עכשיו גיליתי שזה היה מחסן זיקוקים באפק...ושהיריות היו(ניראה לי) בעצם הזיקוקים...
L love Jay New member 25/5/05 #11 עכשיו גיליתי שזה היה מחסן זיקוקים באפק...ושהיריות היו(ניראה לי) בעצם הזיקוקים...
מ מלפפון ים 1 New member 25/5/05 #10 ../images/Emo107.gifאיזה פחד O_O אבלאבל את לא נפגעת, נכון? ; ; *מחבקת אותך* אל תדאגי!
B blck angel1 New member 26/5/05 #34 אגב פחד היו יריות בשכונה שלי אתמול כולל צרחות X: נימ.. זה קורה פעם בחודש...
L love Jay New member 25/5/05 #16 תודה על העידוד... עד לפני שנה פחדתי לעלות לאוטובוסים -אפילו שאבא שלי עובד כנהג אוטובוסה-אבל הייתי חייבת אחרת לא היתי מגיעה לחטיבה... וגם אתמול זו היתה הפעם הראשונה שלי שנסעתי לקרית חיים לבד באוטובוס...
תודה על העידוד... עד לפני שנה פחדתי לעלות לאוטובוסים -אפילו שאבא שלי עובד כנהג אוטובוסה-אבל הייתי חייבת אחרת לא היתי מגיעה לחטיבה... וגם אתמול זו היתה הפעם הראשונה שלי שנסעתי לקרית חיים לבד באוטובוס...
מ מלפפון ים 1 New member 25/5/05 #22 ../images/Emo107.gif*אהם אהם* הבה נכינה לנו, רשימת אנשים שפותחים ששרשורים יומיים אתה רוצה לפתוח שרשור יומי? בקש זאת כאן תודה מראש. סתם. XDDD
../images/Emo107.gif*אהם אהם* הבה נכינה לנו, רשימת אנשים שפותחים ששרשורים יומיים אתה רוצה לפתוח שרשור יומי? בקש זאת כאן תודה מראש. סתם. XDDD
N Naraku SeXy New member 25/5/05 #28 האמת ..שזה ממש לא משנה לי ! ^^ העיקר שמשדרים אינויאשה ואפשר להגיב, לא הבנתי עד עכשיו את ההתלהבות מלפתוח שרשור יומי, אבל מי שזה חלום חיו בבקשה !
האמת ..שזה ממש לא משנה לי ! ^^ העיקר שמשדרים אינויאשה ואפשר להגיב, לא הבנתי עד עכשיו את ההתלהבות מלפתוח שרשור יומי, אבל מי שזה חלום חיו בבקשה !
ס סנוביש מיאוו New member 25/5/05 #29 מה אני אגיד לך זוהר... אני לא ישנה בלילות!!!!! חייבת לפתוח שירשור יומי, חייבת, אם לא... אם לא? אם לא - אני אתאבד! אעעעעע! NOT
מה אני אגיד לך זוהר... אני לא ישנה בלילות!!!!! חייבת לפתוח שירשור יומי, חייבת, אם לא... אם לא? אם לא - אני אתאבד! אעעעעע! NOT
M Miss Naama New member 26/5/05 #32 ../images/Emo48.gif חוחו. מעירצות נאראקו לפה. מצאתי בשבילכן משהו.
ס סנוביש מיאוו New member 26/5/05 #50 סורי לאכזב ^^ זה לא נראקו זה עוד אחד מיצירותיו של נראקו, חוץ מזה תסתכלי על השיער שלו - הוא קצר! וולנראקו יש גלים ארוכים היום את תראי את היצור הזה שהוא שלח
סורי לאכזב ^^ זה לא נראקו זה עוד אחד מיצירותיו של נראקו, חוץ מזה תסתכלי על השיער שלו - הוא קצר! וולנראקו יש גלים ארוכים היום את תראי את היצור הזה שהוא שלח