שירשור היכרות

והלוני טונז! לוני טונזזזז!!!

אלה שם כלים! מכות פה, כסף שם- ואפילו אוכל! מה יש אצל מרקו?! שבע אגורות לשבע ימי עבודה, שטיפת כלים [פחח], איור יפני כושל, אמא נרקומנית (בורחת מהבן שלה, וכשהוא מוצא אותה היא לא נכנעת- עושה את עצמה חולה. היא התאבדה בסוף או לא? לא יצא לי לראות את הפרק האחרון...), אוכל?! דג טונה, יין וספגטי בלי טיבול זה אוכל?!

היי אני חדשה פה.....

אני איילת.....בת 17 הסדרות המצוירות שאני אוהבת הן:כמעט כול מה שיש בcartoon network-הכי את המעבדה של דקסטר וג'וני בראבו.. טייני טונס,פיטר פן,בימבה,דני שובבני,המומינים,דביבוני היער הירוק,בולי,מוש השור,קטקטים,שאליתיאל קוואק,פלפלת,הדרדסים,וכמובן החתולים הסמוראים

נכון, בולי, גם אותו שכחתי

בולי אהובי

swirrrly

New member
../images/Emo45.gifלוני טונס..../images/Emo45.gif ../images/Emo118.gif../images/Emo176.gif

TiNkE®BeL1

New member
אתה מאד מוזמן להיכנס לפורום...../images/Emo121.gif

סרטים מצוירים ודיסני
... (172) וזה לא פרסומת סמויה.......

TiKi PooH

New member
חחח ג'ינג'ית מה את עושה פה?

* סורי לא ראיתי שהדודה הקדימה אותי*

TiKi PooH

New member
הו...... ../images/Emo80.gif

תודה על הפרגון..... :) נמנמנמנמ.... בטח תגנבו לנו קליינטים.... לונרוא...בהצלחה לכם , ותתחדשו על הפורום!!!!! * אמרה שיר, מכורה קשות לפורום סרטים מצויירים ודיסני (172)* אגב, היום היה המפגש השני שלנו, ויש שם אנשים נורא נחמטים, כל מי שאוהב את כל הסדרות החמודות האלה, בטח ייהנה גם פה גם פה... :) אתם מוזמנים. [ וזוהי, פרסומת, לא סמויה במיוחד לפורום סרטים מצויירים ודיסני (172)]

שלום ../images/Emo9.gif

אפשר להצטרף? אני פשוט חולה על סדרות מצוירות... וכבר התחלתי לחשוב שאני לבד בעולם
בכל מקרה... אני אלונה, מעדיפה שתקראו לי לנצ'קי..
הכי אוהבת את המומינים!! וכמובן את החתולים הסמוראים
!! שולטים... ו.. זהו

Miss Pigmelion

New member
אממ..אני|מיעו|

מיאושונת סטארק בת רייסטלין או פשוט אלמוג...14.. ואני אוהפת את המומינים!! סדרה ענקית! גברת פלפלת גם כל כך קטנה אבל גדולה.... אממ..שונאת את טוב טוב הגמד ואת נילס הרוצח (
בסוף אחרי הסדרה הוא שחט אחד אחד את האווזים)

Miss Pigmelion

New member
ושכחתי, כמובן את|מיעו|

שיט..שכחתי שוב, אהה..כן, המלך בבר! וקצת את בבי..זו לא תוכנית ישנה ישנה.

../images/Emo41.gifאני אור..

ואני שונא את "הלב".. אני חולה על "שירה", "דובוני אכפת לי", "החתולים הסמוראים" (בגרסה הישנה), "חתולי הרעם".. בכלל, אני אוהב סדרות מצויירות.. חבל שהסדרות שמשודרות כעת הן כל כך

מה פתאום יש כמה ממש טובות

פוקימון רולז וגם ליגת הצדק אבל אין כמו ניצי הכסף וגרגולים החתולים הסמאורים שוטרים וגנבים:\ אווייי הנוסטלגיה:) בקרוב הכל בגלריות:)

../images/Emo41.gif יש כמה תוכניות שוות..

אבל השאר פשוט
ערוץ הילדים צריך להחזיר את הסדרות הישנות שהוא שידר בתחילת הדרך של הערוץ

../images/Emo45.gif וואי אור יש לך טעם טוב../images/Emo45.gif

עכשיו הזכרת לי את שירה, ודובוני איכפת לי,וכמובן את חתולי הרעם...איזה סדרות מצוירות טובות הן היו........ לחיי הנוסטלגיה!!!!

ברור, כי הוא הערוץ הכי ישן

מישהו זוכר שפעם שידרו אקסמן בערוץ 11? זה היה כל-כך מזמן! והגרגולים והחתולים הסמוראים זה גם טוב^^. גם ליגת הצדק ופוקימון, אבל אני כבר לא כל-כך עוקב אחרי שתי אלה. פוקימון נעשתה קצת משעממת לטעמי, כי זו אותה עלילה כל הזמן.

Miss Pigmelion

New member
אני זוכרת *מרימה יד*|מיעו|

שידרו פעם טין טין..וסימפסון ב3:30, וכל מיני. היה גם לא תוכנית מצוירת, היה את תיבת ההפתעות, משהו עם צחי נוי ונראה לי דפנה דקל. שרואים מסך נפתח, אהבתי את זה נורא. היו גם לוני טונס, לא מזמן מצאתי קלטת שהקליטו לי מלפני 8 שנים! והיה גם את החתיכון של העבר, אדם הזה בתיבץ ההפתעות, או מסך ההפתעות. לא זוכרת.

למעלה