שירשור אנימה

Jerald_Admonds

New member
ספריגאן עוד לא ייצא לי לראות..

ותודה על המידע, אבל אני- אני חסיד של יס

Bakura

New member
../images/Emo96.gif ולמי שתוהה על מה השרשור-

Anime, אנימה, זוהי אנימציה יפנית (כמו למשל "פוקימון" או "אינויאשה"). Manga, מנגה, זה קומיקס יפני. וזה היה שיעור קצרצר מאוד על על מה השרשור. >>

Aquara

New member
לדעתי הוא לא מצוייר טוב

חוץ מזה, ראיתי פרק או שניים של נארוטו וגיליתי שאני שונאת את זה.. לדעתי זה ילדותי ברמות ודי מגעיל (שימו לב לדם באף), חוץ מזה שזה מצוייר "אולד סטייל"... אבל כל אחד עם ההנאות שלו ^^

Jerald_Admonds

New member
גם אולד סטייל יכול להיות מהנה

והשכחתי מהרשימה שלי את המסע של קינו!! *מתיישב בפינה ומתבייש בעצמו* הא, והסיבה שלשמה פתחתי את השירשור- צ'יייייייייי

Bakura

New member
../images/Emo96.gif כמה דברים.

א, אי אפשר לראות פרק שניים ולהחליט שלא אוהבים. צריך לראות לפחות את ארבעת הפרקים הראשונים, במיוחד בסדרה עם כל כך הרבה פרקים כמו נארוטו. חוץ מזה, שמפרק 19 כיוון העלילה משתנה לחלוטין. הסאגה הראשונה היא לא מכו השאר. וזו סדרה ממש לא ילדותית ועמוקה מאוד, אבל שלא מהססת להשתמש בהומור הרבה פעמים. לי הוא דוגמה לציור "אולד סטייל", או איך שלא תקראי לזה, כי הוא דמות שמטרתה היא להיות כזאת. סגנון הציור של נארוטו הוא נהדר, ואפילו את לי לומדים לאהוב כמו שהוא. אני אישית בהתחלה חשבתי שהוא מכוער ונראה כמו דג, אבל התאהבתי
בתמונה, אורוצ'ימארו. :} אישית, אני חושבת שהיורצ של נארוטו עשה נהדר שלכל דמות יש מראה ייחודי משלה ומאפיינים יחודיים. בעיקר עיניים בסגנון אחר לכל דמות.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif כמה טעויות הקלדה ../images/Emo12.gif

מכו=כמו* שהיורצ=שהיוצר* עימכם הסליחה :}~ מנצלת את ההודעה לשים תמונה של האקו.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif כמה טעויות הקלדה ../images/Emo12.gif

מכו=כמו* שהיורצ=שהיוצר* עימכם הסליחה :}~ מנצלת את ההודעה לשים תמונה של קיבה ושינו, ואפשר רק להסתכל על התמונה ולהבין כמה שוני יש באופי של הדמויות אחת מהשניה. :}

DECK

New member
אמממ....

בנתיים ראיתי 2 סדרות בצורה רצינית 1- רורוני קנשין 2- נארוטו דמות אהובה? אני משער שקנשין, הוא ממש צנוע וטוב לב, הוא נראה קצת סיסי כי הוא נמוך וצנום, אבל הוא יודע לכסח יפה מאוד, אבל מאוד מעדיף שלא להשתמש בכוח, והוא גם נראה מגניב כשהוא "הופך" לבטוסאי (לא זוכר מה התרגום של זה), אפל כזה...

juggernaut

New member
זה קל

מהן שלושת הסדרות האהובות עליכן? 1- Bleach 2-Full metal Alchemist 3- Evangelion הייתי אומר גם נארוטו אבל...לאדע סרט אהוב? וואלה לא יודע. היו הרבה... הדמות שאתם הכי אוהבים- ולמה? קורוסאקי איצ'יגו...הגיבור ב"בליץ'". או אד...שניהם עם אופי ממש חזק..נלחמים על מה שחשוב להם..תכונה שצריך להעריץ.

MichelleLev

New member
OMGGGGGGGGGGGGGGG

איצ'יגו *........* הא. אני ואהבת את איצ'יגו! האאא.. הא.. XD

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אם אתה לא אוהב אנימה,

אל תפריע לשרשור הזה.

למעלה