שירשור היכרות

זה לא תיבת ההפתעות

קראו לזה פלאי קלעים. הסדרה הכי גאונית שאי פעם הומצאה. חוץ מאדם, צחי נוי ודפנה דקל נראה לי שגם חני נחמיאס שיחקה שם, לא? בעצם לא נראה לי שהיא שיחקה שם, או שכן? או שלא? אוווף אני לא יודע.

Mycroft

New member
לא, לא חני נחמיאס לא הייתה

אבל היה דניאל ארליך (מוזר שאני זוכר) והוא אמן בובות...

../images/Emo41.gifאני יודע../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

תודה

שלום ^.^ אני חופית..

ממ..אני אוהבת המומינים ^.^ אני גם אוהבת כמעט כל אנימה שראיתי עד עכשיו,אבל זה לא ממש קשור לפה P: ואני גם אוהבת\אהבתי(זה לא משודר יותר,לפי מה שאני יודעת..)"טיפ-טיפ וטיפטיפון" ^-^ זו הייתה כזאת סדרה מצויירת חמודה!!!! וגם אני אוהבת נילס הולגרסון ^.^ ו..ממ..אני אוהבת דובוני אכפת לי. והמעופפים הנועזים!DDD: ויש עוד..שאני לא ממש זוכרת עכשיו ^.^; אה..ואני בת 14 ^.^

חופיתוווווווווווווווו'ש!!!!!!!!!!!!

אני מילי, בן 14 וחצי. הסדרה הנוכחית שאני הכי אוהב היא דיג'ימון. דרך-אגב, בביפ (למי שיש) היה את המופע הגדול הזה של כל הסטנדאפיסטים (שכחתי איך קראו לו
) וחיים אתגר עלה לבמה ושר את השיר של רכבת ההפתעות. אני מוכרח לציין שזה העלה בי זכרונות טובים. בכלל לא זכרתי שראיתי את הסדרה הזאת, הייתי כל-כך קטן. גם נימון שר את זה לפני כמה ימים בדיג'ימון
ואני אוהב גם נילס הולגרסון, אמרו לי שאני דומה לו. ובגלל שאני בן-אדם מאוד נוסטלגי אני נורא מתגעגע לסדרות הישנות
הבית של פיסטוק! יהההההה!!!! ובא לי לראות שוב את כל הסדרות של הקטנים שהיו פעם.

מילי!!!!!!DDD:

אגב..אם בא לך אתה יכול להוריד כל מיני שירים של סדרות מצויירות בקא*ז*ה. יש שם את השיר של בינבה,הבית של פיסטוק ועוד.. ^.^ אגב שכחתי לרשום שאני גם מאוד אוהבת שאלתיאל קוואק,יש לי קלטת של זה,של הפרק שהיה לשאלתי יומולדת והם הלכו לטירה הזאת..היה שם קטע שממש פחדתי ממנו ^.^ ויש לי עוד כל מיני קלטות..אני צריכה לעבור עליהן בהזדמנות ^.^;

pooh שולט

New member
אני שחר ../images/Emo85.gif

בת 15... פו הדב שולט!!!!! ובאבי גם: יש לי חבר ששמו באבי איזהמ זל שבא אלי כן הוא ידיד והוא עוזר והוא הכי הכי חבר ויש לו אלף ידידים בין החיות והילדים הביטו ידידי איך הוא בא אלי איך הוא צנח מצחיק כל כל מחזיק במטריה....

Miss Pigmelion

New member
כמו שאמרתי ממקודםץ|מיעו|

גם בבאי נורא חמוד!! עם המטריה שלו, שעושה וו וו באדום לבן.

השיר הזה מזכיר לי משהו

אבל זה מטושטש. אני זוכר את המוזיקה של שתי השורות הראשונות: "יש לי חבר, ששמו בבאי. איזה מזל שבא אלי" אבל כאן אני נתקע! אפשר בבקשה להזכיר לי את הסדרה? כי אני לא זוכר כלום חוץ משתי השורות האלו. כשהייתי קטן פחדתי מהגרוק, מהמומינים, בגלל הפנים הקרות שלה. וגם שאלתיאל קוואק זה טוב, והאפרוח הזה ששכחתי איך קוראים לו. אה, כן: קלימרו! והיו גם את המפחידנים, לא? זה היה על יצורים כאלה שאוהבים להפחיד והיה אחד קטן וחום כזה, נדמה לי שקראו לו "שוקו".

מממ..

גם אני פחדתי מהגרוק ;_; ו..ו..ו..באבי זו אנימה ^______^ זה על יצור כזה שקוראים לו באבי שהגיע לכדוה"א והתיידד עם איזה ילד אחד,לא זוכרת ממש.. ולבאבי הייתה מטרייה ^.^ וגם הרבה חברים ^_____^ זה היה חמודי ^.^ נראה לי שגם קלימרו זאת אנימה,לא זוכרת ^.^ קלימרו זה חמוד ^-^ אה..וגם היה את טאורה,נראה לי זה עדיין משודר ^_^ על הסוס הזה.. השיר הולך בערך ככה- "בסופת ברקים ורעמים- נולד לו(לא זוכרת מה יש כאן)..סוס פרא מדהים.. טאורה!קוראים לו טאורה! הוא אמיץ,הוא חזק הוא גאה! טאורה!קוראים לו טאורה! אין כמוהו בכל העולם!!" בערך P:

וואי! איך אהבתי את בבאי!!

אני זוכר חלק מהשיר: יש לי חבר ששמו בבאי איזה מזל שבאאא אליי הוא כזה טוב ומקפץ(או משהו כזה) ויש לו אלאאף חברים מכל המינים והצבעים פזמון:הריעו ידידיי אל חברי בבאי שבא עם מטריה מהחלל..... הריעו ידידיי אל חבאאאריי בבבבבאאאאאאאייייי ולא זוכר ת'המשך... אהבתי גם את טאורה אבל כל הזמן לא הספקתי לראות כי אכלתי באותה שעה. אני אבדוק מאוחר יותר באיזה שעה זה...

Miss Pigmelion

New member
אני זוכרת כמה מהפרקים+אנטשמיו|מיעו|

של בבאי..ואממ..קלמרו! איך אהבתי את זה! עם האפרוחה שהוא אוהב....והוא ממש ממש ממש דומה לילד שהיה פעם בכיתה שלי.. מה עוד דיברתם, אהה..שאלתיאל קוואק..זה גם תוכנית מצוינת. יש אותה עדיין. אממ.אני שר ויודע גם לקפוץ. שואל מדוע ולמה גם, כי אני ברווז שובב נוראו אם תשירו שיר, אקפוץ אפקץ לה לה לה עד שאשמח? בין טיפות המים רואים את השמיים, אני כבר מחכה, עד שייצא ירח! לה לה לה לה לה.. ודולף, תשמעו, יש פה רמיזה להיטלר. המראה שלו: השפם הקטן. המעשים שלו, השם שלו: אדולף-א. ום העובדה שהוא מסתיר את מקורו הכתום כמו שאומרים שהיטלר הסתיר את זהותו היהודית. אני תמיד שנאתי את דולף!! גררררר.... גם הדרדסים יש רמיזות אנטישמיות: דרדסים: העם הארי, עם הדם הכחול. גרגמל: היהודי עם האף הגדול והרשע.

יש לי את השיר אולי אני לא בטוח שזה

ככה בערך אל תהרגו אותי! ...{זה כבר האמצע} יהראמן היה אביו מלך רם מנהיג ענק אך לברולגה היריב להיות מלך בדד טאורה קוראים לו טאוררההה הוא אמיץ הוא עציץ{חחח} הוא גאה והשאר תמשיכו אתם...

Miss Pigmelion

New member
טאאאוווורה החתיכון והיפה!|מיעו|

עם וומבט, וחץ, והינשוף, וגורי הדינגו, והצייד!!!איך אהבתי את זה!! יאא! טאורה! 'קוראים לו טאורה! הוא אמיתץ הוא גיבור הוא מציץ!! אממ...אף פעם לא ראיתי כמעט את הפרק החארון כי כל שנה בדיוק בתאריך של הפרק האחרון נשסענו לחופשה ובבקרים לא היינו בבית...חחח זה פורום ענק! אני מכירה את כל התוכניות של ערוץ 1 וכיף להזכר בהכל! ויש עדיין את הרוב.

Mycroft

New member
אממממ זה יותר משהו כמו

יש לי חבר ששמו בבאי איזה מזל שבא אלי כי הוא מצחיק, והוא צוחק והוא יודע לשחק ויש לו אלף ידידים בין החיות והילדים פזמון: גלו לי ידידי איך בא אלי בבאי איך הוא צנח מצחיק כל כך ואיפה הוא היה גלו לי ידידי איך בא אלי בבאי? גלו לי ידידי - איך בא אלי בבאי איך הוא צנח מצחיק כל כך מחזיק בשמשיה

bubaale

New member
טאורה-../images/Emo80.gif

בחשכת ליל סערה בשעת ברקים ורעמים נולדה רוחו האיתנה של סוס פרא מדהים טאורה קוראים לו טאורה הוא אמיץ הוא חזק הוא חכם טאורה קוראים לו טאורה אין כמוהו בכל העולם רהאמן היה אביו מלך רם מנהיג ענו אך בא ברולגה היריב להיות מלך תחתיו טאורה קוראים לו טאורה הוא אמיץ הוא חזק הוא חכם טאורה קוראים לו טאורה אין כמוהו בכל העולם טאורה קוראים לו טאורה הוא אמיץ הוא חזק הוא גאה טאורה קוראים לו טאורה מלך כל הסוסים הוא יהיה... או משהו כזה
סדרה אדירה! רק חבל שהוא העדיף את זהבית השרלילה על פני בונבון, שבאמת הייתה שם בשבילו כשצריך...

../images/Emo13.gif

הפורו מוצף o.o בכל מקרה הנה השיר בשבילך
: "יש לי חבר, יש לי חבר שבא אלינו מעולם אחר, מתוך הקשת בענן, הוא מתגלגלישר לכאן ויש לו אלף ידידים בין החיות והילדים!!! גלו לי ידידי מאין בא באבאי? איפה נולד ואיך נדד? ואיפה הוא היה? גלו לי ידידי איך בא אליי באבאי!! גלו לי ידידיי איך בא לי אליי באבאי? ...................... (שכחתי) ממצחיק כ"כ מחזיק בשימשייה! יש לי חבר ושמו באבאי איזה מזל שבא אליי כי הוא מצחיק, והוא צוחק והוא יודע לשחק, ויש לו אלף ידידים בין החיות והילדים... -פיזמון- אתם מוזמנים לבקש, שיננתי את כל השירים: קלימרו: טוק טוק מי זה דופק על קליפת הביצה שלי... (לפתוח אתר אולי? ^^)

Moondust

New member
אני מרב!../images/Emo41.gif

ומזל טוב על פתיחת הפורום! הסדרות האהובות עלי הן (יש הרבה): פאוור פאף חופרי הקברים (סדרה גאונית שלא מקבלת את הכבוד הראוי) בינבה (זה לא בימבה! ואתם לא רוצים להתכווח איתי על זה) נילס אומץ הכלב הפחדן מומינים אליס בארץ הפלאות החתולים הסמוראים (היי, מה עושה כאן הציפור הזאת?) לוני טונס + טייני טונס

למעלה