שירי פתיחה של סדרות אהובות

המילים המדויקות שם הסידרה: פשוש |ס

פשושון אוהב לישון על הכרית הענקית לחלום חלום נפלא מסביב תמיד הילולה נמצאים פה כל הידידים מקפצים ומרקדים ועושים המון תעלולים לפעמים אותו הם מרגיזים לפשוש נעים לחיות בלב החי בין השדות סבא סבתא וידידים את פשוש כולם אוהבים בוב וגד שני שובבים הם אותו דיי משגעים אך קיסמוני תמיד מוכן להציל אותו בזמן פשושון אוהב לישון על הכרית הענקית הידידים שבסביבה מפריעים לו קצת בשמחה

quiet as water

New member
בלי סודות !! :)

אם רק ארצה אוכל לטוס לי לירח ולטייל לי בעולם עם כדור פורח כל כך הרבה דברים אוכל אז לגלות והכל להבין בלי סודות בלי סודות זה לא חלום לי זה תמיד קורה שבספרים אני קורא תן לי "שה", בבקשה תן לי "בה", תודה רבה תן לי "לה", כמה נפלא מה קורה ? אני קורא !

kristal 19

New member
מוש השור

מוש השור עובד וטוב לו מוש- מוש מוש- מוש עבודות קשות לרוב לו מוש- מוש מוש- מוש הוא איכר חרוץ, אבל תמיד יש הפתעות תראו! וכדאי לכם לפגוש את מוש- מוש מוש- מוש מוש- מוש מוש- מוש

עמיקו וחבריו

שלום רב לכם חברים מה שלומכם? לא רוצה לרדוף אחרי השקל לא רוצה להיות מליונר גם לא כוכב כדורסל או כדורגל רק חבר שלכם ולא יותר מה נשמע חבר?י יהי מה נשמע?י לא רוצה להיות שחקן קולנוע לא רוצה כל חיי להסתתר גם לא נשיא שבקולו חובה לשמוע רק חבר שלכם ולא יותר רק חבר שלכם ולא יותר וזאת האמת לאמיתה חברים

shiiiran

New member
וואוווו אני זוכרת!!

בהתחלה לא זכרתי אפילו כשראיתי את התמונה אבל איך ששמעתי את: וחבר שלכם ולא יותר ישר נזכרתי!! יווווו

חחחחח דווקא הקטע הכי זכור

מה נשמע חבר מה נשמע? כשעמיקו נותן כיפים והחבר מחזיר לו :)

תיאודור החמור

תיאודור החמור אף לבן, זנב שחור תיאודור הוא חבר עם לב טהור תיאודור החמור לכולם הוא יעזור ...תיאודור

האקלברי פין

שבדרום ארצות הברית עבדות עוד שררה חי לו נער מיוחד שלא ידע מורא קראו לו האקלברי פין הוא בז לסכנות אהב לצאת להרפתקאות לצחוק ולהנות קראו לו האק האק האקלברי פין ?מה שוב עולתת כאן היום קראו לו האק האק האקלברי פין מכל צרה תמיד יוצא הוא בשלום קראו לו האק האק האקלברי פין אהוב על כל החברים כי האקלברי פין בכל מקום תמיד מרכז העניינים

דביבוני היער הירוק

כשהלילה יורד ומטיל צללים עליך בא הפחד אני רואה זאת בעיניך סערה רוגשת מוליכה אותך שולל בדרך הכובשת שטווה לו הגורל נצא לדרך למסע הגדול יש מקום גם בשבילך אני יודעת אתה יכול אני עומדת לצידך נצא לדרך למסע הגדול יש מקום גם בשבילך אני יודעת אתה יכול אני עומדת לצידך אני איתך כשהדרך מתארכת וצריך לנקוט עמדה אל תמהר לסגת יש עוד אור באפילה סערה נוקשת מוליכה אותך שולל בדרך הכובשת שטווה לו הגורל נצא לדרך למסע הגדול יש מקום גם בשבילך אני יודעת אתה יכול אני עומדת לצידך נצא לדרך למסע הגדול יש מקום גם בשבילך אני יודעת אתה יכול אני עומדת לצידך

המעופפים הנועזים

פה מאחורי ההר בתוך יער די מוזר מעופפים הנועזים מי זה מתקרב? מי זה פה אורב? בואו לעזור בואו ונשמור ביחד תן לטבע יד וכח תן ליער עד לפרוח שיר את שיר היער בקול גדול בוא נשמור על החלום על פרח ועל עץ מים זורמים רוח נעים פה מאחורי ההר בתוך היער עפים הדובונים

נעלולים

כשאתם הולכים לדרככם שימו לב לנעליים שלכם לכל נעל סוד סוד נפלא מאוד נעלולי פלא נעלולי פלא נעלולים כאלה איזה סוד ואיזה קסם טוב בין כפות רגלינו לאבני הרחוב חברים טובים אותנו מלווים נעלולי פלא נעלולי פלא נעלולים כאלה

למעלה