבל אנשים פה אין להם הרבה יותר מהיבט אחד... האנשים פה מזכירים לי את אוהדי בית"ר השנואים אוהבים את הקבוצה שלהם בנשמה ושונאים את כל השאר כאילו הם נאצים או לא יודע מה וזה כולה כדורגל יש פה תחרות..יש םה חלוקה לקבוצות אנשים בטוחים שבזה שהם אוהבים את יוסי אז הם בצד של המזרחים או בצד מסויים בתוכנית שנלחם בצד האחד זה כמו שפעם היו מחנות עפרה חזה וירדנה ארזי ברור שבנאדם יכול לאהוב את שתיהן כי זה מוזיקה בנאדם יכול לאהוב שתי זמרות בו זמנית אבל משומה במדינה אנשים היו חיים בסרט שאו שאתה במחנה הזה או במחנה הזה בפורום הזה מאה פעם שייכו אותי לקבוצות שונות כשאני אומר משהו נחמד על יוסי אני מזרחי כשאני אומר משהו נחמד על שפרה אני אחותה זה טימטום מסכים איתך..אבל תסתכל על הפורום הוא מטומטם

הכי מצחיק שאוהדי בובליל רוצים להדיח את שפרה

אם הם באמת היו חושבים שבובליל ינצח בגמר, מה פתאום הם רוצים להדיח את שפרה כבר מעכשיו? זה הרי רק מצביע על כך שהם לא בטוחים שבובליל מסוגל לנצח את שפרה בגמר. וזה הרי דבר והיפוכו. שכן זה מצביע עיל כך שאפילו אוהדיו שלבובליל מודעים לכך שיוסי בובליל הוא לא בלתי מנוצח. אבל דבר אחד הם לא מבינים, שפרה לא מאיימת על בובליל. מי שמאיימת עליו וגם על שפרה זו אינה. אך אני לא דואג, קודם כל בגלל שבניגוד לאחרים כאן, אני מפנים שמדובר בסך הכל במשחק, ושנית בגלל שאני בטוח שאנשים עוד יבינו את זה בהמשך, ככל שיחלפו הימים, הם יבינו את זה יותר ויותר...

רוכב הכוכבים,לא יכלתי לשבת בשקט לקשקושים שלך

הדברים שאמרת הם לא הגיוניים, חשבת אולי ששפרה לא מפסיקה לרכל ונותנים לה הרבה זמן מסך, וזה מרגיז אפילו אוהדים של דיירים אחרים? חשבת שרוצים להעיף אותה בגלל שהיא גורמת לדיירים אחרים כמו בובלילים לסבול? שהיא כל הזמן רוקמת מזימות? שהיא אוהבת לעשות דווקא לאנשים- ראה מקרה אשר עם האוכל, מקרה עינב כשבקשה שלא תשים קינואה במרק כי גם היא רוצה לאכול? ככה זה ממש לא קשור למי שינצח בסוף, ואם יש לך חוסר ביטחון במועמדת שלך אין זה אומר שיש סיבה לכך? שמשהו שהיא עושה ודרך החיים שלה היא לא של צדק וטוב?

מה זה קשור בכלל?

אם אתם באמת חושבים ששפרה לא מאיימת על יוסי, מה הלחץ להדיח אותה כבר מעכשיו? ואם אתם חושבים שהיא כן מאיימת, אז זה אומר שאינכם בטוחים ב100% שיוסי בובליל הוא בלתי מנוצח. כל השאר זה בולשיט.

אוקיי, אני רואה שלא הבנת אני אנסה להבהיר לך..

איזה חלק במשפטים- ששפרה לא מפסיקה לרכל ונותנים לה הרבה זמן מסך, וזה מרגיז אפילו אוהדים של דיירים אחרים? חשבת שרוצים להעיף אותה בגלל שהיא גורמת לדיירים אחרים כמו בובלילים לסבול? שהיא כל הזמן רוקמת מזימות? שהיא אוהבת לעשות דווקא לאנשים- ראה מקרה אשר עם האוכל, מקרה עינב כשבקשה שלא תשים קינואה במרק כי גם היא רוצה לאכול? ככה זה ממש לא קשור למי שינצח בסוף, ואם יש לך חוסר ביטחון במועמדת שלך אין זה אומר שיש סיבה לכך? שמשהו שהיא עושה ודרך החיים שלה היא לא של צדק וטוב? לא הבנת? ואף אחד לא אמר שיוסי בלתי מנוצח אמרו שאוהבים אותו בגלל שהוא אמיתי, ונכון לכרגע אין אף אחד שמתקרב אליו מבחינת אהדה. ואתה לא יכול להתעלם מהעובדה שהוא שרד 8 הדחות. ככה שאם אתה בוחר להתעלם מההסברים ולהמשיך להגיד את אותו דבר שוב ושוב ללא הגיון כמו NOTי אז בבקשה.

נכון הוא שרד 8 הדחות וכל הכבוד לא על כך...

אך אתה שוכח דבר אחד. אז אינה והחדשים עוד לא הגיעו לוילה. בובליל צריך עכשיו את שפרה, אז הוא חא היה צריך אותה. כל שחקן שח יגיד לך שצריך לבצע מהלכים כשמסתכלים 2 ואף 4 מהלכים קדימה. עם הראש ולא עם הרגש. מי שפועל עם הרגש ולא עם הראש בסופו של דבר מפסיד. בכל אופן, אם אוהדי בובליל ידיחו את שפרה הם לא באמת סומכים על בובליל, כי אם יותר חשוב להם להיפטר מהיריבה שלו. אבל אתה יודע מה? ימים יגידו מי מאיתנו צודק. אז בוא נתאזר בסבלנות...

EMC1

New member
הם רוצים להדיח אותנ בגלל שלא סובלים אותה

שיפרה רחוקה מאד מלאיים על יוסי, אבל, ככה זה שלא סובלים מישהו ובמיוחד אם אותו מישהו מדבר על אחרים בסגנון: "אנשים סוג ב'". אגב: גם אוהדי הצד השני לא סובלים את יוסי ועינב ורוצים שיודחו וזה בסדר.

זה בכלל שהם פועלים מהבטן ולא מהראש

וזה המתכון הבטוח להפסד, כשפועלים עם הבטן ולא עם הראש. שפרה לא רק שלא מאיימת על בובליל, הוא אפילו צריך אותה בשביל השבועות הבאים נגד החדשים. אני כמעט בטוח שיוסי שעושה רושם שיותר חכם ונכון מכל האוהדים הפנאטים שלו גם יחד, מבין את זה והוא לא ימהר כמוכם להדיח את שפרה. כי שפרה היא כלי אסטרטגי בשבילו כרגע, ויוסי לא ימהר להיפטר מכלי אסטרטגי שכזה. בכל אופן, אם אני טועה ויוסי כן יעלה את שפרה על הגריל והיא תודח, הוא יכול להגיד שלום למיליון ש"ח.

../images/Emo41.gifיוסי צריך ששפרה תעוף והעובדה..../images/Emo41.gif

שאתה מנסה לחבר את יוסי לשפרה אומרת עד כמה אתה לא בטוח במספר המצביעים לשיפרה בגלל שאתה יודע שראו את הרוע שלה. כל השבוע אתם מלכלכים על יוסי, כשמתקרבים להצבעה אתם מחברים אותו לשיפרה זה מצחיק אותי הצביעות שלכם בדיוק כמו של שפרה וחוסר האמת וההשפלה העצמית שאתם לא עומדים מאחורי העקרונות שלכם. בחרתם לא לאהוב את יוסי? זכותכם אבל אל תנסו פתאום לחבר את שפרה אליו כל שבוע אתם עושים את זה, שפרה עושה אך ורק רע ליוסי ולעינב עם הריכולים העשיית דווקא והדוגמא- שהיא רצתה להוריד לבן אדם בן 56 שסובל בבריאות לחם דגנים שצריך לאכול.
צביעות משתוללת כשמדובר באוהדי שפרה.

למעלה