שירשור אנימה

demoloc

New member
זה לא פורום אנימה../images/Emo11.gif

זכותי להגיב לשרשור גם אם הנושא לא מעניין אותי

Bakura

New member
../images/Emo96.gif נכון, אבל זה לא אומר שאתה

צריך להיות גס רוח.

demoloc

New member
אני לא גס רוח

אני טוען באדיבות ובנינוחות, שאנימה ומנגה SUX

אנימה../images/Emo13.gif

טוב, סדרות אהובות, בלי סדר מיוחד: Hellsing Neon Genessis Evangelion HackSign הסרט האהוב עלי?Vampire Hunter D:Bloodlust.לוקח את כל מה שראיתי (כולל Ghost in the Shell). גיבור אהוב:Alucard מHellsing- סתם כי אני אוהב דמויות של ממזרים מרושעים שלא רואים סיבה להתנצל שהם ככה.

melody3

New member
סדרות?

1- Hunter X Hunter 2- Kareshi Kanojo no Jijou 3- Hikaru no Go סרט - בלי צל של ספק - Nausicaa of the Valley of the Wind.

Jerald_Admonds

New member
|\|!(3

rocket

New member
איכס, מה זה בכלל ? ..... ../images/Emo132.gif

סתם נו .... ארבע וחצי שנים אני מחזיקה פורום בנושא ^^;; והטופ 3 שלי נכון לרגע זה הן : 1. Utena 2. Princess Tutu 3. Berserk (לא בסדר הזה בהכרח)

rocket

New member
אה וכמובן שכחתי -

סרט - "הטירה הנעה" , "קבר הגחליליות" דמות - זאלה מורכבת מדי לשעות האלה אז אני ארשום רק שמות: אוטנה מהסדרה "אוטנה" טוטו ופאקיה - מהסדרה "פרינסס טוטו" גריפית' - מהסדרה "ברסרק" סאקאקי מ "אזומנגה" אלן מ "אסקפלונה" טוב יש הרבה . לילה טוב ^^

Bakura

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo45.gif לא שבוע, יום.

אבל זה גם משו. היה סרט ממש חזק.
למרות שלא הבנתי למה הם לא חזרו לדודה שלהם, ולמה הוא לא לקח כסף קודם והלך לעיר לקנות אוכל לאחותו.

Jerald_Admonds

New member
האאא

Rocket!! הייתי עושה לך מחווה של We're not worthy We're not worthy !! אם לא היית מחנה נתניסטית לשעבר... טוב, על מה אני מדבר?! We're not worthy We're not worthy !!

Jerald_Admonds

New member
Watashi.. Shay

ההיכרות הקודמת שלנו היא זניחה. נראה לי שידידה שלך הכירה חבר שלי שאמר לי באיזה הקשר שאת משרתת במחנה נתן ומנהלת איזה פורום על אנימה, אז אני אמרתי "הא רוקט!" והוא אמר "כן משהו כזה." ודיברנו קצת באיי סי קיו בזמנו. לצורך העניין אני יחשמניק לשעבר מחיון.

rocket

New member
אוקיי אז אתה לא מי שחשבתי

פשוט היה אצלי בבסיס במשרד לייד קצין שראה קצת אנימה והיה בחור שהכין פליירים עם ציורים מנגה ואני פשוט שכחתי לגמרי את השמות שלהם. אז חשבתי שאולי אתה אחד מהם. וכבר הבנתי שאתה מחיון כי הצצתי בבלוג שלך עכשיו מעניין אותי איזו ידידה זאת הייתה. אתה מהדרום נכון? פשוט כל הידידות שלי מהצבא היו מהמרכז. מתי השתחררת?

למעלה