אבל יש נגיעה של הירוקים בפגיעה בפרוייקט
מי הם אלו שהולכים ערומים על המסילות עם שלטים של "ים ולא חומה", "חומת המוות של חיפה", "25,000 וואט של סרטן" וכן הלאה? לא נראה לי שעיריית חיפה או נציגים שלה... אלו בעיקר תנועת "החזרת העיר לחיפה", אבל גם גופים "ירוקים" אחרים.

"התנועה להחזרת העיר לחיפה" הם אלו שסינדלו את הפרוייקט לראשונה ועיריית חיפה היא זאת שעלתה על הגל כי היא ראתה שהם סוחפים את תושבי העיר ונוצר חשש לכיסאו של מר יהב ע"י גברת קליש-רותם. אותה גברת שמשתמש בארה"ב כדוגמה למדינה בה התנועה הרכבתית מתקדמת בעוד ההינע הוא הינע דיזל, תוך שהיא משקרת ומתעלמת מעובדות בשטח. זה נהייה כל כך טרנדי לשנוא את הרכבת בחיפה, שלא היה מועמד אחד לראשות העירייה שלא אמר שהוא נגד החשמול.
אנחנו מדברים כרגע על חיפה ועל חשמול הרכבת, אבל לא חסרות התנגדויות מיותרות של ארגונים "ירוקים" כאלו ואחרים לפעילות בארץ.

אני לא צועק "ירוק, ירוק" בכל הזדמנות בכלל, אלא רק מתי שהם נתפסים כצבועים. לא יכול להיות שהם מתנגדים לדברים שהם דווקא צריכים להיות בעדם וסותמים את הפה במקומות האמיתיים שבהם קורות עוולות אמיתיות נגד הסביבה. אני תופס מעצמי כאדם "ירוק", ולדעתי, הארגונים האלו עושים יותר נזק לסביבה מאשר תועלת ולכן אני מתנגד להם.

אם שיקוע כל תוואי המסילה יגיע מתקציב עיריית חיפה, אני בעד. אבל אם זה יגרום לדחייה בחשמול המסילה, אני נגד.