שירשור אוף כי גם...|זבנג|

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif אבל יש לו יצור עכביש על הגב!

והוא עירום! אלו סימפטומי נאראקו O: אבל שיהיה.

Fay Wood

New member
גם לקאגורה יש עכביש על הגב ../images/Emo168.gif

אבל היא לא נאראקו (לשימחתי)!!!!! וגם לגושינקי ההוא היה עכביש על הגב... זה רק אומר שהם "יצורי כפיו" של נאראקו... **לא קשור**- איזה שיר יפה זה השיר החדש של הבקסטריט בויז!!! אני לא הכי אוהבת אותם אבל זה שיר ממש יפה.. קוראים אותו "אינקומפליט".. אני בהלם על עצמי... בקסטריט בויז? זה אומר שזה שיר ממש יפה...

De-Panther

New member
שירשור אוף כי גם...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

תפוז אנשים מודיע עושה הרבה כזה

Bakura

New member
משוב מאוד לכולם-לקרוא!

סורי שזה אוף, אבל זה חשוב- לכל מי שעושה מדורה, וגם למי שלא: בבקשה, פיקחו עיניים! למי שלא יודע עדיין, לצערי ל"ג בעומר ידוע כזמן מועד לפורענות בכל מה שקשור לפגיעה בבעלי חיים. אני לא אפרט כאן מסיבות מובנות. אין לדעת מי יהיה מעורב בסיטואציה מסויימת. לפי מידע מעמותת לב לחי, ילדים מגיל 9 ואף צעירים יותר, ועד נערים לפני צבא, עלולים להיות מעורבים במקרים שונים של התעללות. התופעה היא נפוצה יותר ממה שחושבים. אם אתם עושים מדורה, או שסתם יוצאים להסתובב בחוץ, שימו לב לקופסאות קרטון סגורות (אפשר להזיז עם הרגל כדי לבדוק שאין שם חיה), תפקחו עיניים ותהיו מאוד רגישים. בעיקר נופלים קורבן לאכזריות גורי חתולים. שימו לב לא לעבור את הגבול הדק בין לידע ולחקור, לבין לתת רעיונות שלא היו שם קודם. ישנם סיורים של "עמותת לב לחי" (03-6446777) באיזור המרכז והצפון (כבר 12 שנים), ושל "באר שבע אוהבת חיות" בבאר שבע, כל מי שרוצה להצטרף לסיורים או מידע נוסף מוזמן לשלוח מסר בהקדם האפשרי או מייל לעמותה ([email protected]).. במידה ואתם רוצים לערוך סיורים בעצמכם, ידעו את "לב לחי" היכן אתם מסיירים. המוקד שלהם יהיה פתוח בלילה. אפשר גם להתקשר למשטרה במקרה ונתקלים באירועים חריגים. מה לחפש במדורות ל"ג בעומר - מאת עמותת "לב לחי": רוב המדורות, מטבע היותן מסוכנות, נעשות במקומות מבודדים יחסית. אין כל היגיון להימצאות גורי חתולים בקופסת קרטון או על ידי הילדים, רחוק מהבית. הם לא "בדרך לווטרינר", אם הם במגרש ריק הרחק מאוד מכיוון הבתים. צריך לחפש גורי חתולים. צריך גם להזהיר ולהרחיק כלבים במידה וילדים הביאו כלבים איתם. לבדוק גם האם הכלבים שייכים למי מהנמצאים במדורה ולוודא זאת עם הילדים האחרים. (פשוט לפנות לאחד הילדים האחרים ולשאול אותו ישירות: הכלב הזה שייך לו? אתה בטוח?) אם יש חתול בוגר באזור המדורות לתחקר מה עושה שם החתול, למי הוא שייך. יש להודיע לילדים שאתם צוות סיור של עמותת לב לחי שמסייר באזור למניעת התעללויות בבעלי חיים (אין צורך לפרט מה בדיוק ההתעללויות, אבל כדאי לתת את הטלפון של המוקד ולומר שמי ששומע על ילדים/בני נוער שמתכננים התעללויות, שיתקשר למוקד העמותה. חשוב לציין שהתעללויות הם בלתי חוקיות וניתן להישלח לכלא לתקופה של שלוש שנים בגלל התעללות, גם אם יש "רק" כלב או "רק" חתול. (הרבה ילדים ובני נוער חושבים שאם זה בעל חיים – אז זה "בסדר" להתעלל. חשוב מאוד שתגישו בפני הילדים את חומרת ההתעללויות בבעלי חיים. חשוב מאוד מיידית לאסוף ראיות בשטח וכן פרטי הנוכחים באירוע, כולל מספרי רכב, גם אם של הורים המרחיקים את ילדיהם מהמקום. אפילו חפצים כמו בקבוקים שלא היו מעורבים באירוע אבל יסייעו באיתור המתעללים. =תודה לכולם ^_^!!! אם קראתם עד לכאן.=

פולי3

New member
זה כלכך עצוב איך שאנשים מסוגלים

להתעלל ביצורים החמודים האלה, לשרוף אותם

יאי! עוד מישהי שאכפת לה!../images/Emo13.gif

אני מסיירת במושבה ונותנת עזרה ראשונה לבע"ח שנפגעו....
או במקרה הרע, קוברת את החיות ומסבירה למי שעשה את זה למה אסור לעשות את זה... פעם נתקלתי במקרה מזעזע, חתול קטן ושחור שזנבו נשרף לחלוטין! זה היה נורא... עד עכשיו יש לו צלקת...הוא נמצא אצל נטע חיות... הזאולוגית של "אגודת אוהבי החתולים"...
תנו לחיות לחיות!!!!

Bakura

New member
לסבא ולסבתא שלי יש חתולה...

... שכלב נשך לה את הזנב, והבעלים הקודמים החליטו לכרות אותו, אבל שהם רצו לעבור דירה יפה מאוד השאירו אותה שם בלי שום חרטות >_>; בכל מקרה, בהתחלה חשבתי שהיא מנקס, אבל אז השכנה סיפרה לנו את הסיפור. היא ושושי מסתדרות דווקא מצויין, יחסית, הן לא בריב והן מקבלות פסטרמה מכולן ^.^

מית צאן

New member
קראתי הכל../images/Emo70.gif

מסכימה עם כל מילה
*עיניי פקוחות לרווחה*
אני לא מבינה איך אפשר להיות אכזריים כל כך לבעלי חיים
תנו לחיות לחיות

כן!!! זה נורא שמתעללים בהם!

אני מסכימה עם כל מילה ואשתדל לעזור בכל מה שאוכל!!

אווה15

New member
זה מזעזע ../images/Emo5.gif

מה שאדם מסוגל לעשות ליצור חי...מגעיל אותי שיש אנשים כאלה ששוכחים שבעל חיים הוא יצור שכואב לו בדיוק כמוהם :/ באקורה, יפה אמרת...פקחו עיניים!

../images/Emo107.gifידעתי

שתפרסמי את ההודעה גם פה...
..וכמו שאמרתי בפורום פאנפיקים, אני אחנוק בידיים ריקות את מי שרק ינסה להתעלל בכלב/חתול כלשהו. אנשים יכולים להיות כאלה מבחילים לפעמים.

harar8

New member
הא....

ואני הייתי הורגת את כל מי שרק מנסה לפגוע בבעלי חיים

עכשיו אנשים מבינים למה צמחונים

קוראים לבשר "בשר זה רצח" כי זה הורג חיות תתפלאו אולי לא חתולים אבל המון חיות אחרות נהרגות!
תנו לחיות לחיות!!!!!! גן עם זה בשר אנשים יש תחליפים והם טעימים לא בשר! אלא תחליף!

Fay Wood

New member
אנשים שורפים חיות?!?! ../images/Emo168.gif

עד לאן היגענו?!!?!? אל תדאגו, באיזור המדורה שלי, אני אבדוק כל חור אם יש שם בעל חיים מסכן... כמה אכזרים אפשר להיות?!? לשרוף אותם?!?!? מילא האנשים שזו העבודה שלהם (שזה דוחה רק מעצם המחשבה על זה) אבל ילדים?!?!? שעושים מדורות?!?!? לראות את המסכן נשרף באש?!?!?!?! זה טווח!!!! אלוהים יישמור!!!!! זהו, אני צימחונית מהיום!!!!
אוי ואבוי... בא לי להקיא.... עוד מעט הולכת למדורה... מפסידה אינויאשה... TT____TT אבל רואה בהקלטה! במוצאי שבת TT_________TT

למעלה