שירשור אנימה

Jerald_Admonds

New member
אכן, אני מהדרום.

גר בערד. ואני לא ממש זוכר איזו ידידה זו הייתה, או מאיפה הוא הכיר אותה. השתחררתי לפני חודשיים. ואת?

rocket

New member
המממ .. זה עוד יותר מוזר

כי אני השתחררתי לפני שנתיים וחצי ואין לי שמץ של מושג איזה מכרים משותפים יכלו להיות לנו ^^

Jerald_Admonds

New member
חפיף

זה לא בעל משמעות. מכל העניין בסה"כ נשארו כמה פרטים עליך וזה הכל..

juggernaut

New member
אהה!

באמת שלא הבנתי מה הקטע עם ברזרק. הגעתי לפרק 17 וזה..לאדע זה דיי משעמם.

rocket

New member
המממ

זה עניין של טעם. אבל האמת שאתה הראשון שלא אהב את הסדרה.
מה יש בה? האווירה המדהימה, הדמויות, אפילו הקרבות (ואני שונאת אקדן בדרך כלל), המוזיקה, הכל בעצם.. ממש נכנסתי לעולם שלהם . ואם הסדרה הצליחה לעשות את זה - אני מעריכה אותה

juggernaut

New member
לאלא מה שאני שואל

זה אם היא משתפרת אחרי פרק 17? כי כאילו..זה מגניב מאוד סדרה מגניבה בטירוךף...אבל לאדע בנאלי קצת

rocket

New member
תראה

פרקים 17-18-19 הם האהובים אליי. אחר כך יש מן "ירידה": - פרק אחד מיותר בטרוף. ואז זה שוב עולה בצורה מאוד חדה. (לדעתי כמובן)

Greebo

New member
: ם

1.לאב הינה 2.צ'וביטס 3.גולדן בוי (בגלל פטיש האסלות XD דמן זה היה גאוני).. קוי..ובכלל אצ'י זה שליטה.. למרות שאני לא ראיתי אנימה כבר קרוב לשנתיים.. פשוט אין זמן להוריד.. הטירה המרחפת היה סרט קרוב למשולם מבחינתי אבל...

../images/Emo140.gif___../images/Emo3.gif

מהן שלושת הסדרות האהובות עליכן? 1-AIr 2- Hellsing 3-... סרט אהוב? אהם לא ראיתי סרטים
הדמות שאתם הכי אוהבים- ולמה? מיסוזו מAIR כי היא דמות דיכאונית ובסופו של דבר היא מתה

Jerald_Admonds

New member
האא ההודעה שמעליי היא ספויילר!!

לא עושים דברים כאלו!! את צריכה לפחות לכתוב
ספויילר!!
בכותרת או משהו.

תודה על הספויילינג

בידיוק התחלתי לראות את זה... עכשיו כבר לא שווה, אני מניחה.

Sakura Chan

New member
^_^

1 - Gravitation 2 - D.N Angel 3 - Peach Girl סרט אהוב: Mononoke Hime (הנסיכה מונונוקי)

Sakura Chan

New member
אה ודמות אהובה...

דמות אהובה.. וואו יש הרבה.. אבל שיהיה הילדה החמודה מAIR.. או שויצ'ו מGRAVITATION

1 2 3

טריגן (וולפווד, עולם יפה, וולפווד, מסר שאני מאד מסכים איתו, וולפווד דמויות מצוינות, אווירה טובה והזכרתי כבר את ניקולס? וולפווד ניקולס?) אבנגליון (אסוקה לאבינגל, סדרה שגורמת להמון חשיבה, אסוקה לאבינגל, מסר שאני לא כל כך מסכים איתו, אסוקה לאבינגל, הדיאלוגים המשעשעים שם, העלילה והזכרתי כבר את אסוקה?) קאובוי בי בופ (כי אני מאד חובב פילם נויאר) דמות אהובה ניקולס וולפווד (אג'נדה שאני מסכים איתו, באותה תקופה שראיתי את זה הסתובבתי עם לפטופ צמוד כל הזמן והתשובה למה הוא כל כך כבד היתה because it full with mercy למרות שהאמת הוא שהכנסתי לשם גם כמה ספרי פיזיקה)

MichelleLev

New member
שלי ../images/Emo99.gif

אוקי אני אוהבת את 1. Bleach. איצ'יגו. שלמות.
2. Full Metal Alchemist. זה פשוט... FMA.. XD 3. Gravitation. מוקדש לכל ההומואים והפאנגירלז שבינינו P:

תורי!

קודם של אני חייבת לציין: Trigun Rules!!! מה שמדגים את דעתי לגבי המקום הראשון. אחר כך יש את FMA ביבופ, visions of escaflowne והאנטר , ואיפושהו גם אינויאשה ונרוטו, אני מניחה, אבל זה כבר תלוי מצב רוח. באופן כללי אני לא הכי תומכת בזה שהסדרות יהיו בנות עשרים מיליון פרקים, במיוחד כשאני לא מצליחה להשיג את כולם (מתוסכלת ממחסור חמור שחוויתי בנרוטו אחרי פרק 138) ברצוני לנצל הזדמנות זו לציין לטובה את fruits basket שהוכיחה את עצמה להיות הרבה יותר טובה ממה שציפיתי. סרטים: מונונוקי ונאוסיקה. ובהחלט בהחלט vampire hunter D דמות אהובה:vash כמובן. *ברגעים אלו עסוקה בלמכר חברה שלי לסדרה* **מואה הא הא הא הא!!!**

שאלה מתבקשת

Vampire hunter d bloodlust או הראשון? כי הראשון משום מה נראה לי קצת לא איכותי. וחשבתי שאני היחידי שגרם לאנשים להתמכר לטריגן מושיב אותם לראות ואומר להם. "בסוף זה ייגמר בבכי" ובפרקים האחרונים הם הבינו שצדקתי.

האמת?

אני מחפשת את התשובה לשאלה הזאת כבר מזמן. אחד מהם לא ראיתי בכלל. אני מניחה שהתשובה תמונה בלמצוא את הדיסק ולשים את הסרט שוב... אבל אני עצלנית. וולגבי טריגן, לא הזהרתי לגבי הבכי
*מואה הא הא* רק אמרתי שיש הפתעות בסוף ושאני לא אומרת יותר כלום כי... ספויילר. דא.

הפתעה?ז

זה היה שוק טוטאלי אני בהיתי במסך בסצינה הזאת ואמרתי "זה לא קורה" "זה לא קורה" "איפה הצדק" אותו דבר בדיוק קורה לי כל עמוד עשירי בשיר של אש ושל קרח

למעלה