שירשור דעות

itaikuskus

New member
בואו נשחק

חבר להקה אהוב: סיד בארט ודיויד גילמור השיר האהוב:אי אפשר להחליט על זה האלבום האהוב:a piper at the gates of dawn על מי פינק פלויד הכי השפיעו:על מי לא? כל סצינת האינדי יוכלו להגיד שהם מושפעים מהפלויד, יש להם המון השפעה הן מבחינת סאונד והן מבחינת הגשת החומר. מי הכי השפיע:כפי שנאמר, בארט מאוד הושפע מהביטלס, והוא העריץ את העבודה של הנדריקס. כמו כן הושפעו החבר'ה מהגל הראשון של הרוקנרול, ואמני בלוז למיניהם.

אמנים שנורא הושפעו מהפינק פלויד:

סאבלימינל והצל אני די שונא ששואלים - מי אתה הכי אוהב, איזה שיר אתה הכי אוהב בגלל שכתבתי משהו ואני כבר לא בטוח כי כתבתי שהשיר האהוב עליי זה one of my turns אבל אולי זה בעצם מטילדה מאדדר שזה שיר שונה לגמרי!!! אני בבעיה!!!

oribarak

New member
מה?אתה לא יודע גיל???

"דממה, הצל על הבמה" מקבל ל"silence in the studio"

Elinor BC

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גדול!!!!!! מי היה מאמין.!?! ביחד נשרוד לחוד ניפול! "together we stane, divided we fall" חחחחחח!

oribarak

New member
שרשור דעות

חבר הלהקה האהוב?אין דבר כזה, כל אחד משלים את השני.. שיר אהוב:אין דבר כזה גם..אני לא שומע בשביל שיר אחד אלבום:הדארק סייד, ולא בגלל שהוא מצליח, הוא פשוט מדי, והוא גאוני מדי...הוא מיוחד בגלל הפשטות שלו והחוסר מורכבות שנגלית לעין פינק פלויד השפיעו?דחילק, יש לי רק 14 דיסקים, אני לא יודע..משינה! מי השפיע על פינק פלויד?נו באמת הלהקה הכי ישנה ששמעתי זה קרים..משינה! ובגלל שזה דעה, אז נביע דעה...רייט צריך להיות הסולן, נקודה

WinterZ

New member
...

מי חבר הלהקה האהוב עליכם? מייסון =] מהו השיר האהוב עליכם? Shine On You Crazy Diamond מהו האלבום האהוב עליכם? Dark Side, כמה לא מקורי מצידי. |הדגשש|על מי פינק פלויד הכי השפיעו? דרים ת'יאטר ובכלל כל סצינת המטאל והרוק ומי הכי השפיע על פינק פלויד? ביטלס ?

Adidason326655

New member
התשובות

מי חבר הלהקה האהוב עליכם? דייויד גילמור מהו השיר האהוב עליכם? אהבתי את TIME בהתחלה ואז הוא נהיה שחוק. מהו האלבום האהוב עליכם? AHM על מי פינק פלויד הכי השיפיעו? על סיד בארט (חחח) ומי הכי השיפיע על פינק פלויד? רוג'ר ווטרס כמובן

Rainlady

New member
MEMEME

הפייבוריט תמיד היה ווטרס... אני מטורפת על הסארקזם שלו. אלבום?... זה משתנה כל הזמן. אבל כרגע נדמה לי ש MEDDLE על השיר ממש אי אפשר לענות. ואני שומעת הרבה מאוד פינק פלויד אצל אינפקטד מאשרום.

שלום!

עלי אהוד במיוחד ניק מייסון- ורק בגלל שיש לו עניין גם במכוניות ספורט מעבר למוסיקה. חוץ מזה שהוא המתופף הגרוע ביותר הטוב ביותר שראיתי
השיר האהוב עלי הוא Julia dream. פשוט, רגוע ובעל אווירה מיסטית מיוחדת. הפינק פלויד השפיעו על המון אמנים- לא נכנס עכשיו לרשימה. והכי השפיעו על הפינק פלויד הם שני אמני הבלוז שכל שמם הם נקראים- פינק אנדרסון ופלויד קאונסל. אחרת הם לא היו קוראים לעצמם על שמם, לא?

למעלה