שירשור הופעה בהרצליה!

perrinat

New member
התאורה ממש ממש יפה!

ומסוף האולם זה פשוט מדהים, איך שהאורות זזים לפי המוזיקה. אמרתי לרייצ'ל זה ממש כמו מחזרה. נפלתי

LEEkm

New member
נכון

התאורה הייתה מעולה. באמצע ההופעה, אני כזה 'וואו, התאורה ממש טובה! פאק, אני בהופעה של קרן, על מה אני חושבת!!?!????!' חחחחחחח
אבל היא הייתה מצויינת. הוסיפה המון.

בהקשר של התאורה

אני וחברה שלי כאמור שתינו מורות לחינוך מיוחד פוט חשבנו שתינו שאיזה מזל שהתלמידים שלנו לא היו בהופעה או לפחות למי שחולה באפליפסיה כי בגלל בכל הריצודים (כמו שהיה עם הפנסים) כי היו אז חוטפים התקפים חבל"ז
גם לידיעה שישבה לידי מישהי עם הבן זוג שכל ההופעה שלחה sms בנייד איך אפשר לשלוח הודעת טקסט ולהיות מרוכזת ב
כאשר את במהלך הופעה של קרן פלס

Rachel47

New member
חח כל ההופעה התלהבנו מהתאורה../images/Emo15.gif

שמתי
שנפלת
כפרעליך
באמת הייתה תאורה מהממת כאילו..הרוב היה דומה לצוותא אבל הכניסו מלא דברים שמתאפשרים רק באולם גדול ומושקע כזה הייתה השקעה הייתה איכות הייתה רמה נפלתי..אפילו נחבלתי קצת

polo03

New member
אני מאוהבת ../images/Emo99.gif

המילים פשוט נגמרות לי כשזה מגיע לקרן... הופעה מס' 6 שלי ומאוד חששתי מהופעה באולם בסדר גודל כזה ( בשביל קרן, לא בשבילי...
) אבל זה פשוט מדהים איך הבחורה טורפת אולם כזה כאילו נולדה שם כ"כ נהנתי...גם לשמוע את אותן בדיחות בפעם העשירית בערך עדיין מצחיק אותי כי צורת ההגשה שלה פשוט מדהימה קרעה אותי עם הילדה הקטנה - " אם היו קוראים לך שמעון, הייתי מעלה אותך...", כבר התחלתי לדמיין אותי בתור הילדה הקטנה קופצת על הבמה, מתיישבת לידה ומתחילה לשיר איתה.... לגבי "פסק זמן" ( אומנם היא הזכירה את שלום חנוך - ד"א - מזל טוב שלום ! , אבל לדעתי אין קשר בין השיר הזה לשלום חנוך...וגם היא אמרה בסופו של דבר ) אין לי שמץ של ספק - צוותא ור"ג - HERE I COME באסה שלא אהיה היום בכנרת...

perrinat

New member
גם אני ראיתי אתכם../images/Emo13.gif

בהתחלה שעמדנו ליד הדיסקים והבאתי לכם את החוברת של היכל התרבות עם התמונה של קרן

daniel rubin

New member
נראה לכם../images/Emo218.gif

שעם אני יבוא אלייה ב5.10 להופעה היא תזכור אותי?|מגלגלעיינים|

LEEkm

New member
נראה לי שכן,

אותי היא זכרה מהטאוור! אתם קולטים?! היא זכרה אותי. לא סתם, אלא גם את השם שלי! זה ממש הלהיב אותה, ונראה לי שגם את אסף הלהיב שהיא זוכרת אותי
חחההחהחה...הוא היה כזה חמוד

perrinat

New member
תודה../images/Emo9.gif

זה בזכות שנון, המצלמה השמנה והלא סקסית שלי

למעלה