../images/Emo96.gif שיו, זה קשה :X~
האמת שאני לא ממש זוכרת את רשימת כל הסדרות שראיתי, אבל כנראה שאם אני זוכרת סדרה אז זה אומר שהיא טובה ^_^ שלושת הסדרות האהובות עליי נכון לעכשיו הן 1. FMA 2. Naruto 3. Kyo Kara Maou/Loveless/Sukisyo לכל סדרה יש סיבה משלה למה אני אוהבת אותה, ואין ממש מקומות להשוואות. דמות אהובה? לכל סדרה יש דמות אחת או יותר שאני ממש אוהבת, ולמרות שבאקורה הוא דמות נהדרת יש עוד הרבה דמויות טובות כמוהו ואפילו מעט ממנו, בעיקר מהסיבה שעליהן פירטו הרבה יותר. בFMA הדמות האהובה עליי היא אלפונס, לא יודעת למה, אבל נורא התחברתי לקטע שהוא נורא בודד בגלל שלמרות שהוא שם הוא רק תודעה שצפה לה בעולם עם גוף שלא מרגיש. ולמרות זאת הוא עדיין כזה מקסים.
בנארוטו זה ממש קשה להגיד איזה דמות אני הכי אוהבת, כי יש כל כך הרבה, אבל אני מניחה שאני ממש אוהבת את לי ואת גאארה, בגלל שלי נורא אדיב וחרוץ וגאארה... פשוט גאארה. ואת קיבה, כי הוא אוהב כלבים
וגם את קאקאשי כמובן, כי הוא גם אוהב כלבים, גם מגניב וגם מצחיק ^.^~ מסוקישו הכי אהבתי את נאגסה בוצ'ו, למרות שלא התעמקו בו יותר מדי, ואת בן זוגו שאני תמיד שוכחת איך קוראים לו. מלובלסס אהבתי את ריטסוקה, כי הוא היה גיבור די מורכב וטוב. מקיו קארא מאו אני אוהבת את כולם. זו גאונות לשמה. אבל אני מניחה שלגונטר יש פרוטקציות, כי יש לו שיער לבן. אה, וסרט אהוב? כל הסרטים של היו מיזאקי שראיתי (ממלכת החתולים, הנסיכה מונונוקי, המסע המופלא והטירה הנעה של האול). והOVA האהובה עליי (מתחום היאוי) היא Ai no Kusabi, כי זה עמוק, יפהפה, הסיום עצוב, וכי צריך לתרגם את הספר של זה.