שירשור אוף כי גם...|זבנג|

פינל

New member
אוי זה נורא!

זה דבר אכזרי ולא אנושי לעשות! אבל אני צריכה ללכת למדורה אז נשאר רק להגיד לכולם להזה ולחזור בשלום הביתה!

אני לא הולכת למדורה../images/Emo7.gif

אני לא ממש רצויה בקרבת הילדים החארות שאצלי...

פולי3

New member
אעעע !!!!

לכל מי שגר כאן קרוב לת"א [אם יש כאן אנשים חוץ מבשהם P:] אז אז אז אז תראו- http://www.comikaza.co.il/index.php?act=ST&f=18&t=9871&st=0 !!!!!!!!11 [לא מצאתי אוף. סלחו לי^^]

Fay Wood

New member
האאאאאאאאאאא!! ../images/Emo168.gif

יש שם את המאנגה של אינויאשה!!!!!!!!!! ובובות!!!!!!!!!! O.O אני ללכת למקום הזה!!!!!!!!!!!!!!

Naraku SeXy

New member
ישש !!!!!!!!

יש להם מאנגה של fakeee יייייייייאיייייייייייייייי

harar8

New member
ראיתי את זה

יש להם הרבה מנגות יש של דרגון בול זי ואינויאשה

NOYMAN12

New member
ענקי !!!!

אני אלך לשמה !!!!!! מי יודע אולי יש שמה עוד דברים .....

../images/Emo107.gif*בוהה*

יאי. *__* איזה יופי! הלוואי שיכולתי לבוא לשם.. אבל אין סיכוי
בע..

פולי3

New member
אעאעאעא ! אעאעאע ! לנגע יש מנגה ! ל

נגע יש מנגה !!! אעאעאעאעאעאע

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo129.gifטירונים ../images/Emo11.gif [עוד מבט מגניב

לי כבר יש אחת, את זאת של סאשומארו! רק שאני, ברוב טפשיותי, הזמנתי אותו מארה"ב, וכעבור שבועיים התגלה לי שהם בעצם כבר הגיעו לארץ! אז בעצם אני זה שנדפק
. אבל בכול-אופן, לכו לקנות, מדברים פה על איכות אמיתית, אלה צעצועים ממש מגניבים, אפילו לקישוט, לא למשחק.

נצ''לש אני שוב שואלת!

נכון כשאינויאשה הפך לבן אדם גם נאראקו הפך למשהו למה הוא הפך הרי הוא שד למחצה אני חייבת תשובה בזמן הקרוב!

Naraku SeXy

New member
תשובה !!

אינויאשה הו]פך לבן אדם, כי הוא תערובת של שד ואדם נאראקו הוא תערובת של הרבה שדים גוויה ועכשיו .בעעע.. אבל הוא יצא סקסי ^^ אז הוא פשוט הופך למלא שדים שבונים לו את הגוף ..

NOYMAN12

New member
../images/Emo37.gifלהיכנס זה דחוף !!!

אתמול נסעתי לחינה ( כן באסה שיצא על המדורות .... ) ואחי כיוון לי את הוידיאו בשביל שאקליט אינויאשה ! טוף...הכל יפה וכשחזרתי גיליתי ש...... הוא הקליט לי בעצם MTV ........!!!!!! אז אני באטרף מה היה !!!!!!!!!!!!!!!!! תיהיו נחמדים ותספרו לי !!!!!!

NOYMAN12

New member
תמונת ../images/Emo58.gifאז אכתוב שוב ...

בקיצור היתי באירוע ואחי כיוון לי את הוידיאו להקליט אבל מה הקליט לי MTV !!! בבקשה .... תספרו לי מה היה !!!!!! אני באטרףףף.........

Kiku

New member
גם אני לא ראיתי... ../images/Emo10.gif

ביקשתי שיקליטו לי אבל נזכרו להעביר ערוץ לאיזה 10 דקות אחרונות של הפרק... אם לא פחות... אז גם אני אשמח אם מישהו יספר מה היה! בבקשה!

De-Panther

New member
אני מעלה את השירשור|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הזה מהעמוד השני אם אתם לא מוצאים שירשור כזה בעמוד הראשון אל תפתחו הודעה חדשה תבדקו בעמוד השני

למעלה